Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2010.

kotona

tulin eilen hesasta takas kotii, oli viihdyttävä ja samal työntäyteinen ja kliffa, jopa aikaansaapa reissu. kaveri sano et about 10 000 kuvaa hallussa ja pian aletaan tai siis kamu alkaa tekee animaatioi. tulee ihanaa. matkal huomasin et oon allerginen ihmisil. junas kaks mimmii oli kovin asiassa kiinni ja keskusteli kovin pätevästi ja ties kaiken kaikesta (tietty), olivat pöllämystyneitä et on olemas ihmisii ku ei tiedä mitä eroo on erilaisil ilmanvaohtoputkilla ja sen jälkee toine alotti monologinsa, lähinnä aiheena oli ilmasto ja sen lämpeneminen ja hänen laajat tiedot ja tutkimustyönsä aiheesta. ja seuraavana mul ihmetys et miks pitää olla kännykäs ne näppäinäänet semminkin kun naputellaan viestii ahkeraa. okei, oli hiukan väsy, ratikka jumitti tunnin matkalla munkasta keskustaan ja oli vaan kylmä ku fan. mut oli hieno todistaa miten ratikkakuski romahti. mul ei siis ollu poppia mukana ni en päässy pakoon junas melusaastetta.

mua ärsyttää monet termit ja sanat ja käsitteet ihan sikana. oon aikasemmi jo jaapannu et rapsakkaa ja baltiarallaa ja kävelen pois, tai mummonmarkka mut what da fuck is laatuaika all abput? mua risoo hirveesti et ajast tehdää ja elämäst sellanen missio et laatuaikaa täytyy eriksee suunnitella ja järjestää, must siin on jotai.. ihan sietämätöntä. ku sil koitetaa must omaa itteään ja elämäänsä korostaa ja kiillottaa, et ollaan niin spesuu ja urbaanii, et laatuu täytyy elämään järkkää oikeen erikseen ja jälkikäteen muistaa et viime torstaina oli laatuaikaa oikeen urakalla. tai pahin et laitetaan fäsärii, ilman ironiaa, et ollaan viettääs laatuaikaa. se on typerin termi mit on aikoihin iskostunu kielee ja sitä kautta mun päähän.

tein hirveest hommii pari viimest viikkoo varsinki ja ajattelin et kliffaa, kuvat otettu vaatteet valmiina et kyl kyl se siit hoituu ja et tänää otan iisisti ja pakkaan kaikki kaavat ja kankaat johonki ja näin tein mut samaa aikaa mul on oikeen pöhinä pääl et olis kiva alkaa tekee jotai uutta ja kliffaa, sillee tehdä. tekeminen on kivaa, varsinki ku oikee keskittyy. mut sellanen bonari oli kans et ku en o aikoihin tehny oikeen mitää ja nyt ku tein ja huomaisn et sisso, mähän sain ihan kliffasti itel sopivaa ja tyylikäst vaatetta kesään ja kevääseen, ja meinaan jatkaa tätä ylellist tapaa. ja teen poikkiksel jotain kliffaa kans jos vaik tykkäis ja olis ilonen. mulla on kans joitain kankaita ku oon miettin y et täytyis saada tehtyy, ihan vaan siks et sais pois kuleksimasta ja toisaalta ku ne ei o nättei, tai sillee mun makuu (eli ei o mustii) ja kans sen verra vanhoi et vois olla aika siivota laatikoi ja hyllyi ja laittaa elämässä eteenpäin.

mut tänää voisin ottaa ihan hiukan iisimmin, kuten usein käy ollu stressii ja nyt hommat hoidettu ja hiukan sellanen flunssanen olo. et lepoo vaan ja yle areena ja nelosen ruutu.fi ja viva las vegas, tein eilen hiukan luvattomuuksii ja näin september issuen. oikeen hyvälaatusena. se oli hiukan erilainen ku odotin, vaikken ees oikee odottanu ees mitää. tahalliset ja tahattomat yhtäläisyydet paholainen pukeutuu pradaan kans oli lopulta hyvin sivujuonne ja ei ees jaksanu mut muutoin.. ihan kiva, etten sanois, ihan jees. jotain hiukan jäi puuttumaan mut grace coddington on ihana ja kovasti tykästyin siihen hahmoon. mut siis kaiken kaikkiaan, oli ja on ihan kiva ja tosi jees ja hurjan okei dokkari, ei nyt mikään ihan mieltsi höjdare mut sellanen et tuun kattoon kyl uudellee ja uudellee. ja uudellee.


yritys

mun on pakko vierottaa itteni hesarin keskusteluist. vittu miten dorkaa possee siel pyöri ja mä luen ku piru raamattuu aamuin illoin. aina tulee paha mieli. paha mieli.

emmä jaksa kyl aina ranneliikkeenkää keskustelui lukee. tääl ei o samal taval kusipäsit kommentointii homoist jostai syyst paitti sillon kun ne dorkat uskovaiset tulee haastaa riitaa ja vittuilemaa & pätemää mut tääl on omat vaivasenluunsa ku alkaa jäytämää koko jalkapöytää, akillesjännettä ja lopulta siirtyy kolotuksena aina lonkkaan saakka ja siin vaihees on jo hankalaa kirmata karikon ympäri ku vituttaa ja vihloo.

okei, kahvi alkanu oksettaa mua aamusin ja sillee korventaan, eli oon ajatellu et täytynee vaihtaa teehen aamust. tupakka saa kuplaa aikaan keuhkois, pitäs koittaa vähentää. viinaa ei tee meili ja darrasen olonen aamu ja päivä aiheuttaa suurta morkkist ja vitutust lähinnä siks et on niin heikko ihminen ettei pysty pitämään päätä kylmänä eikä saa mitään tehtyy. eilen oli kyl ihana ilta, otettii kalsarikännii poikiksen kaa ja bamlattii hugee steissil ennen ku mentii iso robal sporaan bylsii mut tänää en o saanu mitään tehtyy. ei sil et olis ihan järjetön stressi ja pakokauhu mut silti, vituttaa aikaansaamattomuus sillon ku se on itestä kiinni. mulla ei o koskaan sellasii krapuloita et.. tai siis mulla ei o krapulaa, viime aikoina alkanu tuleen heikkoo oloo ja sellast väsymyst. mut en silti oikee osaa sanoo et mul olis oikeet krapulaa koska mun paril kaveril on KRAPULOITA ja mun olo on sangen kaukana niist tunnelmist. lucky me.


kysymys

miten facebookist on tullu niin ihmeellinen huttu, sillee mulle? miks siel jotenki pätee eri säännöt kaveruutee ja ystäviin ku muual maailmas? miks mua pyytää kaveriks sellaset karaktäärit kenet oon oikeesti tuntenu (tai "tuntenu") ohikiitävän hetken yläasteel? ja tosiaan siis en ees tuntenu, rinnakkaisluokkalaisten semikaveri. mitä mä vastaan ku yks täys kusipää ketä en voi sietää pyytää kaveriks fäsäris? ku en haluis olla sen kaa kaveri, ees tuntee sitä, ja sit se pyytää mua kaveriks siel. life is a mystery, everyone must stand alone. mä itse asiassa tykkään facebookist hirmu paljon. twitter m ul meni ohi, kirjauduin ja must siin ei ollu oikee mitää ideaa.. tai sii sideaa mut jotenki en jaksanu handlaa sitä. siis joo, tyllään fäsärist mut mul alkanu nousee suurii issuei et millast politiikkaa pitäs noudattaa sen suhtee. tai sen kavereiden suhteen. et onk se kuin sidoksis todellisee maailmaa ja todellisuutee? et annank mä kusipäil siunauksen ja hyväksynnän jos oon niitten kaveri fäsäris tai olenko koppava kusipää ite jos sanon "ei" ystäväpyynnöl? maailmas on niin monta suurta kysymystä ilman selkeetä vastausta.. oh no ja kello on vast tiistain kohdal. perjantaihi mennes oon flipannu jo monta kerta tän asian kans.