Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2007.
Edellinen

henkistä

oon jotenki kummissaa ja samal hiuka ylpee et mun henkinen ikä testin mukaan on 21 vuotta. olisin odottanu hiukan alempaa. hmm.. sain just pakattuu kamat tukholmaa. ei ihan niin vähän mitä olin alkuu ajatellu. ja tein siis ostoslistan mitä mun pitää sit paikan päält hankkii. mikä mua vaivaa? kysees 2 päivän festari-reissu. mut toisaalt luulen ja uskon et jossain toisaalla, ei niin monen korttelin päässä on mukaa lähdös muutaman asten surempi kapsäkki. ja jos vahingos on kuuma tarviiki toiselaisii vaattei ku alkujaa mul mukan. ja jos tapaan vahingos axel fersenin ni kai mul nyt pitää olla hagenin kuva rinnas? mua nyppii ihan hirveesti et oon daijuna jättäny mun kaikelaisii asustei ym paskoi hesaa. mul ei o muuta ku boy londonin rintanappi. ja jotai korviksii (mitkä olin unohtanu pakat mut homma hoidos nyt). voi voi. pridet hesas jää välii mut en o koskaa ollu niin into them. mä niin ylpee itestäni muutenki.

mul siis alushousut ja yks tärkee paita viel kuivuus et pitää huome heittää heti hotellis kuivuu viel. en voinu noitakaa pyykkei pestä ajois mut das ist mun elämä. nii, ja sit en siis ollu myöskää sisäistäny ettei konese tosiaa saa viedä mitää ainei eli mun pakko ottaa eriksee joku väsky kosmetiikkaa ja muuta varten. that sucks. mitä jos mun kassi repee ruumas ja kaik levällää? kuka sit nauraa? en ainakaa minä. pitää vissii teippaa se jotenki jossai.

otank mä viel yhden huivin mukaa..? se ei kyl paina mitää. jos vahingos haluu sit kuitenki käyttää.

okei tolt mä haluisin näyttää.


wtf?

mä tykkään sateest. mul ihan hentonen flunssan alun tynkä tunne sydämes ja nyt pitäs koittaa levätä ku tukholma kutsu perjantaina. ei haluu millää olla kipee siellä. festarit ja kaikki. mut nii siis sade. tykkään siit. loistava syy vaan maata himas ja kattoo leffoi ja sit toi pieni lentsu-fiilistely viel ni ei tarvi tuntee morkkist ettei tee mitää. okei pakko myöntää et olis kiva jos ei tarvis olla yksin kattoo leffoi. jos sit syksyl löytys tai oikeestaa jonku pitää löytää mut. mul niin paha karma ihastusten suhtee. enkä ihan hirveen nokkelasti tajuu kuka on kallellaa mihinki suuntaa. toisaalta kyl muutaman kerran on kyl heterot "kokeillu kerran" mut ei sekää nyt paljoo nappaa. hiuka vihlasee silti aamul kuulla "kyl mä oon ihan hetero" sillee et okei kuin paska mä oon sit sängys? joo joo.

pieni murhe tuli ku jotenki vast hetke aikaa sit sisäistin et pitäs oikeesti miettii mitä tukholmaa päälle ja mukaa. haluisin niin kovin päästä kevein askelin menee. ihan vaan yhdel laukul. en ota ees mitää kosmetiikkaa mukaa (enpä..) ja ajattelin pärjää yksil kengil ja farkuil. utopia. ei ees oo mahdoton. oon menos seuras mikä arvostaa suuresti vaattei ja kauppoi ja hiuka sillee murhe sydämes et mihi konkaa tää johtaa.. kun (piirre jota arvostan suuresti) voin kuvitella et mua kompataan aika tehokkaasti ostaa se täydellinen harmaa kolleke jos tulee vastaan. järkevyys ja vaatteet harvoin sopii mun pääs samaan lauseeseen.

sain mun luottokortin seivattuu tai siis luottotiedot. siit ihan kiva fiilis. ja must tuli aamul tilanomistaja. kreisi ääs bits. sit krapujuhlii elokuus. viimeks teema oli goottifestarit. mieitn et tänä vuon olis kans joku kliffa teema. "come as your favourite person" mä olisin itteni. tietty.


valtatiet

mä en o koskaan ollu ihan hirveesti runojen perään. kaikki kauniit asiat pitää sanoo musiikin kanssa. ainut (tai siis melkeen ainut) poikkeus on mika waltari. vaikka siin pienesti kliseen leimaa mut mul henk koht siihen liittyy niin paljon muistoja ja asioita etten välitä (kun en muutenkaan välitä. mistään.) yhtä kaikki, Olavi Paavolaiselle omistettu Valtatiet saa aina kylmät väreet menemään ja oikeas mielentilas kyyneleet silmiin. näillä sanoilla, fiksuna ja säyseänä. minä omistan tämän bloggauksen oman elämäni ihmisille, jotka on kadonneet vuosien saatossa.

"Muistatko nuoruutemme kiihkeitä päiviä,
ensimmäisten ulkomaanmatkojen hurmaa,
taivaan jättiläisholvia Euroopan yllä.
Eiffeltornin suihkukaivoa yössä.

Muistatko unelmiemme Metropolista,
väkeväin miesten, raudan ja teräksen maailmaa,
nuorukaisruumiitten ihanaa, ruskeaa välkettä
stadionilla.

Olavi, Olavi, oi meidän nuoruuttamme,
baaripöydän ääressä nauravaa
kukkia siroittavaa,
väreistä, äänistä, auringosta juopunutta!

Ja aivojemme lävitse tulivat kalpeat sanat,
jotka me kirjoitimme nuoruutemme kirjaan.
Miten voikaan rakastaa ja vihata
nuoruuttansa.

Niin me lähdimme kulkemaan eri teitä
kohden miehuuttamme, - kumpikin kohdaltamme
täyttäen käskyä, joka on suurempi meitä,
käskyä: Eteenpäin!

Satakoot tähdet sen yli, mikä on mennyt."


juhannus

edes saunaa grillaust ja ajattelin jopa ostaa bissee perinteisen vodkan tilalle. onk liian kreisii? ei. jussit vaan kerran vuodes. voidaan sit kavereitten kans porukalla miettiä voiko tästä enää kinkerit pahemmin suomettua. pelse alkaa väsyyn. hyvää juhannusta kaikille.


pyörävarkaita

mun kaveri aikoinaan käveli viattomasti toisen kaverinsa kanssa kaarinassa ku joku otti niistä kuvan ja se kuva oli jossain paikallislehdessä otsikon "Pyörävarkaita liikkeellä" alla seuraaval viikol. kävin röökil just ja pari heeboo touhus pihal. nyt aloin pelkää mun monarkin puolest.. olik ne varkai tai kaverit kävelyl? juhannus tulos ja mä oon täysin rahaton. ja tuhkolma ja sama tila pätee. voi voi ja taadde minud.. kunha saan tekoripset tukholmast. ei ees se harmaa kolleke niin tärkee. ja haluun kuitenki viettää synttärei brightonis. tai jonku synttärei. lontooki olemas ja tietty mun lempi-kaupunki.. mut sillo jo hollannis yhtäkaikki. huome hesaa hakee kamoi. saan kenkii ja vaattei mitä oon kaivannu. ist gut. ja viikoloppuna taas. mut tuli töitä ni seki aina bonus.muutama tunti vaa mut kaik kotii päin täl hetkel. ja v**u jos monarkki n***a..


kämppä

kovin tarkotus saada hoidettuu asunto itellee hollannist. ihan halvimmast pääst ei tunnu olevan ees opiskelija-paikat.. shit. okei tottunu helsingin hintoihin mitkä on naurettavii ni ei ni pahasti kirpase mut toisaalta oman kokemuksen perusteel suomes kämppien taso yleisesti hiukan.. parempi. hiukan sama kun englannissa tai siis lontoossa. ajatus pätkii. kunha saa kämpän. c'est la vie. c'est la fucking vie. kummipoika yllättäen turus, pitää käydä moikkaas. paappa jää kotii varmaa nukkumaa. ei uskalla ku ei tiiä mite suhtautuu riekkuvaan lapseen. ku ei tiiä mite itekää suhtautuu riekkuvaan lapseen täs tilas. meni taas eilen ei niin myöhään mut hyvin, hyvin humalaan. palaillaan.


siivouspäivä

okkei sain koneelt siivottuu hirveen mällin vanhoi kuvii ja turhaa paskaa pois. eilen siivosin kaappejani ja oh sweet jesus se on vast aluillaa ku pitää hesan kamat selvittää. ja ku vauhtii pääsin siivosin penaalin samal. sen magneetti oli hiuka jo löystyny mut pysyy viel kasas. oli pakko kaks hajukumii heittää menee ku lyijykynät oli sotannu ne rumiks. uus alleviivaustussi pitää vissii ostaa ja sit siel oli pari pätkää rautalankaa. kaikkee tarpeellist. ja väriliitui oli montaa eri värii.


kylmää

taivas harmaa ja kylmää. ei vissiin pienen hellehuuman jälkeen enää kesä potki eteenpäin, ainaka vähään aikaan. ehkei enää ollenkaan. never know. mut ihan ok, mun pitäs saada muutamii juttui kirjotettuu ja hoidettuu tänää tai siis täs pian ja tänää aika hyvä hetki siihen. eli fuck it, mä jatkan onnen ja rakkauden metsästystä.
* * * * * * * * * *
edelleen harmaat mut ei hirveen kylmä enää. saanu eteenpäin hiukan juttuja. tai siis eteenpäin mut löytäny väylät mitä kautta pääsee ettenpäin. ehkä. hiukan darranen fiilis, ollu koko päivän. tänää ihmiset puhu et illal paril mut saa kattoo. huomen olis set hesan reissu edes. pikanen vaan, miitinki ja ostoksil käynti. helvetti meni hiukan pasmat sekasin ku tajusin et 30.6. aika pian jo.. sillon olis tarve kuteil olla kokonaa valmiit. mut eipä niis nyt kauaa mee. toivottavasti. ens viikol sit hesaa keräilee kamojaan ja viemää kliffa. ikävä tulee, sit mä oon aina vaan yksin.nyt ees yks paksukainen tykkää mun kaa touhuta. pitää hankkii joku .. en tiiä mikä. joku kaveriks tänne. uusii tekoripsii? jos niit liimais kasaan tarpeeks monet vois saada pienen lemmikin aikaa. siinäpä puhde isännäl.


bowwowwow

sain eilen maksimoitua mun bow wow wow pakkomielteen ja nyt soi kännyssäkin aphrodisiac, just nyt mailman paras kappale. ja pienen penkomisen jälkeen löysin oikeet piuhat ja mun ei tarvi hetkeen murehtia taas mitään. löyty kans pitkän jussinmajatalo ja pari monty pythonii. en o ihan varma miten koen nää. annan kuitenkin mahiksen. tai pitkä jussi ok mut noi pythonit. oh well, mul aamsuin sen verran tokkura et ihan sama mitä pyöritän taustal. allergialääkkeet loppu ja paska olo. pitäs mennä ostaa lisää ja hiuka parempii ku noi edelliset. mä en o koskaa tajunnu pyjamia. mua angstaa kaikki vaatteet nukkues, johtuu varmaa siit et nukun niin levottomasti. enkä o koskaa tajunnu parei ketkä nukku eri sängyis. toisaalta me nukuttii samas sängys eron jälkee viel 4 kuukaut, ei sekää ollu tervettä.

"I raise my hands to heaven of curiosity
I don't know what to ask for
What has it got for me?
The others say we're hiding
It's as forward as can be
Some things I do for money
Some things I do for free"


lomakkei (II)

kaik täytetty, neiti virastos sano et oukkeli doukkeli, soitti viel ja varmisti pari asiaa. mä vedin vapisevan rastin vahaliidul papruihin ja nyt odotan päätöst. helpottavaa et ihan konkreettisesti tuntuu ainaki et asiat etenee, voi listalt vetää yli tehtyi hommii. mul herkästi jää roikkuu kaik tollaset viralliset jutut. virastot tylsii. ja lomakkeet. kaveri tulos pia kattoo jos sais bluetoothin toimii, en tajuu siit mitää. koitin sunnuntain hetken touhuu mut morjens, en saanu mitää tehtyy, ilmotti vaa jostain jotai ja se oli siin sit. ja pankis olivat hiukan vastahankaa rahoje suhtee. ei auttanu vaik kuin koitin komppaa et mul ihan killeri-meininki ja oon ihan sika-hyvä. pitää viel säätää ja touhuu. joo opintolaina aina jees, maksuist en viel tiiä ku meinaan jatkaa hamaan hautaan saakka pakoiluu takasinmaksujen suhtee. hei kliffa alkaa taas kiekumaa, pakko käydä hetken ulkon. ja tupakkaaki tekee mieli. ja menos bissel pia kaverin kaa.

Edellinen