Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2010.

mietelmii

mul on nyt työn alla chanelin eleämäkerta diorin sellain.. retrospektiivi opus (kai te tajuute mitä mä meinaan) ja kirja+dokkari st laurentista ja sit tiety ne 2 chanel leffaa ku tullu viime vuonna ja 3 nesbon dekkarii. mun on jotenki nyt sillee et.. ku chanel on chanel ja lagerfeld on kliffasti jatkanu kunniakast pössist mut samaan aikaan dior on mulle enemmä ku chanel joskin ite dior on heittäny henkes jo aika varhain mist päästään sit tietty st laurentii ja mulon aina ollu sellain olo et ei st laurent o sillee mitää tai siis ettei o mun makuu ja nyt ku taas perehtyy enemmä tajuuki et se on ollu ihan sairaan guru äijä kans. et mitä sisäist ääntä mun pitäs nyt seuraa? ja sit alkaa miettii et onhan noita guruja nykyaikaki pullollaa mut onk se sit sillee et enää ei pääse samal taval nousee ne Jumalat framil ku on niin kovin täynnä toi muodin ankkalampi? et ruuhkaa ja ylitarjontaa? ja sit mcqueen..

st laurent jotenki jämähti pahasti 70-luvul mun makuu, ettei ollu enää kliffaa ja sit joka mallostos ollu tytär mustas silkis ja shifongis tissit paljaana ja ku se kasari jäi päälle. tai nii sitä luulis mut ohan siin samat linjat ollu jo aikain alust saakka. mun pitää jatkaa näit tärkeit pohdiskelui. okei, jos aattelee sillee et st laurent on ollu jotenki ihmelapsi ja chanel tyyppinä mieltsi ja vallankumousta henkivä daami, olisko se siin sit? ja dior kans kallellaa vastavoimii? sehä sai tappouhkauksii new lookin jälkee. vittu jengi on sekasi.. mahtavaa.


rakkautta

okei, viha= turhaa, ylpeys= never heard (vaikka kovin toiset toisin väittää), synkkyys= seitkytlukulaist, sadut= perfection, warhol= kovin inspirational (taas ja edelleen..), vesieloni= ihanaa, mansikat= ihanii, not smoking= lihottavaa.

ku saa inspist mist saa ja tajua et täs mennää ni hienoohan se on. rakkautta vaan joka suuntaan*. peace.

* ei IHAN joka suuntaan silti.


vihaa

tein tas sen virheen et menin lukee hesarin keskusteluu pride-iskuist ja VITTU!!! kuin kusipäisen tyhmää porukkaa täs maailmas on oikeesti? käyny kans lukee räsäsen harhasta itsesäälii ja sen nostamaa keskusteluu ja voi akka-raasu, ei voi olla elämä helppoa sillä. fucking loser.

eniten mua surettaa se et ihmiset oikeesti hyväksyy väkivalla, räsäset ja muut mukaanlukien. oikeesti tää ei o must hyvä konsepti. jos raja menee siin ettei kukaan kuollu ettei tilanne ollu sit niin pha ni not good. mua oikeesti ihmetyttää ihmisten puusilmäsyys ja vajaaälyisyys yhdistettynä järjettömään vihaan ja tyhmyteen. mones tapaukses viel ihan fyysiseen rumuuteen. ihan näin asiaan liittyen ja totaalisen objektiivisesti todeten. kaikki varmaan nähny jo sen a-studion pätkän mis kokoomuksen vosse länkyttää et hein puoluekokoukses nähdyt banderollit mielenosottajilla olivat pahempia iskuja ku kaasu ja homoilla on jo etuoikeutettu asema suomessa. fucking loser, mis ''''' maailmas se '''' elää, ihan 4 real? airaan bägii. ja sit tän tasoset ajattelijat on jotenkin mukana politiikassa ja sitä kautta päättämässä asioista. sad sad sad mut kaiketi kansa saa ne päättäjät ku itse haluaa ja äänestää.. mä en vaan tunne sitä kansaa omaks kansakseni, millään muotoa. ohan turunkin valtuustossa ollu mäenpää jo pitkäänki vissii? kaiketi sekin jotain ketoo rakkaan kotikaupunkini elämäst ja kansast.

note to self; älä älä älä mee enää lukee keskustelui. keskity vaan hengaa yooxis kattelees uusii vaattei ja aurinkolasei.


ihanaa

olipas ihana matka hesaan eile ja tänää takas.. oikee ylelliset puistot ja baarit. mä olin pukeutunu esiripuks ja tänää sit fatmans-kaftaaniin. ajomatka takas turkuu otti voimil ja oli rankkaa mut ny koton. pia lähdetää uudellee ja ollaa oikee 2 yötä ja kreiseillää ja sipsaillaa ja dippaillaa- ja mennään kaasuttaan kaikkii ketkä on koskaan provosoinu mua mitenkää koska kusipäitten tulkinnan mukaan se toiminta on toki tuomitavaa mut et samaan aikaan ku oikeen on provosoitunu ni sit se on kans ymmärrettävää ja oikeutettuu. et kulmilla tavataa ja 3 sepän patsaal pyöritää.
(edit. kössin kuvan kaverin laittamana ja nyt mul moraalinen kriisi mut kliffat kuvat ja i don't give a flying fuck about anything)


keskustelua

oon rullannu hetken aikaa tän saitin keskusteuis ja oikeesti mul alkaa tulee sillee hesari-fiilis etten tiedä mikä on trollii ja mikä ei. en viittis nimeltä mainita ketään täs vaik mun tontti onkin mut mun tekee pahaa yhden keskustelijan (olettaen et se ei o trolli) itseinho. mua siis jopa säälittää tää ihminen hiukan ja mä en koskaan sääli. en tiiä onk ikä mikä mut kovin kovin nuorelta vaikuttaa, joka tavalla. ja ahdistuneelt. ja taasen osoittaa minkä takia pride on hyvä olla olemassa.

mä oon aina tulkinnu heteronormatiivisuuden sillee aika laajal otteel, kaiken kattavasti jos niin voi sanoo. ja sitähän e onki. mua on hiuka häirinny jossai hesarin keskusteluis ihmisten asenne et kamala ku lapset sai kaasuu mut sitä saa mitä tilaa et ei mitään homoi vastaan mut onhan tommonen seksiparaati nyt ihan kamalaa ja oikeutettua vetää hinttiä pataan. mist se kaikki viha ja väkivalta kumpuaa? kun kumpuaa homoist itestäänki, näjetsen. mua oikeesti alkanu hiukan tekee pahaa monelt kantilt. mut en tiiä. räsänen ja kd tuskin tulee priden iskui tuomitsee, hurraavat vaan ja korkkaavat viel muutaman (ehtoollis)viinin ja petaa omaa taivaspaikkaa.

mul tulee mielee etäisesti jääräpäisyydest et ollaank edes asias kiinni tai onk se vaan vastaan nuohoomist ihan vaan sen v**n takia? et onk ees hajua mist puhuu? en tiiä. monta mones.


huoh

en ollu prides ku olin töis ja en o koskaa ollu niin asias kiinni mut sit tuli just tää et räsänen julistaa sotaa blogissaa ja vedellää kaasul naamarii ni tulee mielee et vedä pelle ***** et ens kesänä täytyy olla messis ihan vaan siks et räsänen on ******* ja ***********. ja en päässy ystävien pride brunssil mikä ehken eniten korpee- tavallaa. ei se o pelkkä räsäenen tiettykää se on kaikki ne ******* ketkä uskoo harhaan ja vääryyteen, vihaan ja sen lietsontaan.

oon töis. syksyl matkal, elämä on hienoo. allergia alkaa oleen sillee under control eli ei enää oo niin kamalaa. luin veronican elämäkerran tänään töis (siel on hiljast) ja mietin et raffi elämä. sit mietin et se on kamalaa ja sit mietin et kreisii ristomatti sä oot seukannu sen kaa.

mun on vaikee uskoo et mul on niin kiva setti ollu pääl eikä yhtää mustaa. voi voi. ens syksyst pitäs tulla sit mun elämän tyylikkäin kausi. kultaset kengät ja niittii ja nahkaa, tyylikäst italialaist ja nättii suomalaist.

mä meen nyt. huomen vapaata töist mut pitää drapeerata mekko kaveril. meinaan et 5 metrii silkkii kääritään siihen pintaan ja saa tytär olla onnellinen. pyydän hirveet massit. no en pyydä, en koskaa pyydä. se on tosi paha ja siit pitää pääsät eroon.