Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.

poka

menin lady dayhin kattoo onk hottis töis mut ei ollu. sit huinittii de 9 straatjesis kulmil ja mentii episode one kauppaa mis oli sangen kliffan näkönen jamppa töissä. mua hiukan vanhempi, laiha pitkä, sänki, lyhyt tukka, tatskat.. what more could a boy ask? seilori-asu viel pääl ja mä olisin tullu siihen paikkaa.

pitkä tarina mut nyt kattellaa soittaako herra mulle.


vrijdag

pitäs mennä kaupungil huinimaa. mut eikaverist kuulu viel mitää. tietty jos laitas puhelimen pää se vois jeesaa asiaa.. pitäs tehdä monii puhelui tänää et tarvii mennä lataa lisää rahaa liittymää.

tääl on ihana päivä. aurinko paistaa ja on lämmint. ihan kevät.


kliffaa

miten hyvin kaikki tuntuu menevän koko ajan tääl. oltii syömäs kavereitten kans (ihan sairaan hyvää pastaa ricotta-juustol) ja löydetti mul ammatti ja ura hollannis. excellent. ja kuulin hyvii juttui itestäni. noin niinku opintojen suhtee. nyt alan kyttäämää jos netist löytyis jotai kivaa ja viihdyttävää. ta taa.

vitsi hyvä ruoka on kliffa keksintö.


kaavat

päivä soljuu eteenpäin. nyt alkaa show kaavotuksen kanssa, saadaa vinkkii ja jeesinkii kaavotuksene ja sovitaan tulevat päivät ja tehtävät. ope on hirmu nuori ja kliffa mimmi.
***************
kattos tuli breikki ku just menin open kaa puhuu. niin hyvät palautteet tulee koko ajan. kliffaa sinällää et sain muutaman ison nimen kännykkänumerot suoraa et voin soittaa ja koittaa sopii tapaamisen. hommat pulkas. viel ku sais tuon tupakan vähemmälle.. tääl se nii vaikeet ku kaikki polttaa ja kaikkial saa polttaa ja sit on vaan et juu juu rööki huuleen ja tuikkua murheeseen.

seuraavaks olis plääni jutella tuon kaava-maisterin kanssa mun tulevist kaavoist ja malleist.


leffas

päivä oli jees mut hiuka outo. olin menos kovasti tekee hommii koulul ja laitoin kaveril viestin et tuu mein luoka skäymää. menin ku ajattelin et siel ei oo mitää muta ku et ne tekee hommi et ei luentoo taio mitää mut toisin oli. niil oli joku luento/kurssi/tehtävä/whatever second lifest ja sinne pelseki sit jäi. eli mut löytää kans toisest elämäst. en oikee tiiä miks jäin sinne jumittaa. en ees tykänny siit jutust. mut se ope oli hauska ja sil oli jotenki itsestää selvää et mä menin mukaa sinne. anyway, sit mentii kaverin kaa kahvil (okei mä join bissee ja viinii) ja länkytettii. sil hiuka kiima ja haluismiehen mut samal se on hirveen ujo ja ei voi pyytää ketää kahvil ku pelkää et liian päällekäyvää. ei ihan oltu samas asias kiinni tavalla amut koitin kovasti hänt komppaa menemää asiaan kiinni jos silt tuntuu. et ei se kahville kutsu nyt oikeesti o merkki epätoivost ja sekopäisyydest. mut nyt sit mun pitää lähtee sen esiliinaks perjantain sen treffeil. siis eri pöytää ja näin mut kuitenki turvaamaa sen selustaa.. en tiiä onk se iha se juttu mitä eniten just haluisin mut toisaalta mä voin sit käydä kysyy sitä kuumaa jamppaa lady dayst kahvil mun kaa. mut se liittyy siihen et mä oon agnostikko ja homo ja mul ei oo mitää arvoi tai moraalii. and i'm in fashion.

ja sen jälke mentii leffaa kattoo cloverfield ja mä kyl tykkäsin siit kovasti. jopa niin paljon et hajotin leffateatterin penkin.

nyt soi guillemots ja se on hyvää, pia laitan unimusan pääl ja alan vaipuu unee. toivottavasti. hyvää yötä, maailma. aamulla aurinko nousee taas.



levänny

pirtee olo. nukuin tosi hyvin jostai ihmeellisest syyst. otin hiuka yömyssyy et se saatto vaikuttaa asiaa kans. musiikki jeesas tietty kans. tajusin et mullahan on täydellinen unimusa mun podil.

nyt pitäs alkaa laittaa kahvii ja funssaamaa tätä elämää uusiks et mitä tänää sit oli ohjelmas. tai siis joo kouluhommii ja sillai mut mitä tarkemmi. mun pitäs kirjottaa pätevää tekstii ja lukee mut kans olis aika laittaa kaikki ideat paperil.

mua hiuka houkuttelis lähtee huinimaa kaupungil jossa välis ja ajattelin et perjantai olis mun eka rokulipäivä. pitäs kiertää kauppoi vaik ei saa ostaa mitää ja joo joo mt noin niinku yleisest kiinnostuksest. suihkuki olis kyl ihan jees tähä välii. jotenki hiuka löysä olo.. mut hyväl taval ja rennol otteel.


ruokaa

se mikä mua aina ku on pois suomest ihmetyttää ja ihastuttaa on et suomest puuttuu kokona kliffat kulmakapakat mis vois syödä tai ottaa kännit tai vaa juoda kahvit ja tehdä hommii. okei kerttu turus on jees ja .. meinasin sanoo erottaja mut eihä siel o ruokaa. paitsi toustii mut se ei nyt o sillee oikeet ruokaa. oltii syömäs ja bissel kulman takan tosi kivas paikas, söin vuohenjuustosalaatin ja se oli ihanaa. en ees yleensä tykkää et hedelmää ruuas ja kaikkee, viel vähemmä aurinkokuivatuist tomaateist mut tuo oli mun elämäni top 10 ruoka ever.

mul alkaa nyt luonnosten teko ja siin tomin ja (lisää outo hollantilainen nimi)n kans ku juteltii mun koko lopputyö sai tavallaa uuden kreisin kääntee. mun pitää jutella torstain mun opettajan kaa mite se kokee asian mut se tuntuu must aika jeessilt idealt ja se komppais mun teemaa täydellisesti. mut hiuka rajatapaus kinda et meneek läpi ehdotus. se on hiukan out there. toisaalta mä oon taidekoulus. hollannis. mikä sopis paremmin teemaa ku olla out there..?


palaute

jees, eli käytii opettajan kaa läpi mun hommat, duunit, työt ja ajatukset. meni hyvin, oon ihan tasalla. ope tykkäs mun ajatuksist ja rispektas mun väittei eikä ees tyrmänny mitää. paitsi yhden asian mut seki sillee varauksel ja liitty siis malliston väreihin sun muuta et ei mitää niin kreisii. ku ihmine on hyvä s eon hyvä.

nyt koto ja kovasti tekis mieli mennä muutamalle kulman taakse. olis hiuka jopa nälkä ja sillee et.. tekis mieli pubi-ruokaa. kaikkee friteerattuu ja ihanaa.

huhtikuun 1. mennes pitää olla aika iso systeemi valmiina, luonnokset ja protot, lisää tekstii ja blah.. eli hommat alkaa rullaamaa kivasti.


morgen

eile päästii hyvää alkuu kaverin kaa kouluhommis, puhuttii ja analysoitii ja molemmat touhus omiaan.

tä kämppä on ihana mis nä ihmiset asuu. hiuka kade. ja mun mentor ei vastaa mun meileihin.. onk kaikki iha hyvi sit kuitenkaa?