Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2008.
Edellinen

simmone

olin ekaa kertaa duunis reissu jälkee keskiviikkon. yökaveri alotti mukavasti ja kysy olink mä nyt sit kuukauden kännis? en ollu ja united states of whateva. mut jaappasin pomon kaa kaikkee shittii ja suht puun takaa (ku ite eka johdattelin juttuu oikeesee suuntaa, moon nancy drew) tuli kiinnostava ja hyvän tuntunen läppä ja ehdotus ja idea. oon salaa tosi innoisani ja itelleni uskollisena oon kehittäny päässäni kaikkee kreisii jutuu et mite sais hommat skulaamaa ja nään itteni voittajana. mut tavallaa tuntuu et se läppä ku nyt iskettii ilmoil olis sen verran potentiaalisesti toimiva setti et ei tarvis vältsyy ees alkaa dissaa mitenkää sen enempää ku yleensä kaikkee ku siin vois olla juju ja idea ja ihan realistiset zäännssit et mun tulevaisuus vois jopa olla sans depréssion lääkitys. mut ei siit sen enempää.

tulin tas der alte herr kliffan kaa asuu viikoks ku isäntäväki lähti reissuu. olin eilen moikkaas mun kaverii ja sen lasta ja OMG pelse löysi itestää lapsi-ihmisen. otin sylii ja paijalsin ja lennättelin ja mimmi oli iha liekeis. soitin pianoo ja rakensin tornii. sit illal oli kreisit pikkujoulut. löysin uuden hyvän skumpan, proseccoo ja viel kohtuuhintanen. beibe oli käymäs kulmil ja syötii hyvii juustoi. kaikinpuolin jeessii meisinkii. tänää oltii kaverin kaa syömäs ja söin ankkaa. tai molemmat söi. eiku olik se hanhi? enivei joku lintu ja oli hyvää. sillee 2 sorttii, et rintapala ja sit koivest oli tehty sellain mureke ja punaviinikastiket ja maailam ku on hyvää ruokaa ni sit on hyvää ruokaa. baltimores söin 4 juuston pastan ja ekaks se annos paino jotai 4 kiloo ja se oli hyvää mut sit samaa aikaa se oli aika täyttävää shittii ja sillee raskast ja mä en ees lisänny siihe suolaa siihe annoksee ja jätin sitä viel aika paljo. 2 asiaa mist pelse ei o kuuluisa.

kroppa elää edellee vissii hiuka omaa elämääs ja nukuin tänää puol 12 ja that NEVER happens. 4 real. beibe meni tänää meril ja salaa toivoin et se olsi herttäny mut hiuka aikasmemi aamul mut olin yöl ollu niin kovaa poikaa et vittu aamul nukun sit niin pitkää ku nukuttaa ku ei oikeesti pelse nuku koskaa yli 9, ei koskaa ja siihenki saakka sangen harvoin. mut näin se ihminen muuttuu. ja samal herttast et beibe anto mun nukkuu vaik se oli siin jo touhunnu hereil ja sillee. monta mones.

nyt syön mandariinei (mitä eroo on klementiinil, satsumal, mandariinil ja olik sit joku viel? who knows and who cares?) ja pitäs hampaat pestä. aamul taas töihi ja illal olis kreisi biletyst edes. amerikan kreisii. alotetaa vissii tänä vuon uudet omat jouluperinteet. tai sit ei. kattellaa.


obama

oltiin santa cruzis ku obama voitti vaalit. mein motelli/hotelli oli rannal ja ikkunast (tai siis ovest) pääsi parvekkeel mikä anto rannan suuntaan eli näkymä oli vaan pimee meri ja palmuja. avattii skumppa obaman kunniaks ja kuultii hirmu metakkaa jostain kaukaa. laitettii vaatetta päälle ja alettii seuraamaa metelii ja kaupungin keskustas oli hirmu bileet obaman voiton johdosta. ihmiset oli sangen tohkeissaa ja oli aika jeessii shittii seurata sitä ihan vilpitäntä iloo ja riemuu mitä obaman voito sai aikaa. olin ostanu friscon urban outfittersist obama action figuren mut en raaskinu ottaa kaverii messii kuitenkaa baarii. mentii ottamaa drinkkii ja tottakai puhuttii ihmisil ku kaik oli vaan yhtä hymyy.

santa cruz oli kiva paikka vaik siel oli jo hiukan kylmä. san diegos olia taas sit jo kuuma ja oltii rannal koko päivä mut san diego oli muuten ihan tappavan ankee kaupunki.


amarillo

scary as hell mut amarillon wal*mart tarjos pelsel aika liudan jeesus-paitoja. vettä piti ostaajoka kulmasta mist sitä sai ja skumppaa ja vodkaa.

parhaat htke vietettiin smokey mountainsilla, gatlinburg falls tarjos meil kahdeks yöks ylellisen majapaikan, kahdessa kerroksessa mökkiä ja terassilla hot tub ja sisällä poreallas. lähdettiin katselemaan luontoa, huomattiin että karhuvaara oli suuri ja muutamat leirintäalueet oli suljettu agressiivisten karhujen takia. dollywood oli suljettu mut pigeon forge oli sight for the sore eyes. tennessee oli kliffaa seutuu. new mexico ajettii tiiviisti läpi. interstate 40 hyljättiin pigeon forgen jälkee ja lähdettii ajamaan 81 pitkin baltimoreen.


america

jeessii, aikaerost toipumist ja yleist sekavuutta just nyt elämä. näin liki reissuu voisin sano ku joku kysyy et mikä tunnelma, mikä mielikuva jäi et hyvä jäi. new york varsinki oli vaan ihan mahtava. 2 kaveriiotti nykissä tatskat, mä ostin dolce&gabbanaa vaikkei se merkki o mitenkää mu mieleen. mut oli hieno sailor-paita ja ku mul just tää sairas fiksaatio merimiehii ni pakko soli ostaa. nyt tarvisin viel sen ankkurin käteen mut hiukan salaa puhuttii kaverin kaa et oltais koitettu kevääl lähtee nykii uudellee. jos sit vaik varais ajan si virginial ja hakkais ankkurin oikeesee käsivarteen. eiku vasempaa siis just.

brooklyn oli niin paljon kivampi ku manhattan joka oli kuitenki ihan vitun kiva kans. ekaa kertaa ku kulmilla olin ni oli kiva et oli pai kaverii brooklynis ja hein kans sit ituttii iltaa eri kuppilois. mun ehdottomasti lempimatkakumppani oli yks valokuvaaja-jamppa. maailman hauskin mies ja rennoin. perustettii yhdes uus yliopisto, ruvettii suunnittelee opinto-ohjelmaa ja kurssei. noh ei sais sano noi et lempikaiffari matkal mut soli kyl aika jeessii seuraa. ihailtii suuresti bedord avenuel yhdes baaris sangen agressiivist myyjätyttöö kuka kuitenki flirttas mun kaa ja hellästi sipo partaa. kaverin skumpalasis oli hulipunaa/-rasvaa ja mimmi vaan pyyhki sen pois ei puhettakaa et uus lasi tai jopa uus pullo uutee lasii.. hmm..

tarina kertoo et amanda lepore asuu vakkaristi mein hotellis ja eik käy niin et mun kaverit (yhteensä 4) näkee sen livenä siin aulas. 2 ei ees tunnista sitä ja yks menee kysyy bellboylta (kuka by the way asuu kans siin hotlas ja näytti ihan philip seymour-hoffmanilt ja on toiselt ammatiltaa pornonäyttelijä) olik se donatella versace. enivei, olen kade. ja saal hiukan et ainakin tiiän mihin meen seuraaval nykin reissul asuu. ellei sit mennä asuu kavereil brooklynii ku se oli vaan niin siistii seutuu.



brooklyn

just saavuttii, mul moetti pakkases jäähtyys. huome aikasin manhattan. ja räyhä käytiin atomic booksis mis john käy usein mut en ostanu yhtää hänen leffaa vaik kaikis oli ehta nimmari. mut ostin postikortin mis andy warhol ja divine.

i'm in new york city.



kreisinessii

ollaan little rockissa, parisataa kilsaa memphisist. pitäs saada hankittuu adapteri ku ei jaksa tuon yhden kanssa plutaa ku kaikist laitteist loppuu akku yhtäaikaa. enivei, gallup oli masentava ja pelottava, ajettii muutenki new mexicon läpi putkee ku oli vaan niin ankee läävä. otrettii aikatauluu kiinni pariltosi tiiviil ajopäiväl ja nyt ollaa ihan kartalla. hioukatuöli säätöö yhden matkalaisen kanssa ku ei kaikki haluu jumittaa paskamotelleis ja hakee tissibaarei. viva la democracia.

vegas oli vitun hirvee, flagstaff nerokas. grand canyon kans siin sivus. odotan memphisilt.. en tiiä, glitterii ja shittii. en o ostanu mitään sen ihmeempöää aikoihin paitsi sielt isolt ristilt .. tuliaisen mun beibel itseasias en kerrokkaa ja walmartist texasin reunoilt maailman rumimpii jeesus-paitoi. se posse on sekasin.. shamrockis söin maailman parhaan burgerin ja ransut.

tääl on kivaa.


juovuksissa

los angeles oli ankee, nyt ympäripissäni san diegos. kyllä se siitä. stella, se tie oli AIVAN VITUN IHANA!!! joo vaarallinen mut onneks en olu kuskina ja mutenki.. sillee meil oli kamun kaa homma hallus takapenkil, sillee just skumppaa ja hiuka vodkaa. sen elviksen tuon ja beibel tuon koko maailman. oltii tänää pacific beachil ja oj då oli ihanaa.. hirvee helle ja tuunimeri huuhto pelsen varpaita ja hei wow, tääl myydää kaikkee stoli eri makusena. nyt just citrus kesken ja vanilja takana ja vedelma odottaa. kaikinpuolin ihan ihana reissu ja mata ja mite se voiki olla niin kivaa? huonen lähdetää las vegasii. tulee ihanaa. lupasin beibel mennä jonkui vanhan horon kaa naimisii. se vetää mua pataan jos ei hääkuvaa lipaston pääl.

eikä mennä funssaa et niks ollaa diegos täl aikataulul ja miks ollan ajettu kalifornian rantaa ees taas tuhannen mailin verran ku new york kutsuis jo 21.11. mut mut.. tuee vissii vaan pari tiiviimpää ajopäivää.

huomenta. tääl kello on vast .. en tiiä, ilta.


california

paras paikka. oltii yötä jossan pienes tanskalaiskyläs viinitilojen keskel ja just pia lähdetää losiin. huome jatketaa san diegoo ja siel parin päivän pääst las vegas. tääl on ihanaa ja nättii ja kivaa, rahaa palanu ku ostin vahingos 2 kengt, 2 huivii ja kamaa paitoi ja obaman friscost. ja oli ihanaa olla santa cruzin kaduil ku obama voitti ja ihmiset juhli ja ilakoi. ja mun uus lempijuoma on lemon drop.

nyt täytyy mennä, los angeles kutsuu.

Edellinen