Der junge Herr Kliffa

Edellinen

nykyään

olen keskiluokkainen ja -ikäinen yrittäjä. der alte herr kliffa jouduttiin lopettamaan vajaa vuosi sitten. asun avopuolisoni kanssa vuokralla kaksiossa. haaveilen edelleen tukholmasta ja berliinistä. saattaa olla.. tai ei ole. olen onnellinen. en ole keskiluokkainen. olen onnellinen ja samaan aikaan jotain puuttuu. se jatkuva levottomuus, mikä on leimannut koko elämääni, vahvistuu. sykkii kovemmin kuin aikoihin. suunta? see you later, then.


vuosi

on menny eikä mulla oo vieläkää mitään sanottavaa. love comes quickly. ja kaikki on paremmin ku koskaa mut joku hiukan.. mä en tiedä. kaukokaipuu? arki? vitut.
homo

mä oon ihan tyyttis ettei o telsuu enkä meinaa areenaltakaan katso siis eilist homoiltaa. mitä olen kuullu älykkilt ihmisilt räsänen&co. olivat asias kiinni ja keskustelun taso tietysti sitämyötä luokattoman huonoa ja jumalaa ja raamattua ja eheyttämist ja syntii ja blaa ja mopsi jo kysykin kuten eilen mun pari ystävää muual et mis vaihees kirkost (ja räsäsest) on tullu joku ylin tietäjä tai osaaja homouden suhtee kun tilanne in just päinvastoin? usko ja kummalliset vääristyneet käsitykset ei o tietoo ja mua aina kinnostaa miten voidaan sitä raamattuu niin-- et onk se sit vaan sitä et kun oma ajattelukyky ei riit ni siihen on vaan niin helppo vedota? ei tarvi ite koittaa ajatella ku voi vaan vedota siihen ja tyssäyttää keskustelun kokonaa? must olis myös kiinnostavaa oikeesti nähdä kakkoseltakin vaikka homoilta mis olis ihan oikeesti asiantuntijoita eli ärret ja muut häiriöt olis poistettu. toisaalta must vaan tuntuu et siit ei mitään keskusteluu sais aikaan.. go with god, onneks ei tosiaan oo telkkarii. tulis vaan paha mieli mikä uskovaisten homofobises leiris on vissiin tarkotuskin, sangen kristilliseen henkeen siis..äsäri

fäsäris kiertää taas statuspäivityksii et varotellaan pedofiilist, nimeltä joku ja entinen se ja se.. mä en tiiä mitä ajatella näistä, kuka fan mistään mitään tietää, muutamat ihmiset on postannu sen ja "tienny" et kieltää olleens avankilassa lasten hyväkskäytöstä mut kavereina paljon lapsii et kyl sen sit tietää mikä on totuus.. mitä vittua? ihan oikeesti onk tää nyt laitaa? must toi on hiukan nihkee asia.. jos ollaan asiassa kiinni ni fine, se on ihan ok kinda varottaa mut jos ollaan vaan päätelty et joku jannu on pedofiili kun joku vaan tietää ni mennääk siin metsään? jos käy ilmi et kysees pelkkä hoax pyytääk kaikki anteeks ketkä loannu mainetta? uskook kukaan? oikeesti onko tää se oikea tapa diilata? koska on sit räsäsen neuvoist natsit kaasuttaa pedofiileiks epäiltyi (viattomia)? seuraavana varmaan sit aetaan perustaa niit partioi kiertää katui ja pieksemään kaikkii epäilyttävän näkösii..

no joo, olin hiukan kierroksil aamul lenksal. oli niin kylmä et meinaan et täytyy kaivaa pitkäk kalsongit esiin jo ja alkaa käyttää aina koiran kaa lenksates. ja koiral tarvis laittaa heijastin jo kaulaa kans..Edellinen