Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2007.
Edellinen

so..

baarissa. "you know you've been seen, not quite on the mainstreet and i was the queen". jep jep, kun nimet saa kasvot se on jännää. ja pyydän, älkää hakeko minua takaisin helsinkiin. oon just saanu elämäni taas kuntoon enkä halua järkyttää tätä mieltä. se ei ole niin kaunista katsottavaa kun vois kuvitella kun katoan. rh; me ollaan oltu kavereita koko ajan. peace.


odottamista

menossa baariin ihan vaan muutamalle ju nouku huomenna mutsin juhlat ni ei tohdi darras sinne ilmestyy. mua hämmentää ku tääl aika viljalti porukkaa turusta ja turun baarit aika nopeesti laskettu et kuka kukin on? hmm.. telkkarissa jeesuksen näkönen puuseppä hakee morsianta maaseudulle. en o oikee koskaa ollu niin into realitysarjat (paitsi jenkkien huippumalli haussa, parasta eve..) ja jotenkin must.. okei mä en lähtis telsuu hakee kumppanii. mikä se oli se suomalainen treffi-ohjelma mis oli marita taavitsainen juontaas? se oli kyl huippu. ja tietty napakymppi back in the days mut mä olin sillon 5. sen ikäsenä mikä tahansa on superii. on tavallaa vielki. ei lopulta paljoo tarvii et saa kiksei. tänää meni kiksit sivuun ku brahe oli suljettu vesivahingon takia. three beans korvas mut ei se o kuitenkaa ihan sama.. sorry. olis löytynu ihanat (harmi etten saa oikeet äänensävyy kirjotettuu..) kengät mut bloody luonnonoikul ei ollu kokoo. möhnä. näin jo itteni (kiitos ystävn linkkivinkkien) juhliis synttärei diorin takis mcq:n huivis ja ihanis kengis antwerpenis. olis ite ajanu sinne mustal sitikallaan.. en nyt pääse yli siit autost.. haluis niin sellasen. nii nyt siis odotan et aika kuluu hetken ja pääsen kaiffain kans muutamalle sidukalle. mut nyt en juo salaa shottei tiskil.


dior

ihanaa. sain mun vanhoihi dioreihin linssit vaihdettuu ja vaik kovin kiskurihinnan maksoin on mun vintageil uus ihana harmaa diorin kotelo. viel ku sais sen mustan sitikan alle ei mun onnest puuttuis mitään. ei mitään.. oi, ja illal maire baaris muutamalla myös, toivottavasti ei kukaan joudu lähteen kotii itku silmässä mieli mustana..? ei, kiva rento kliffa ilta kaikil. ja mulle saa puhuu.


harmaata

joo sade ihanaa, koirakin tykkää vedestä. mut huomen olis ne mutsin juhlat ja olis sillon kiva jos olis kaunista ja ihmiset vois olla puutarhassa. en o nähny mun sukulaisii vuosiin eikä mulla oikeen oo niille mitään sanottavaa. en hirveesti ees pidä niistä. koppavaa porukkaa.. onneks mulla koira et siin tekosyy paeta paikalta ajoissa. nyt kaffee ja aamua. aloin kattoo elokuvaa kaunis mieli eilen mut nukahdin kesken. jatkan nyt. aletaan olemaan aika huonossa jamassa jo.


sadetta

ihanaa. sade ihanaa. puhdistaa ja raikastaa. olis ihana olla jonkun kaa pitääs sadetta.. mut eipidä kuulostaa epätoivoselta koska sitä mä en oo. onhan mulla kliffa.


reklamaatio

mä en ikinä valita mistään eli en ikinä tee reklamaatioita mistään, mä nielen paljon paskaa. mutta jos septidinin kyljes lukee "ei kirvele" niin miten se voi niin perkeleesti kirvellä? ihanaa mulla on puhuttavaa ennenku mun yrtit edes itää. eli puhutaan mun haavoista. yes. sen lisäks et imen ihmisten persoonallisuudet ni olen myös se kuka pyörtyy verikokeessa, oksensi ala-asteel ku bilsankirjassa oli kuva kissan luurangosta ja oksensi hammaslääkärissä. eli oon aika herkkä veren ja haavojen ja kaiken tollasen suhteen mut kas kummaa oon pustyny ihn kliffasti hoitaan mun käden ihan ite, jopa katsoon niitä haavoja samal ku asennan hoitosalvaa ja kierrän sideharsoo ympäril. en tiiä onk se sitä et kivun (inhon) sietokyky parantunu tai mä oonjotenki "aikuistunu" se on ajatus mikä mua sieppaa kyl koska olen nyt niin pitkään ja hartaasti ja voimalla tapellu aikuistumista vastaan. hmm.. toisaalta mul oli onneks pari kaverii kylässä ku tapahtu ja en ehkä olis pystyny handlaa tilannetta niin hyvin ilman heidän apuu. mitä mä EN olis halunnu koke oli apteekki. jos sä oot apteekissa töissä vois kuvitella et haavat ym jutut eo tee pahaa (miks mä en siis oo apteekissa töissä) mut mä en haluu nähdä kauhun ja inhon ilmettä apteekkarin kasvoilla ku pyydän neuvoja mikä olis paras rohto mun haavoihin. mut joo, se la vii. jos olisin tietonen miten tänne lisätään kuvii saisitte kaikki nähdä mun ventit mut en tiiä. toisaalta mun tekee pahaa kaikki mut sit kans olen se kuka otti poskesta leikatun möykyn mukaan kotii pirtussa.. hmm.. mä oon monitasonen kundi. nyt lenkil ja sit kahvil. meen keräilee pistei mun venteil.


kädetön

kliffan kans ulkon ja sit tuli susikoira ja kliffa riehaantu ja long story short mul ei nahkaa vasemman käden sormis MUTTA saan hirvesti irto- ja säälipisteitä. ja let's face it säälipisteillä mun täytyy elämääni perustaa. enivei, oma moka tää vamma. kyl mun pitäs jo kliffan käytös paremmin tietää ja kans et olisin ollu hiukan skarpimpi. tää kämppä on aivan v**n kuuma.. hiki lentää ja ahdistaa. pitäs mennä kellarin nukkuu.siel olis viilee mut toisaaltasiel lampus liikkeentunnistin eli mun levottomal nukkumisel valot pääl koko ajan. what do you do..


juntunen

kliffa kävi eilen uimassa meressä. mentii ruissaloo kansanpuistoo ja aika suorin askelin koira meni mereen. se pulikoi hetken ja tuli rantaan. ens kerralla täytyy otta herkut mukaa taskuu ja päästää herra vapaana mereen. kattoo kuin kauas ui. ja oon kova jätkä enkä välitä siit ettei oltu "koirien rannalla". se must aivan typerää. mut suihkus piti käydä kotona ettei merivesi ala ärsyttää ihoa. se on niin allerginen jannu et ei varmaan parane ärsyttää liikoja. mä oon sen verran itserakas mut must tuntuu et kliffal mun kaa kivampaa ku isäntäväen.. okei mä ruokin sitä melkeen taukoomatta, se voi koirien kohdalla vaikuttaa asiaan.. toisaalta jos joku paijais ja hemmottelis mua koko ajan ni kai mäki olisin liekeis. mut sellast ei tapahdu. mä vaan puhun muodist. ja nyt autoist. en tajuu mitään autoist mut tiedän mikä näyttää hyvält. ja jos olis varallisuutta mul olis niin emee kesäauto et ihmiset kirkuis ihastuksesta kaduilla. mut mulla on vaan monarkki. siihen pitäis saada hiuka lisävarusteita kyl. mietittii et räpätin takarenkaaseen ja pinnojenputsaajat. kliffal olis hyvä saada oma peräkärry mis herraa vois kuljettaa terassikaudel. ja sais hiuka lisäliikuntaa ku olis extra 49 kiloo tavaraa takana. sisso mitkä pohkeet mul olis loppukesäst. nytki ne on jo hiukan turhan styrkit. sukkahousut aika täynnä.nukuin täysin mot helvete viime yönä. aivot narikassa nyt. lisää kahvii. ja paikat särkee. ja vali vali.


kesä

okei, pyysin kaverii kylään. sanoin et haisen pahal kämppä kaaos ja voin tarjota jävettä ja mimmi sano ei kiitos. en ymmärrä. mut mentiin sen sijaa titskul. ekaa kertaa tänä kesänä, paavon mittari näytti 21 astet ku puol 11 ajettii kohti kotia. mä rakastan kesää ja turkuu ja turkuu kesällä ka kesää turussa!! ja mun naapuri suhtautu epäilevästi mun tomaatti- ja yrttifestareihin.. sehän nähdään. pitää kattoo vaan tomaatit et tarviik tukee tai miten. pitääk vääntää rautalankaa tai pärjääk itellää. no, kesä näyttää.


kestää

mä olen niin pettyny nyt. koska oon tosi noviisi kaikes vihrees ja kasvatukses luulin et munyrttitarha olis nostanu yhtä nopeesti päätä ku mun hernetarha mut kuulin tänää et menee kauemmin et ennen ku itää ja oon ihan et mitä mitä mul on valehdeltu (minä itse). pitää nyt vaan paijaa niit multii ja olla ärsyttämättä turhaan ketään tai mitään. kyllä mula omat tillit pian tiskis. tomaatit hiukan nyt edellee murheenkryyni. mula on sellasta vaaleenpunasta lannotetta ja vaaleenpunanen kastelukannu. ja juon aamukahvii portail vaaleenpunasest mukist. ottaen huomioon miten mustaan ja harmaaseen taipuvainen kolli oon must on häkellyttävää mun väriskaala. okei ainut mihin voisin vaikuttaa on se kahvikuppi täl hetkel. edelleen kesken ne paperit.. tänään missio saada ne tehtyy ja laitettuu 2 tärkeää sähköpostii. kaikki hoituu. yötä myöten jos ei muten. ja passikuvat otettu. ja ne jopa ihan ok. sai hymyillä ku ei tullu ihan passiin. mun hampaat hiukan keltaset mut muuten kliffa rusketus ja näytän jotenki nuorelt. hakkaa vaan vastaan saada tehtyy sitä tekstiä. mieles pyörii koko ajan ja kirjotan kans aika hyvin mut eksyn aiheesta ja edes karsimis-show mut ainakin niin päin. haaveena saada kaikki huomen postiin ja sit säätää muita juttui. ja perjantain bar bar koska alkaa tykyttää niin pahasti täl hetkel kaikki. vanhemmat varsinkin. oon ollu jeesaa niit kaikis asiois nyt ja .. siis lyhyesti, juhlat ens pe, kaikkee remppaa ja laittoo, jostain syystä tänään oli ajankohtasta pestä talon katto (..) ja iskä siis 66 v. ja mä seurasin sitä touhuu ja mä en o koskaan pelänny niin paljoo. oikeesti. ja kaikest täst huolimatta pelottavinta on se et mä huomaan itessäni ihan kaikki perityt ja opitut asiat ja piirteet mitä mun vanhemmissa on, ja just ne piirteet mitkä mua itteeni ärsyttää eniten. oh dear oh dear. kaveri soitti just ja must se aina ollu se screaming queen kuka hermoilee ja sekoilee mut viime aikoina se on ollu se kuka käskee mun rauhottuu ja sanoo et kaikki on hyvi ja kaikki hoituu. mitä mulle on tapahtumassa? mä imen muiden ihmisten persoonallisuudet itseeni ja mutun niiks? kuka minä olen? i ned to get drunk, soon. ja luulin et tänään on keskiviikko mut nyt onkin vast maanantai.. they call me slow. mut pääsen lantulla sittarii pian. cool. oke nyt palaan oikeisii hommii. ta taa.

Edellinen