Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.

las

madona esiinty kadun toisel puolel samaa aikaa ku mä spyttasin ja.. kevensin oloani liki nestemäisessä muodossa tasaisen tiiviiseen tahtiin saniteettitiloissa. vitutti mut samal sain olla ihan omas rauhas ilman kusipään jatkuvaa nasaalii.



koop

vitsi ku olis ees yhden jakso kattonu idolsii ni vois liittyy kuoroo, dissaavaa tai ylistävää arposen suhtee. mut ei. lehdest luin vaan viime viikol et oli tuomari(t) kommentoinu et kooppi pelas ittes finaalii ku vetos vanhoje rouvie pikkujoululibidoo ja ei olis nii hyvä mut kiimaset muijat äänestää.. must soli aika vitun typerä juttu, oikeesti. mahtaa niit nyt harmittaa ku koop otti niin reppavan äänivyöryn. ha haa.. mut joo, mulla ei sinällää o mielipidet mistää (eipä..) ku en kattonu telsust. ihanaa, tänää ja huome vapaata töistä ja saan vihdoin purettuu amerikan kamat ja pestyy pyykkii. moon tehny suurii päätöksii ja aattelen sillee etten ostas mitää turha atai tyhmää enää koskaa mistää.

oon joulun yksin himas ku porukat lähtee veljen luo ja mä en jaksa enkä haluu ja oon aika tyytyväinen. ollaa kemujen kaa ja laitellaa hyvää ruokaa ja ollaa yhdes. ja sit joulupäivänä onki perinteiset pääppylit. mähän en o sillee jouluihminen et olisin sen kummemmin tohkeissani. eilen oli kyl marketis hienot mustat jouluvalot ja pitkään kuljin ne kädes ja meinasin et juu ostan mut en sit tiiä, onk rahan haasjkuu kuitenki? no onhan se. sit meinasin et olisin ostanu itelleni lahjan ku eile olis saanu 20% alee kortil kaikist kirjakaupas et se pierre ja gilles iso opus mitä mul ei viel oo mut sit olin taas et et nää.. sit kävin tavaratalon osastol kattoos apilee ku aattelin et olis saanu siitki sen -20% mut sit olin taas et nää..

tai ist mee tänää kauppaa ja ostan kaiken mitä nään. ku haluisi olla sillee simppelsiti tyylikös ja samaa aikaa runsas ja pukukoruinen.


ummes

mentii eile suoraa töist kamujen kaa ottamaa tuhti humala. skumpast tulee aina ihana hyvä känni, ei ollenkaa sellanen tukkonen shitti ku esim bissest (hyi fan, bisse..) tai täysin kaoottinen niinku vodkast tulee. punkkuu ja valkostahan men oikeestaa ees juo. siideri menee joskus ku ei baareis oikee oo sillee muuta ku se bisse (hyi helvetti) ja sidukka tarjol ja monasti vodkapaukut on kovin meitoi mut maksaa silti maltait. kaverin kaveri otti mukaans jonku pelin, sellain joku tv-peli et titovisa ja näin mut me ei pystytty yhtää keskittyy mimmien kans ku olti niin tohkeissamme kaikest muust. askarreltii marsipaanist hahmoi ja kuvioi, juotii hiuka lisää skumppaa ja sit mentii saunaa. pääsin kotii jo yhden jälkee et ei ees menny sillai myöhhän mut oli ihan jättekivaa.

ihmisil outoi kysymyksii välil. ja ihme tapa "tietää" niin vitusti asioi. mua välil hermostuttaa sellanen ku sit siit seuraava askel on alentuminen ja paapominen. ja sit mennäänki jo juomaa bissee (hyi oks oks oks). ja aika pal mä jaksan ja pystyn ignooraamaa ihmisten tyhmyyt ja ankeut mut välil tulee sit tarve sanoo jotai. harvoin mut joskus.

mun naama on turvoksis ku eil eei tullu syötyy mitää järkevää, pelkkää shittii vaa. ja minä kävin syömäs hesel. minä. tänk.


ungefär

pelsen blogis on kaikkee kreisii tasalukuu tulos ja just menos. kommenttei oli tasan 700 kunnes vastasin noksul ja sit tuli tietty 701 ja bloggauksii on riipu vajaa tasaluku, lukijoitaki mul näyttäs olevan ja must son iaka jeessii ottaen huomioo pelsen.

eiline meni ihan hyvin sit kuitenki. puhuttii niitä näitä ihmisten kaa ja monet alko hiuka humaltumaanki ja kaikkee. ihan kreisii ja mä jossan välis karkasin yhden työkaberin kanssa omil teillemme ku muut halus ehdottomasti yhteen kamalaa baarii minne oli viel iha sairas jono. en o koskaa tajunnu et joku haluu johonki baarii niin paljo et oikee jonottaa sinne. mähän en jonota, et son ollu mul ihan sellain ohjenuora täs elmäs. hesassaki ku asuin ni jossan lostarin jonos jaksoin kerran seisahtaa ennenku meni hermo ja vaapuin omil tutuil nurkil ikkunapöytää. mamaan melkee joutunu kerra jonottaa.

olin jollai ihmekurssil aikoinaa.. koulus.. jotai vapaavalintaisii juttui vissii. kuitenki must tehtii siel kuolinnaamio sil kurssil ja siel oli kans just hirveest juttuu ja luentoo et pierrot ja harlekiini ja näit.

mul on muutamii sanoi ja sanontoi mitä en voi sietää. mummonmarkka, baltiarallaa ja rapsakka. mua kans etoo jos pitää makustella tai olla elämänmakuinen. olin kattoos yhtä kämppää ja se välittäjä ei ollu mun välittäjä vaan harha-askel helvettiin. jos kämppä maksaa noin 160 tuhatta kaikkines emppoines ym ni mua ei kiinnosta tietää et se on baltiarallaa miljoona mummonmarkkaa. eika mun kans jatketa esittelyy sille et eteenpäi sano mannerheim. soli hiuka sellain markkinoitten helppoheikki se välittäjä. ei luonu vakuuttavaa kuvaa. mut ei silti ollu niin kamala ja ahdistava ku ne luukut mitä se naytii.


pikkarit

meil on tänää "firman pikkujoulut". oikeesti miks? onks kusipäisempää ajatust ku joutuu hengaa vapaa-aikanaki niitte tyyppien kaa kenen kans on pakotettu hengaa työssäs? en oikkest tajuu, ja sit ku sanoin et en o varma tuunko/menkö ni johan oli pelse selkäänpuukottaja ja hävytön ja tunteeton homo, työpaikan hyvän hengen tappaja ja joulun pyhän tunnelman raiskaajahomo. et pakko mennä. sitä ennen meen hakee kaikkee halpaa vanhaa shittii yhdest kaupast. wanhan tawaran liike ja kaik puolee hintaa. things on places, kamaa ja krääsää. siel olsi yks ihan sairaan hieno taulu, jonku venäläisen artsun maalaus, surullinen klovni. niin hieno. ainoo ongelam on et se maksaa silti maltaita mun tuloille eli siihen sen 120 euroo on mul taulust liikaa. semminkin ku siin iha syntisen ruma raami ja kehys, et pitäs duunaa uusiks kuitenki. kontra mä sain mun kaverilt kuvan, sen omaa taidetta siis. se pitäs kans asentaa kehyksee mut se vaatii jonku harmaan pahvin tai jonku sinne taakke ja sillee must olis messevää et solis oikee iso ja sillee, et olis paspikset ja kaik.

vituttaa. exä lupas mul yhden tauluns ku hain loput kamani pois sen luota ku se oli muuttaas pois mut ei se sit jättänykkää. soli kiva kuva, käytin sitä aikoinaa kans koulsu yhdes duunis tai siis osana sitä. siin niin paljon kaikkee suurta tunnetta et alta pois.


aaltoi

näin eilen entisen suuren ihastuksen ihan tääl turus. ja sit näin unta et olin sen ja sen poikkiksen jaa sillee niinku et seukattii kolmestaa ja soli ihan sairaan toimiva setti siin unes. tajusin kans et meil oli sutinaa joskus kesällä.. öö.. 2006? tai olik se sit jo 2005? ei se sillo voinu olla sen on pakko olla 2006. koska muuten solis jo kamalaa.


päätöksii

pelse joutuu tekee päätöksen isois asiosi based on järki instead oh tunteet ja syrän ja rakkaus ja sillee.. en ees tiiä pnk se järkevää tai tuleek suuri grande vitutus sit tai mite.

menee aaltoina tää elämä, asioi tulee ja menee, nyt taas leigh bowery on nostanu päätää muutaman vuoden tauo jälkee.


wtf?

eli nyt oltas siin pistees et arvotaan muutaman eri tyylin ja vaihtiksen välil. pieni tai iso, romanttis-nostalginen tai nostalgis-funkkiksinen? ylellinen keittiötila joka yhdistyy olotilaan ja koti-spahan tai ylellinen olotila minkä jatkeena on ylellinen kongi jota kutsutaan keittokomeroksi? monta mones. puu tai kivi? ennen tai jälkeen sotien? alkuperäst tai huolel rempattuu? ruma vai kaunis? hyvä tai paha? jumala tai saatana?

ja ku molemmat vaihtikset viel sellasii et aina digannu kybäl. vittu ku ei tarvis stiggaa hugee steissil, vois vaa bylsii sporas iso-robal.


fuulaa

luin just uutta optioo (tai olisko ollu edelline nro?) ja luin muutaman artikkelin ja tajusin et jos otan asuntolainan ni pankitha kusettaa mua ihan täysin. kattoo et nätti nuori mies tulee tiskil ni imetää silt nyt kaikki massit. if only i had some real money instead of clothes and shoes.. mut toisaalta minkäs sil sit tekee? et jos oman kämpän haluu ni olisko se ihan sit nöyryytettävä itteens vaan? kai seon pakko. isku palleaa ja navakka potku munil ja moon pankin. nääh.. tänää jatkuu kämppien metsästys. onneks tilannet helpottaa se et mul on tasan 3 korttelii mis voisin asuu. tai no on niit ny enemmä, ehkä 7, mut silti et mul on sen verran tarkat pläänit mieles et mist ja millast ja näin ni saa samantien feidattuu kaikkein ankeimmat.