• pelsepuuppi

wtf?

eli nyt oltas siin pistees et arvotaan muutaman eri tyylin ja vaihtiksen välil. pieni tai iso, romanttis-nostalginen tai nostalgis-funkkiksinen? ylellinen keittiötila joka yhdistyy olotilaan ja koti-spahan tai ylellinen olotila minkä jatkeena on ylellinen kongi jota kutsutaan keittokomeroksi? monta mones. puu tai kivi? ennen tai jälkeen sotien? alkuperäst tai huolel rempattuu? ruma vai kaunis? hyvä tai paha? jumala tai saatana?

ja ku molemmat vaihtikset viel sellasii et aina digannu kybäl. vittu ku ei tarvis stiggaa hugee steissil, vois vaa bylsii sporas iso-robal.

5 kommenttia

Rokkihomo

11.12.2008 18:36

Iso, romanttis, keittiötilalla, kiviseinistä ei kuulu kaikki läpi, ennen sotia tai 50-luku, rempattu = pienempi ansa, kaunis, paha, saatana.

pelsepuuppi

11.12.2008 18:44

eli mun pitäsottaa molemmat? hmm.. no oikeestaa kriisien kriisi on täs se et yksikää mitä oon käyny kattoo ei holdaa kynttilää sil mihin ihan ekana ihastuin. siin vaa vitun kallis retkipumppa tulos josku 1-3 vuoden pääst ja siihe saakka pelse pesee itteään turkoosis vessas. mut sile mentäs läpi talon ja siel oltas isos keittiös kiven sisäs ja isosti. ja olis samal se romantiikka ja kantabaari siin ikkunan edes ja alla. mut en olis rokkihomon naapuris. toisaalta en jaksa uskoo et rokkihomoo ihan hirveest pöyhäsee tää issue.

Roope2

11.12.2008 19:14

iso, olotilal, kivi, ennen, rempattua, kaunis, hyvä, jumala, tuosta romanttisesti en tiedä, itse suosin uusklassista.

Rokkihomo

11.12.2008 21:53

"rokkihomoo ihan hirveest pöyhäsee"

Häh? Ketä pelse? Roopella anyhoo pointteja.

pelsepuuppi

11.12.2008 23:02

roopel on pointtei. moon ite kallistuus sellasen vaihtoehdon puolee nyt mil monet muut sanois et älä hullu, hullu!!! mut son mun mahdolline koti ja mä diggaan siit. ja solis kivi, sotien jälkee, iso, ei rempattu, kaunis, hyvä jumalan ja saatanan liitto. uusklassinen on kyl jeessii, en lähde kieltää roopeseni, mut jos ja kun joskus tuut kahvil sit mun uuteen kotiin ni sä et tu varsianisesti törmäämää siihen tyylisuuntaa siel sit. ich bin sorry..

ja rokkihomo saa tulla koska vaan pölhön kans kunha saan kannettuu mun asusteet sisää ja muotilehdet jos haluutte.