• pelsepuuppi

ungefär

pelsen blogis on kaikkee kreisii tasalukuu tulos ja just menos. kommenttei oli tasan 700 kunnes vastasin noksul ja sit tuli tietty 701 ja bloggauksii on riipu vajaa tasaluku, lukijoitaki mul näyttäs olevan ja must son iaka jeessii ottaen huomioo pelsen.

eiline meni ihan hyvin sit kuitenki. puhuttii niitä näitä ihmisten kaa ja monet alko hiuka humaltumaanki ja kaikkee. ihan kreisii ja mä jossan välis karkasin yhden työkaberin kanssa omil teillemme ku muut halus ehdottomasti yhteen kamalaa baarii minne oli viel iha sairas jono. en o koskaa tajunnu et joku haluu johonki baarii niin paljo et oikee jonottaa sinne. mähän en jonota, et son ollu mul ihan sellain ohjenuora täs elmäs. hesassaki ku asuin ni jossan lostarin jonos jaksoin kerran seisahtaa ennenku meni hermo ja vaapuin omil tutuil nurkil ikkunapöytää. mamaan melkee joutunu kerra jonottaa.

olin jollai ihmekurssil aikoinaa.. koulus.. jotai vapaavalintaisii juttui vissii. kuitenki must tehtii siel kuolinnaamio sil kurssil ja siel oli kans just hirveest juttuu ja luentoo et pierrot ja harlekiini ja näit.

mul on muutamii sanoi ja sanontoi mitä en voi sietää. mummonmarkka, baltiarallaa ja rapsakka. mua kans etoo jos pitää makustella tai olla elämänmakuinen. olin kattoos yhtä kämppää ja se välittäjä ei ollu mun välittäjä vaan harha-askel helvettiin. jos kämppä maksaa noin 160 tuhatta kaikkines emppoines ym ni mua ei kiinnosta tietää et se on baltiarallaa miljoona mummonmarkkaa. eika mun kans jatketa esittelyy sille et eteenpäi sano mannerheim. soli hiuka sellain markkinoitten helppoheikki se välittäjä. ei luonu vakuuttavaa kuvaa. mut ei silti ollu niin kamala ja ahdistava ku ne luukut mitä se naytii.

1 kommentti

Rokkihomo

13.12.2008 13:45

Taas kommentoin: Välittäjät.

Siinäpä on komea perusteiltaan kaksinaamainen, latteuksilla ja fraaseilla käyvä ammattikunta. Joukossa on kyllä mukavia tyyppejä, mutta sen ei saisi antaa hämätä; ammatin perusteisiin kuuluu päänsisäinen "tilaihme" ahneen epärehellisyyden motivoimaa sanontojen ja mukasamanmielisyyden performanssia.

Parhaat tuntuvat sanovan mitä vikaa asunnossa on. Mutta sekin joku rehellisyyden performanssi, oma pankkitili tietty kumminkin se oleellinen asia.