Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.

ryhdistys

tänään on koko päivä aikaa säätää asioi silleen et kaikki olis hienosti joskus. eka mun täyty siivoo ja pestä pyykkii ja sit alan täyttää paperei, edes on muutaman asunnon näyttö ja kaikkee sellast shittii. huomen on illal työpaikan pikkujoulut. ja kauheet ku mua ei yhtää nappais lähtee.. eik niit ihmisii nyt jo tarpeeks nää kaikkial muutenki? ja ku lauantaina taas töis ni ei jaksa jos hirvees darras tai muuta. toisaalta mul i tu darraa sinällää, oon onnekas. ja sit taas lauantain illal kuitenki voitas vaan kattoo olisko kavereitten kans joku upe shoe tiedos et niinku vodkaa ja sillee.

portfolio täytys päivittää, listata asiat ku pitäs saada hoidettuu ennen jouluu ja sit pitäs muutamii työhön liittyvii juttui säätää. kirjottaa muutama hakemus ku haluis ihmise laps vaihtaa työpaikkaa johonki ku ees hiuka enemmä nappais. monta mones. mun uus hiusvaha ei o se paras vaihtoehto mut sil pitää potkii uus shampoo ja hoitoaine kyl sit taas toimii hyvin et niihin oon tyytyväinen. en o meikannu pitkii aikoihi ja tekismieli seki harrastus taas alottaa. näin unta yhdest nuorest klopist ku koitti pokaa mua aikoinaa mamas kovasti. soli sillo 20 ja moon 32 ja olin vaan et yeah but no but yeah koska mä en o koskaa ollu sillee niin hirveen intona nuorte perää. mul pitää olla samaa ikää tai sit vanhempi. nythä mun poikkis on 2 vuotta nuorempi mut en laske sit taas tollast ikäeroo mihinkää. mun exä oli 5 vuotta vanhempi eikä sekää oikee nyt ollu sellanen iso issue se ikäero.

moon alkanu taas lämpenee enemmä divinel. osin ku siel baltimores oltii kirjakaupas ja funssattii ja katteltii ja siel oli kaikkee things on places ja watersin nimmaril kaikkii leffoi myynnis.


mystica

pieni lentsu yrittää nappaa pelsee lumoihinsa mut en anna periks, en perkele. tänää pitää säätää työvuoroi töis ja mul olis pyhä meisinki et koittasin saada nii pal ku mahollist vuoroi et sais massii et olis sillai kiva sit ku on palkkapäivä. saas nähdä nyt sit kuin putkee menee.

näin unii kaikist ihmisist. oli siin ranneliikkeestäki possee. mitä tämä kaikki merkitsee?


frendit

makaan sängys läppäri sylis ja frendit pyörii taustal, kahdeksas kausi. poikkis on meses ja koira makaa vieres ja syö klementiinii mun kans. mul on tullu muutama idea ja ajatus mielee ku vois jeesaa mun elämää eteenpäi ja kaikki on hyvin.

sain töist joululahjaks vodkaa, absolut (nää..) mut hienos punases paljettivaattees ja sit sillee niinku lahjakortin. mul nyt sit uus hieno silkki-villanen huivi, lila ja ohuttakin ohuempi. son hiuka sillee niinku unelma. näyttää hyvält mustan kans ja uskoisin et upeelt harmaan paida ja sinisen samettitakin kans. en o ihan viel medveten et mihi loppuosa menee siit kortist mut uskoisin et joku kohde kyl löytyy.

mä jotenki hiuka haluisin kunnon prätkäbuutsit. ja mun pitäs saada mun kamat takas hollannist. siel muutama vaate ku tuntuu et elämä ei jatku ilman. mun hattu, esim. ja muutama muu tuote. ei kaikkee tarvis heti. takki, hattu, villapaita. ehkä housut ja farkut. ja tietty mun maiharit.


mitäs

edit. löytys heti muutama kliffa vaihtis mul.. hmm, pientä pintaremppaa ja alles gut. vois sit ripustaa mustaa klänninkii verhoks ja avohyllyl apilaa ja aaltoo.
---------------------------------------------
se kämppä mitä oon kytänny onki pienii muutoksii ekoihi suunnitelmii.. et se taitaa jäädä mun listalt pois kuitenki sit. mut onha maailma asuntoja pullollaa, valittet vaa. joo, putkiremppa edes, sen tiesin ja siihe olinvarautunu mut nyt sen hinta-arvio onki aika reppavasti noussu ja aikataulu lykkäntyny muutamal vuodel. not gonna happen.. eli son sit ta taa sen osotteen kans. ja onneks nyt ei o niin kiire tehä suurii päätöksii. tavallaa. tavallaa taas on. mut onneks ei tarvi just nyt tehä niit, täl hetkel.


abba

oltii matkal kovasti levyraatii ja kuulin ekaa kertaa vast matkalla nashvillest baltimoree abban kappalee the day before you came. ehkä paras abban kappale ikinä. meil oli teemana sil kierroksel masentavimmat kappaleet mitä löytyy ipodilt ja tää oli mun parhaan kaverin valinta. (mul oli who will take your dreams away.)

http://www.youtube.com/watch?v=jA8kOjyeP74

"And turning out the light
I must have yawned and cuddled up for yet another night
And rattling on the roof I must have heard the sound of rain
The day before you came"

me erotii mun exän kans aika rankkojen kierrosten kautta pari vuotta sit. ja ei mennä siihen mite aika on voinu kuluu näinnopeesti mut enemmänki siihe et edellee mul tulee hetkittäi aika paljon muistoi mielee. mä muutin hesast turun kautta hollantii ja sit taas takas turkuu sairastuneena. mul kesti pitkää et ees pystyin menee hesaa. kerran iski paniikkikohtaus matkal ja tein uukkarin. kerran hain postit vanhalt kämpält ja avasin ne ystävän kans kiasman terassil. ystäväl oli omat issuet siin terasil ja paluumatkal. hiuka samois merkeis ku mul oli elämä menny. mun exä muutti kans toisee kaupunkii. en o ollu missää tekemisis enää. kerran törmäsin mun läksiäisis hesas yli vuos sit ja seki otti lujil. nyt oon taas luuhannu hesassaki muutamaa otteesee ja aina, joka kerta ku juna nytkähtää liikkeel takas turkuu alkaa soimaa leevi pääs ja aika usein ihan oikeesti ipodissaki. en tahdo sinua enää. mein suhde kesti melkee 6 vuotta ja sitä ennen oli sellanen 2 vuoden kreisi aika. ja tottakai olin ihan et täs mennää loppuikä, et (bow) wow wow mite mahtavaa. viimeset pari vuotta oli hidast kuolemaa, välil koitin tehdä kaikkee et sais homman toimimaa ja varmaa koitti exäki mut homma ei lähteny toimimaa. hiuka ennen ku erottii tapasin yhden pojan ja olin niin vitun in love, melkee jätin exän sen takia kunnes mut dumpattii siit sivusuhteest. en edelleenkää haluis muutta hesaa osin just sen takii et been there done that, liikaa kaikkee ikävää muistoo ja hankalaa elämää.

http://www.youtube.com/watch?v=UEDnMDpLXww

"En näe sinua enää
Juna kauas pois minut kuljettaa
Silti tunnen sinun istuvan penkillä mua vastapäätä"


maanantai

ja huono yö takana. hermostuttaa asiat ja mietityttää maailma. tai siis pelsen maailma. vituttaa ja väsyttää. vitsi ku sais nyt asiat rullaamaa. pistin styrkit kahvit tippumaa ja odotan et ne polkasis kropan käyntii.

me oltii san diegos 2 yötä. mein hotellin parvekkeelt näkys upeesti satama ja valot. kuuntelin parvekkeel yksin nina hagenii ja the knifee ja join skumppaa ja vodkaa. sielt lähdettii las vegasii. ja mul iski joku ruokamyrkytys.

http://www.youtube.com/watch?v=zsVbhVEAb-M

isä

näin hetken aikaa ohjelmaa mein isä on parempi ku tein isä ja mua vitutti ja oksetti. tauti mitä paskaa telsust tulee ja oh the humanity jos se on jotenki viihdet ja tapa opastaa lapsosii tähän maailmaa..


riista

mä tiiän et kaikkion ihan et o pelle hiljaa mut mul on alkanu tulee lämpösii ajatuksii jamiee kohtaa. varsinki tää mikä nyt tulee neloselt et ollaa maasaudul ja ammutaa ite lintu ja laitetaa wanhal puuhellal. kliffan olost ruokaa. nyt hän teki sellast ohra-herne pataa tai vuokaa tai miks sitä anois ja siin oli salaattii messis ja pyyt oli kypsennetty ja pekonii iskettii viel siihe mukaa. jos olis jotenki etevä js jaksas ni vois josku koittaa laittaa itr jota ruokaa mut ei mein pelse. tai siis ei jaksa säätää ku ei o ees sitä omaa kämppää viel. mä tiiän joo mut must olis ihan vitun kreisi ajatus olla omas kämpäs jo jouluna. laittas hiuka jota kuusen kräkii johonki purkkii pystyy ja sit jois glögii.

nyt neloel alkaa joku uus show. homot laittaa kämppii. kreisii. homot on nii siistei. mut okei nää jampat ei oo.. toisel on kliffa kukka napiläves mut jotenki liian opetellu maneerit ja turhan alleviivaavaa. ja nyt ne siis laittaa viel homoparin kämpän. aika homoo. homot laulaa toisillee oopperaa ja niil on harmaa terrieri. vittu miten homoo. VITUN HOMOT!!! onha mullaki musta labbis piuhan pääs ja sillee upeet musta-valkoset kengät. ja fiftari-tyyli on paras way to go.

mul on sillai kylmä et tuntuu et olis hiuka kipee tai jotai.


paluu

ihanaa. amerikan kreisien aikavyöhykkeitten jälkeen pelse alkaa palaamaa normaliin unirytmiis ja elämääs. levotont pyörimist sängys ja sekavii unii ja aamul käsittämätön uupumus. nukuin melkee normaalisti tos jo hetken aikaa mut soli vissii sit vaa jet lag ja häiriötila.

tänää hei onnee suomi. mahtava päivä. mul on sun kunniakses ostettu suomi-viinaa ihan koko pikkunen pullo. sit jatketaa skumpal. oikeestaa siis prodseccoo jos ollaa tarkkoi.(koitin löytää kliffaa kuvaa suomest tähä mut ei löytyny ku rumei ja tuli fiilis et tony halme ja kaulakoru ja exit only ni ei viiti laittaa mitää niist. sit koitin laittaa kivaa kuvaa pelsest esim amerikas mut niis kaikis näytän paksult ni ei voi laittaa. et täytyy diilaa tää nyt jotai muuta kautta. no okei, diilataa täl mis uuden ajan suomi-queen on californias ikiaikaises punapuumetsäs. meil oli pressikortti ja me tehtii dokkarii.)

huomenta maailma. meen nyt vanhan herran kaa lenkil.


pankkineiti

mähän nillitin hetken aikaa sit et oli pankis akka tylynä luuris? oon sen jälkee käyny eri pankeis ja sillee ihan olu asiasa kiinni et moi antakaa rahaa ja antaahan ne ku uhkailee ja valehtelee tulos. tänää olin omas pankis (ku mutsi pakottaa ku siel kaik tilit ja ku he takaa ni sit kans ne kaikki et talonkirjat tai mitkä ne onkaa) ja frouwa siel sai taas pelsen tilttaamaa ja melkee laittaa pankkii mustal listal. ku okei voin olla kaffel suuren osan ajast ja ehkä joskus pukeudun vaaleenpunasii hörhelöihin mut sillee mitä se kuvittelee rouwa bankbitch et mä, 32-vuotias äijä, en osais käydä kauaps ja tiedostaa et elämiseen menee rahaa? oon iha liekeis et mude ja ukko tulee takaamaa lainaa ei siin mitää mut se ei must meinaa sillee sitä et mul olis niin paljo klappii todellisuudes etten osais diilaa arkielämää.

enivei, ajattelin laittaa taas kjerran palautetta pankil ja kertoo et vituttaa tollanen kun kuitenki kannan heil korkojen muodos kans massii. mä en o kattonu kämpää kaikkien shokiks portsan suunnalt vaan muualta. mul on kriteereinä et 50-luvun kerrostalo ja liki mun vakiobaarii (mun parhaan ystävän navetta) ja ne kaik on ihan täytetty toiveet tos yhdes kämpäs. kyl kyl, pelse mimosa puuppi siirtyy pian herraskaiseen keskiluokkaan. mä kasvatan kaljavattan ja alan dissaa köyhii. ja samal rikkai. ja valittaan kaikest. ja oleen muutenki vastaan akikkee ja kannattaa toriparkkii ja puoltaa eläinhoitolan lopettamist. you just wait and see how much fun i'm gonna be.