• pelsepuuppi

ummes

mentii eile suoraa töist kamujen kaa ottamaa tuhti humala. skumpast tulee aina ihana hyvä känni, ei ollenkaa sellanen tukkonen shitti ku esim bissest (hyi fan, bisse..) tai täysin kaoottinen niinku vodkast tulee. punkkuu ja valkostahan men oikeestaa ees juo. siideri menee joskus ku ei baareis oikee oo sillee muuta ku se bisse (hyi helvetti) ja sidukka tarjol ja monasti vodkapaukut on kovin meitoi mut maksaa silti maltait. kaverin kaveri otti mukaans jonku pelin, sellain joku tv-peli et titovisa ja näin mut me ei pystytty yhtää keskittyy mimmien kans ku olti niin tohkeissamme kaikest muust. askarreltii marsipaanist hahmoi ja kuvioi, juotii hiuka lisää skumppaa ja sit mentii saunaa. pääsin kotii jo yhden jälkee et ei ees menny sillai myöhhän mut oli ihan jättekivaa.

ihmisil outoi kysymyksii välil. ja ihme tapa "tietää" niin vitusti asioi. mua välil hermostuttaa sellanen ku sit siit seuraava askel on alentuminen ja paapominen. ja sit mennäänki jo juomaa bissee (hyi oks oks oks). ja aika pal mä jaksan ja pystyn ignooraamaa ihmisten tyhmyyt ja ankeut mut välil tulee sit tarve sanoo jotai. harvoin mut joskus.

mun naama on turvoksis ku eil eei tullu syötyy mitää järkevää, pelkkää shittii vaa. ja minä kävin syömäs hesel. minä. tänk.