• pelsepuuppi

pikkarit

meil on tänää "firman pikkujoulut". oikeesti miks? onks kusipäisempää ajatust ku joutuu hengaa vapaa-aikanaki niitte tyyppien kaa kenen kans on pakotettu hengaa työssäs? en oikkest tajuu, ja sit ku sanoin et en o varma tuunko/menkö ni johan oli pelse selkäänpuukottaja ja hävytön ja tunteeton homo, työpaikan hyvän hengen tappaja ja joulun pyhän tunnelman raiskaajahomo. et pakko mennä. sitä ennen meen hakee kaikkee halpaa vanhaa shittii yhdest kaupast. wanhan tawaran liike ja kaik puolee hintaa. things on places, kamaa ja krääsää. siel olsi yks ihan sairaan hieno taulu, jonku venäläisen artsun maalaus, surullinen klovni. niin hieno. ainoo ongelam on et se maksaa silti maltaita mun tuloille eli siihen sen 120 euroo on mul taulust liikaa. semminkin ku siin iha syntisen ruma raami ja kehys, et pitäs duunaa uusiks kuitenki. kontra mä sain mun kaverilt kuvan, sen omaa taidetta siis. se pitäs kans asentaa kehyksee mut se vaatii jonku harmaan pahvin tai jonku sinne taakke ja sillee must olis messevää et solis oikee iso ja sillee, et olis paspikset ja kaik.

vituttaa. exä lupas mul yhden tauluns ku hain loput kamani pois sen luota ku se oli muuttaas pois mut ei se sit jättänykkää. soli kiva kuva, käytin sitä aikoinaa kans koulsu yhdes duunis tai siis osana sitä. siin niin paljon kaikkee suurta tunnetta et alta pois.

3 kommenttia

Rokkihomo

12.12.2008 17:09

Mulla olis ensi tiistaina. En mene. Joskus olen ollut, ja kerran toimin dj:nä - huh: "Eiks sul oo yhtään eppuja?" Ei ollut. Laitoin kostoksi pitkän setin eläkeläisiä ja nappasin yhden pullon pöydästä kokonaan itselleni, eli hauskaa oli, mutta se siitä. Ei toiste.

Hanttihommapaskaduunin joulukahvit olisi vastaavasti aivan joulun alla aamulla. Sinne voin vaikka mennä kello kuusi ennen nukkumaanmenoa.
Siellä on takuulla ns. "mielenkiintoisia tyyppejä".
Muitakin kuin minä.

noksu

13.12.2008 02:34

Pierrot on ainoa pelle, jota mä en pelkää. En silti tiiä onks toi Pierrot, mut ehkä ko en pelästyny.

pelsepuuppi

13.12.2008 07:34

pierrot on mahtava hahmo. niin fag ku voi olla. mut tää ei o pierrot, eikä tää o se taulukaa minkä haluisin. mut i mul siihe o oikeesti ees varaa siihen tauluu. ostin 11 skumppa-lasii ja 5 napsulasii ja 1 lahjan mun ysräväl ja joululahjan mun poikkiksel.