• pelsepuuppi

koop

vitsi ku olis ees yhden jakso kattonu idolsii ni vois liittyy kuoroo, dissaavaa tai ylistävää arposen suhtee. mut ei. lehdest luin vaan viime viikol et oli tuomari(t) kommentoinu et kooppi pelas ittes finaalii ku vetos vanhoje rouvie pikkujoululibidoo ja ei olis nii hyvä mut kiimaset muijat äänestää.. must soli aika vitun typerä juttu, oikeesti. mahtaa niit nyt harmittaa ku koop otti niin reppavan äänivyöryn. ha haa.. mut joo, mulla ei sinällää o mielipidet mistää (eipä..) ku en kattonu telsust. ihanaa, tänää ja huome vapaata töistä ja saan vihdoin purettuu amerikan kamat ja pestyy pyykkii. moon tehny suurii päätöksii ja aattelen sillee etten ostas mitää turha atai tyhmää enää koskaa mistää.

oon joulun yksin himas ku porukat lähtee veljen luo ja mä en jaksa enkä haluu ja oon aika tyytyväinen. ollaa kemujen kaa ja laitellaa hyvää ruokaa ja ollaa yhdes. ja sit joulupäivänä onki perinteiset pääppylit. mähän en o sillee jouluihminen et olisin sen kummemmin tohkeissani. eilen oli kyl marketis hienot mustat jouluvalot ja pitkään kuljin ne kädes ja meinasin et juu ostan mut en sit tiiä, onk rahan haasjkuu kuitenki? no onhan se. sit meinasin et olisin ostanu itelleni lahjan ku eile olis saanu 20% alee kortil kaikist kirjakaupas et se pierre ja gilles iso opus mitä mul ei viel oo mut sit olin taas et et nää.. sit kävin tavaratalon osastol kattoos apilee ku aattelin et olis saanu siitki sen -20% mut sit olin taas et nää..

tai ist mee tänää kauppaa ja ostan kaiken mitä nään. ku haluisi olla sillee simppelsiti tyylikös ja samaa aikaa runsas ja pukukoruinen.