Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.

sunnuntai

ja teflon laaavv...

vitutta samaa aikaa et on töitä ma ja ti ja toisaalta taas ei et samal kiva et on töitä ku on tää hirvee lama ja kaikki menetää kotis ja lainat ja kuallaan pois ja vittu joo moi ketä kiinnostaa. ja nyt jos joskus on reppavat ajat ottaa lainaa ja ostaa kämppäja poijjaat.. meil oli eieln luokkakokous roadtrippiläisten kans. oli kliffaa vaik 2/8 ei päässy paikal. harmi sinällää mut oli kliffaa nähdä poikii. ja se mun inhokkiki oli ihan jeessii ja kiva ja mukava. jopa heitti mut himaa ja puhu niinku ihminen puhuu ihmisel. et emmä ees sitä voi enää niin paljoo vihata ja halveksuu.

ostin elämäni ekan ruutupaidan nykist. se on ihana ja sillee et siin on hiuka sinist glitterii et niinkiu hintahtava. sillee lehmipoika vaik meripoika voittaa aina (AINA) lehmipojan. enkä silti meinaa kattoo koskaa brokeback mountainii. ei vaik kuin pal kaikki huutais et soot homo sun täytyy sun täytyy. mun ei täydy tehdä mitää, son niin simppelii.







poppis

mulls on alkanu elämä kummastuttaa kovasti. tai ehkä jopa vituttaaan hiukan. töis koko ajan joka päivä ja sit onki vapaata 3 päivää eli sen just sen joulun ja de va de. mä liityin ammattiliittoo ja juttelin siin sen pamilaisen kanssa ja moi, mulla menee hyvin.. voi vittu. mun täytyy ottaa palkkaneuvottelut töis ja olla kovana. mua on fuulattu ihan kybäl mut omaa tyhmyyt ja rumuut ja arkuut kaikki tää.

näin unta et olin hollywoodis. siin unes oli sillee et sen kyltin takanen alue oli tosi fancyy ja korkeet mäet ja kaikkee ja lationperheet kulki korkkareis ohi ja huuteli. meil on täää roadtripin luokkakokous ja mul sitä ennen siivoominen. oon levittäny vaatet ja tavaraa ympäri pintoi. ja mustaa kravaa on över allt ku der alte herr kliffa (kenel on muute hiuka kaihii silmis..) oli kyläs muutama viikko sit. siis aikana ennen amerikkaa. ja sen jälkeen, trust me, oon kyl imuroinu ja asentanu siivoust. mut silri on sellast karkeet mustaa karvaa huoneiden pinnoilla ja tiloissa.

näin kissan san franciscos. siel oli kivaa vaik oliki hiuka sateist. ja kylmää. ostin sielt hatun, 2 t-paitaa, takin, 2 huivii ja obaman.


muisto

oltiin yks yö los angelesis matkal kans. men oikee yhtää tykänny siit kyläst. saastainen ja ahdistava. matala ja ruma. beverly hilssis sit pyörittii tiätty kans ja kuunneltii beverly hills 90210 tunnarii ja beverly hilsin kyttä tunnarii ja sit viel hetken aikaa teenage mutant ninja turtlesin tunnarii.

sit tos kuvas ympyröitynä on hollywood kyltii ja mikä mua enemmä ottaa luonnon pääl on mun silmän ympäril muodostunu ryppyjen ryhmä. fuck. oon asentanu naamaani sellasen määrän rasvaa ja rakkautta et sen pitäs kestää aikaa ja parkkiintuu kauniisti. i've been shaved, plugged and moisturized. mul on yks ruskee nahkalaukku mikä on wanha ja siin on nahka kauniisti ikääntyny. sellasen vanhenemisen mäki haluun.

kike elomaa on aamutelkkaris. kertoo elämästää ja kuntoilustaa.