• kesäpoika

Vaatekaappi

Mä rakastan farkkuja. Mulla on niitä vaikka kuinka paljon, eri värisiä ja mallisia. Ostan aina kun löydän omaa kokoani, mun lantio on kapeampi kuin suomalaisilla miehillä yleensä, eikä kaupoissa usein oo kuin standardikokoja.

Kapeat farkut on kivoimpia. Ja se, kun kesällä saa kääriä lahkeet ylös. Odotan helteitä.

Hihattomat paidat on ihan must. Mulla on aina vähän sidottu ja tukehtuva olo, kun pitää käyttää pitkähihaista paitaa. Kotona oon aina hihattomassa.

Kalsarit on kivoja. Boxereista en oikein tykkää, enkä varsinkaan stringeistä. Mulla on kaikkia omituisia, niin kuin hämähäkkimies-kalsarit ja nykyään oon hurahtanut aukollisiin peruskalsareihin. Ja tietysti kaapissa pitää olla jo stereotypian takia ne perus-cK:t.

Asusteita ilman ei voi elää. Niittivyöt on ihan välttämättömyys. Ja sitten tykkään huiveista, en siis sellaisista joita kiedotaan kaulaan, vaan niistä neliönmallisista, joita solmin vyötärölle tai päähän tai käsiin.

Ranteisiin mulla liittyy jokin omituinen seksuaalinen fetissi. Varsinkin vasempaan. Siinä pitää olla aina jotain. Mulla on iso kokoelma kelloja ja asustekoruja, nahkanarunpätkiä ja kaikkea mahdollista, mitä vaan saa solmittua ranteiden ympäri.

Kaulakorut ei oo tärkeitä, mutta rippiristiä pidän. Ja sormessa rakkaan sormusta, sekin on seksuaalinen juttu. Mua kiehtoo omistaminen. Ei kipu eikä muu sellainen, mutta omistaminen.

Siinä oli kaikki mulle tärkeät vaatteet ja muut pukimet.. On mulla tietenkin muitakin vaatteita, mutta ne on vaan käytöllisistä syitä, eikä siksi, että erityisesti pitäisin niistä.

Sukistakaan en pidä ollenkaan, mieluiten olisin aina avojaloin.

Mitä muiden kaapeista löytyy? :)

9 kommenttia

audinkopoika

18.2.2008 22:18

Heh..en oo uskonutkaan sinusta ikuna, et susta löytyy noin materialistia piirteitä ;)

Pukuja tummia useampia. Kravatteja noin kymmenen, joita inhoon kaikkia. En tykkää pitää niit ollenkaan. Valkoisia pukupaitoja samoin noin kymmenkunta, suoria tummia housuja, pitkän kalsarit on in. Boxuja löytyy myös eri värisiä...saa hiukan vaihteluu. Sukkia liian vähän, aina hukassa tai si rikkinäisiä.
Itse viihdyn T-paidas kotona ja hotellihuonees ja verkkareissa, tekevät olon vapaammaksi.
Läväreitä, koruja ei oo :( Oo kyl haaveillu....

sleepygay

18.2.2008 22:37

Mun lemppari asusteita on ehdottomasti jock strapit (mieluiten aussiebum, mut ck:kin kelpaa hätätilanteessa). Jos sattuu joskus niin ikävän laiskalla päällä olemaan, että ei jaksa tarpeeksi usein pyykätä ja kaikki jockit sattuu olemaan pesussa, on tosi vaikeaa pitää muunlaisia, kun jotenkin näihin vaan on tottunut. :) Mulla on nyt tosi huono vaatetilanne, kun on niin vähävarainen. Viime vuonna minä en saanut mitään tukea (ennen kuin vasta sitten keväällä) ja nyt on sitten kulti ilman mitään tukia. :( Pitäisi päästä vaatekaupoille, mutta ei vaan pääse. :(

sleepygay

18.2.2008 22:37

Niin ja sormuksesta. Ilman sormusta on niin orpo ja alaston olo. Vaikeeta olla ilman sitä.

mopsi22

18.2.2008 23:06

voivoi...mitäkö kaapeissa...aivan liikaa tavaraa! olen ottanut tavoitteekseni ostaa joka vuosi itselleni synttärilahjaksi uuden rannekellon. koruja en enää käytä niin paljoa, mutta vaatefriikki olen, vaikkakin vähän sellainen konservatiivinen...6 kaappia on täynnä ja kenkiäkin on 27 paria....

Vermillion

18.2.2008 23:23

Farkut: Levi's 511 (super skinny) ja Pepe Jeans. Edwinejä ostaisin jos olisi rahaa.
Topit: Kauluspaidat, gardiganit, slipoverit, liivit. Merkeistä Esprit, Blend ja Selected. T-paitoja harvoin sellaisenaan. Hihattomista paidoista tykkään mutta harvoin kehtaan julkisesti sellaisessa esiintyä.
Päällysvaatteet: Pitkä kalanruotokuviollinen villasekoitetakki, nahkarotsi (greaser-malli, kaulukset tietysti ylhäällä.), kukkonaskelkuviollinen bleiseri, uusin ostokseni American Apparelin kultalameeverkkatakki.
Alusvaatteet: Björn Borg (tosi laadukkaita), Blend, Levi's, Bodyzone (hyvä hinta/laatu suhde). cK:ta en omista yhtä ainoaa paria.
Asusteet: Krakoja löytyy moooonta kappaletta, yksi on rajoitettua erää (1/48), kalevala korun kaulakoruja on pari kappaletta, Axcentin "Pimp" kello on (paska merkki, älkää ihmeessä ostako. Enemmän aikaa huollossa kuin ranteessa), aurinkolasit päässä suorokauden ympäri (tämänhetkinen pari Marc by Marc Jacobs), vöiden määrää en osaa edes spekuloida. Neliönmallisia huiveja käytän myös (töissä pakko pitää hiukset kurissa, siitä tullut tapa), suosikkini on seeprakuviollinen.
Kengät: Converse kuviolliset tennarit, Robert Wayne, Ecco

Suurin osa vaatteistani on mustia, harmaita tai valkoisia. Punaista käytän myös, ja välillä ruskeaa.

Lävistyksiä korvissa, ennen oli kielessä mutta oli pakko ottaa pois.

Huh. Jokohan tuossa olisi tarpeeksi? Pääsee välillä mopo käsistä kun rupean puhumaan vaatteista. Heh. Homo mikä homo.

stellagrrrl

19.2.2008 00:03

kerään mekkoja, takkeja, laukkuja ja kenkiä. muuton yhteydessä laskin kenkäpareja 173, mekkoja on useita kymmeniä ja noista muista ei varmaan kannata edes aloittaa... öh, ei tästä voi puhua mitenkään, ettei menisi naurettavaksi.

mutta skinnyfarkut on jees. ja vihaan myös sukkia.

millikan

20.2.2008 12:37

Mä en ole farkkuja käyttänyt lähemmäs kymmeneen vuoteen, jossain vaiheessa siirryin suoriin housuihin (samoin kuin nykyään suosin pikkutakkeja).

Tavallaan vaatteet ei ole kauhean tärkeitä, sen takia on aika konservatiivinen linja. Tummat suorat housut (vaaleita housuja ei käytetä, paitsi ehkä juuri ja juuri voi harkita vaaleita sortseja, silloin kun sortseja satun käyttämään), harmaa pikkutakki tai tumma talvitakki, yksivärinen paita (väri vaihtelee, yleensä kirkas punainen, mutta myös keltainen, vihreä tai vaalea sininen käyvät), talvisin villapusero (kaksi väriä, punainen ja musta), mustat sukat, mustat alushousut, tummat kengät.
Kun jotain tarvitsen lisää, niin mielessä on yleensä selkeä kuva millaisen haluan.
En pidä näkyvistä tuotemerkeistä, minkä takia merkkivaatteita ei tule juuri hankittua, vaikka olisivat laadullisesti hyviä ja alennusmyynnissä. Alushousuissa niiltä on tosin vaikea välttyä...Dolce&Gabbana on uusi suosikkimerkki, joskin pari hyvää puolihalpismerkkiäkin on tullut vastaan (kokeiltu on myös muutamaa muuta merkkiä, yleensä kielteisin tuloksin). Ja jockstrapit ovat mukavia :)

"Ylimääräisiä" asusteita en juuri käytä, en pidä rannekelloista tai koruista (tai huiveista yms). Muilla ehkä, mutta minulla ne tuntuvat epämukavilta...

hymytyttö

27.2.2008 18:58

Farkut on kyllä ykköset. Hameet kesäisin ja mekkoa tahtoisin uskaltaa pitää. Siinä jonkinlainen kynnyskymys. T-paidat kuuluu oikeestaan kaikkeen ja kengistä converset ja muut jotkut mun näköiset. Aika sekametelisoppa loppujen lopuks.

Dragon-85

8.3.2008 00:34

Luurankoja tietysti! :D