11 kommenttia

stellagrrrl

1.4.2008 21:07

totta. kun ympärillä olevat tukevat kaikkia ajatuksiasi ja itsestä alkaa tuntua siltä, että on nerokas tai yleensä oikeassa, on aika etsiytyä muiden ihmisten seuraan. kuplassa tapahtuvat tyhmentyminen on yleistä ja pelottavaa.

en tosin ole oikein varma siitä, miten ajatus aktiivisesta ajattelijasta ja ajatus ihmisestä, joka luulee olevansa oikeassa, sopivat yhteen.

pelsepuuppi

1.4.2008 21:18

niinpä, suuria ajatuksia. ja miten sitten ottaa tuon "luulevat olevansa oikeassa".. kukapa ei olis oikeassa koko ajan (omasta mielestään).

kesäpoika

1.4.2008 21:50

Se juuri oli mun pointtini, pelsepuuppi.

pelsepuuppi

1.4.2008 22:00

kiitos, kesäpoika.

Dragon-85

1.4.2008 22:11

Heh.. mitäpä järkeä siinä olisikaan, jos ajattelisi mielipiteensä olevan väärä? :D

pelsepuuppi

1.4.2008 22:38

rehellisyyden nimis kesäpoika mult meni ohi mikä se pointti oli koska munkin pointit taitaa pyyhkii ohi mut mitäpä siitä. monenlaista.

mul tuli noist ryhmist ku pönkittää toisiaa ja luulee olevas oikees aika monii mielleyhtymii ja ei, se ei yleensä saa aikaan hyvää jälkee, suljetut posset. toisaalta ne ryhmät ku mul tuli mielee ei yleensä aktiivisesti ajattele ite mut luulee niin. ja se viel huonompi. must.

audinkopoika

1.4.2008 22:38

Taisi joku eronnut ministeri olla kanssa "omiensa kanssa" pohtimassa, eikä ite eronnut ;)

kesäpoika

2.4.2008 01:16

Pelsepuuppi, mä kirjoitan blogia aika huolettomasti oamlla tavallani itseä ilmaisten, ihan kuten säkin teet omassa blogissasi. Mun tyyli puhua on laittaa merkityksiä merkitysten sisään, niin että sitä ei heti ymmärrä kun se lukee, vaan se aukeaa vasta sitten kun sen asian on ajatellut itse. Sitten se kuulostaakin vähän sarkastiselta.

Ymmärsitkö uudelleen luettuna mitä kirjoitin? :) Entä eilisen blogin? ..tai sitten me vaan tehään molemmat niin omalla ihan eri tavallamme juttuja, että menee ohi mitä toinen on sanonut..

Mä kuulun itsekin ryhmään "ihmiset". Mä syytän "ihmisiä" välillä monenlaisista asioista, ja ihan syystä, mutta kyllä mä tiedostan, että olen niistä itse yksi.

pelsepuuppi

2.4.2008 07:49

no mut hyvä et sä huomaat kuuluvas ryhmään ihmiset.

"Ymmärsitkö uudelleen luettuna mitä kirjoitin? :)" ...for real..

JPHki

2.4.2008 22:39

Nostan hattua sulle, Kesäpoika, että olet jaksanut käyttää niin paljon aikaa kirjoittamiseen tuosta queer-tutkimusasiasta, ja pannut kampoihin alan tuntijalle. Myös Kanerva-jupakasta kirjoitit keskutelufoorumissa hyvin.
Pitäisiköhän mun muuten ilmoittaa työnantajalle, että olen joskus lähettänyt tuhmia tekstareita salskeille nuorille miehille, ja luopua vapaaehtoisesti virastani :D

kesäpoika

2.4.2008 23:49

Ei vaan sun kuuluu mennä niiden salskeiden miesten työpaikalle ja kertoa niiden pomoille ja sen jälkeen laittaa viestit luottamuksellisesti e-mailina kaikille heidän työkavereilleen..

Niin, tai sitten ehkä ei. Päätä itse.

..mulla on ollut tekstiviestiseksiä.. Älä kysy mitä se on. :D