• kesäpoika

Synttärit

Tänään tulee täyteen vuosi blogin aloittamisesta. :) Verrattuna muihin vuosiin, on tapahtunut aika vähän. Siksi on ollutkin aikaa kirjoitella.. yhteensä sata kertaa. Eli suunnilleen kaksi kertaa viikossa. Lukukertoja on yhteensä 17691, eli pyöristettynä 177 kappaletta per yksi kirjoitus. Ja 48 lukukertaa joka päivä. Kommentteja on 395, eli yksi jokaiselle päivälle ja toisille kaksi, ja pyöreästi neljä yhtä bloggausta kohti.

Osa kommenteista ja lukukerroista on omia, mutta ei puhuta siitä nyt. Minä en ainakaan puhu, hymyilen vaan tyytyväisenä kun saavutin salaisen haaveeni, päästä luetuimpien blogien listan sijalle kymmenen ennen nousemista aktiivisimpien kirjoittajien listalle lainkaan.

Kyllä mä tiedän, että on hölmöä asettaa tavoitteita, joiden toteutumiseen ei voi vaikuttaa. Tiedän senkin, että on hölmöä vertailla. Jotenkin vaan ajatus sitä, että ollakseni yhtä hyvä kuin muut, mun pitää tehdä vähän enemmän, on niin syvällä minussa ettei järkeily ylety sinne asti. Kannatan edelleen listojen poistamista Ranneliikkeestä. Ne eivät oikeasti mittaa mitään muuta kuin stressitasoani.

Kirjoittelu on ihan hauskaa, ja aion jatkaa samaan tahtiin, pari kertaa viikossa aina kun tekee mieli sanoa jotain. Toistaiseksi sanomista on vielä.

8 kommenttia

pelsepuuppi

28.11.2007 18:37

se on jännää miten ne salaiset haaveet voi olla joillain just päinvastasia. mut onnee kaikil.

kesäpoika

28.11.2007 19:26

Mistä sä haaveilet, siis blogin suhteen?

Ei niitä voi oikeasti numeroilla vertailla, koska eri blogeilla on ihan erilaiset tarkoitukset. Sen lisäksi numerointi kuulostaa tosi tyhmältä. Mutta jos olen rehellinen, niin mä olen juuri niin tyhmä, että katselin niitä silti ja mietin.

Jos tahtoisin mahdollisimman paljon huomiota, niin kirjoittaisin jonnekin sellaiselle palstalle, jossa käy paljon ihmisiä. Mutta en tahdo. Tahdon saada ääneni kuuluviin tässä pienessä yhteisössä, ja numerot kertoo, että se on onnistunut. Se saa mut iloiseksi. Sen ei pitäisi olla keneltäkään mitään pois.

Jotkut kirjoittaa suppeasta aihepiiristä oman kiinnostuksensa mukaan, ja on ihan selvää, että erityisaiheeseen keskittyvä kirjoittaminen ei missään tapauksessa ole samaa kategoriaa sellaisen blogin kanssa, joka on omistajansa taiteellisen ilmaisun muoto tai päiväkirja, ne ovat kaikki ihan eri asioita.

Mä kirjoitan vähän kaikkea ja toivon ja että sen lukisi vähän kaikki. Ja sen lisäksi toivon että ne huomaisivat miten viisas ja miten oikeassa aina olen ja olisivat samaa mieltä ja ylistäisivät minua hiljaa mielessään. Tai edes tykkäisivät vähän. :)

Tuo ylläoleva oli sitten ironiaa.

audinkopoika

28.11.2007 21:16

Onneksi olkoon :)
Perässä tullaan, sil minulla tulee täyteen vasta helmikuussa vuosi.
Kyl mä sun blokista tykkään, jopa salaa ihailen sun sanan käyttöö. Jatka edelleen meidän ilona. (kyl sä oot myös viisas;) ).

Itsekin tyytyväinen ranneliikkeen blogimaailmaan..oo näinkin lyhyessä ajassa saanut useamman ystävän täältä ja mesessäkin heitä jo muutama:)

Torontosta

29.11.2007 03:09

Hyva lukea sinun blogia aina, jatka samaan malliin, thanks.

pelsepuuppi

29.11.2007 14:15

lähinnä tarkoitin että minulle on yhdentekevää kuinka moni lukee minun blogiani. enemmänkin kyse oli nyt vaan siitä että minusta on huvittavaa etten ole kivunnut edes 20 luetuimman joukkoon vaikka olen aika aktiivinen bloggaaja.

olen pahoillani jos kommenttini aiheutti mielipahaa, tarkoitus ei ollut. luulin että.. tai never mind, sorry.

ja talk about "Tuo ylläoleva oli sitten ironiaa"..

kesäpoika

29.11.2007 15:07

Mun puolustuskannalla oloni ei ole susta lähtöisin, vaan oman pääni sisältä. :) Niin ja se on eri asia, että mistä haaveilee ja mitä pitää oletettavana.

Sä kirjoitat blogia murteella ja sitä on aika hankala lukea. Mä tykkään siitä, persoonallisuuden vuoksi, mutta se voi käännyttää pois monta sellaista, jotka käyvät vaan vilkaisemassa, eivätkä jaksa keskittyä. Vierasta murretta on raskas tavata. :)

Kauneuspilkku

29.11.2007 15:14

Onnittelut blogille ja sen pitäjälle näin dagen efter. Jokaisella saa olla omia haaveita ja totta kait jos kokee niiden täyttyneen saa olla iloinen. Mä seurasin aluksi myös numeroita ja tietyllä tavalla seuraan vieläkin komenttien määrää, koska siitä huomaan onko joku sanonut blogauksestani jotakin ja ajattelen, että on kohteliasta myös vastata. Joskus niistä voi tulla "kiistojakin", mutta tykkään siitä, että blogeissakin on keskusteluja ja niitä on sun blogissa käyty.

kesäpoika

29.11.2007 16:14

Liian usein tulee kommentoitua vain silloin, kun on eri mieltä. Silti, vaikka tiedän, miten paljon se ilahduttaa kun joku vaan sanoo, että olipa hyvin sanottu ja ajatelen samoin. Mä ihailen kovasti sellaista, minkä Cloudberry mulle teki, kun kirjoitti pitkän kirjeen ihan vaan kertoakseen että on tykännyt. Monesti tulee oltua vaan niin "kiireinen" ettei muka millään "ehdi" sanoa toisille, että kiitos. :)