• kesäpoika

Suburban

Eilen oli meidän kaksivuotishääpäivä. Siitä en kerro sen enempää. Tänään on mun 21wee-synttärit. :) Niitä juhlitaan vasta viikon päästä.

Oon kuluttanut päiväni tehden kaikkea hassua. Tai ei nyt ehkä hassua kaikilla mttapuilla, mutta epätyypillistä itselleni. Oon tuijottanut koko illan Subilta realitysarjoja, ja ollut ihan ekstaasissa. Ihan turhaan tulee huokaistua ja käännettyä kanavaa, kun sieltä tulee helppoa tusinaviihdettä. Helppo tusinaviihde on hauskaa. :)

Koomikkonaisen pyrkimyksista suuremmaksi julkkikseksi en jaksanut oikein innostua. Dickinsonin mallitoimisto oli jo paljon kiinnostavampi, homoja, homoja ja homoja. :) Tajunnan räjäyttäjä onnistui räjäyttämään tajuntani. Criss Angel on SEXY. En mä kauheasti keskittynyt sen tekemiin temppuihin, mä keskityin miettimään miten raastava parisuhde mulla ja Criss Angelilla olisi, kun toinen on ammattimainen extreme ja mä turvallisuushakuinen tuhmiin poikiin rakastuja.

Miten niin mä huolestun turhista asioista? Miten niin ajattelen liikaa? :D

Hurjat Hoganit eivät säväyttäneet. Rokkarille morsian säväytti. Tai oikeastaan Bret Michaels säväytti. En oo ennen tajunnutkaan kuinka paljon tykkään rock-henkisistä miehistä. :) Tätä täytyy katsoa uudelleen. Mä toivon että se valitsee Samin tai Jessin. Muuten saatan joutua olemaan tosi pettynyt miehiin ja elämään ja hautomaan itsemurhaa.

Myöhemmin tänään tulee vielä Tosipaikka-dokkari, Madventures ja illan päätteeksi Supernatural ja Buffy, vampyyrintappaja.

Täydelliset synttärit. :)

4 kommenttia

martin

20.7.2008 23:39

Jumalan hyvyydessä lukuisia armorikkaita vuosia toivotan Sinulle!

Puuteripoika

20.7.2008 23:47

Onneksi olkoon!

martin

20.7.2008 23:47

ja sydämesi äänelle siunausta!

audinkopoika

21.7.2008 00:21

Tupla *halaukset* ja *suukot* siulle syden ja hääpäivän johosta :)