• oscari

Eräs päiväkirja eräältä päivältä

Nyt vasta sain itselleni erään vankilassa olevan ystäväni raportin, jossa hän käsittelee päivää 7. toukokuuta ja sehän on tunnettu masturbaation päivänä. Olen kopioinut käsin kirjoitetun tekstin ja siirtänyt tekstin koneelle ja sen jälkeen laittanut sen tänne.

Minulta on pyydetty (kaverini pyysi) tekstiä, jossa käsittelen päivän aikana suorittamiani runkkuja. Kohta alkaa siis maanantai 7. toukokuuta, jota kuulemma vietetään masturbaation päivänä, kuten kaverini sanoo.

Onneksi olen yksinäissellissä, joten ei tarvitse huomioida kaveria tai kavereita. Kukkaanhan ei täällä virallisesti runkkaa tai edes ajattele moista. Totuus on varmasti toisenlainen ja jokainen äijä tai ainakin melko moni touhuaa nytkin samaa asiaa. Onneksi valot saa sammuttaa itse ja mielikuvitukseen on turvauduttava, sillä paljoa ei ole virikemateriaalia.

Taustaksi kerrottakoon, että olen saanut kehuja välineestäni. Eräskin MP-kerholainen totesi saunassa, että tollasella varustettu saa mitä vaan ja keltä tahansa. Ei oikea elämä ihan samaa ole todistanut, siis tuolla muurien ulkopuolella ja sisäpuolella ei ole muuta kuin tämä oma käsi.

Kello on 00:15
Ensimmäinen kerta illan päätteeksi ja öyän alkajaisiksi. Tavallaan uni tulee paremmin kuin hoitaa homman kotiin.

Kello on 8:02.
Olen palannut koppiini aamiaiselta ja tulee päivän ensimmäinen runkku. Ihan tavallinen sängyssä loikoillen ja tupakoiden. Kesäkuun alusta lähtien ei saa enää osastolla tupakoida, mutta eivät vielä kiellä runkkua.

Kello 11:32
Nyt taas tekee mieli, mutta ilmeisesti asiaa johtuu pyynnöstä, sillä ei ole tapanani kuin korkeintaan pari kertaa päivässä runkata. Ongelma tulee myös spermasta, sillä talouspaperia ei täällä ole ja vessasta olen yrittänyt varata paperia päivän tarpeisiin. Ja nyt tuli tarve, joskin melko nopeasti se tapahtui. Ilmeisesti pää on asettunut pyynnön johdosta runkkumoodiin!

Kello 16:45
Juuri ennen ruokailua ehdin varmaan vielä rykäistä. Taitaa se olla kolmas kerta ja vieläkin toimi melkoisesti, mutta ulostuleva osuus on melko vähäistä eli se kait kertoo liiasta käytöstä.
Kello 23:05

Nyt tuntuu, että tässä se on. Kohtuullisesti se lähti, mutta ei se ollut samaa kuin ennen tai aiemmin päivällä. Jos olis joitain leluja ja muuta mielikuvitusta kiihottavaa materiaalia, niin se avittaisi hommaa.

TV