• millikan

Now go away or I shall taunt you a second time.

Ensinnäkin musiikkimaininta, yhtyeestä jonka olen maininnut ennenkin: Les Georges Leningrad (joka nimestään huolimatta on Montrealista). Nyt sain käsiini vihdoin debyyttilevynsä Deux Hot Dogs Moutarde Chou, ja on se hieno: in-your-face taidepunkkia ja 2000-luvun alun post-punk revivalin yksi niistä hyvistä yhtyeistä.

Ja kun kanadalaisen post-punkin äärellä ollaan niin mainitaan myos toinen viime aikoina kuunneltu: Martha & The Muffinsin This Is the Ice Age. M&M markkinoitui kai aikoinaan Kanadan vastineena Blondielle, mutta ainakin tuo levy on enemmän brittiläisen new waven ja futupopin piirissä...Erityisesti avausraita Swimming on ultraviileän ihq. "We're afraid to call it love, let's call it swimming..."

Ja sitten hyppäys teemaan jota en ole kauheasti käsitellyt kun en kauheasti harrasta: ruokaan. Muutaman kaverin kanssa tuli puheeksi kansalliset "how can you eat that, that sounds disgusting" ruoat jossa tuli mainittua sitten mm. veriletut. Ja nyt sitten alkoi houkuttaa tehdä niitä. Tarveaineiden hankinta ei vain ole maailman helpointa...ruisjauhoja loysin nyt yhdestä terveys/luomukaupasta, tavallisissa kaupoissa niitä ei tietenkään ole, ja puolukoitakaan en ole nähnyt, mutta yhdestä gourmet-kaupasta on ainakin loytynyt karpalohilloa joka kai ajaa suunnilleen saman asian (ja espanjaksi molemmat kääntyvät samalla sanalla, arándano rojo, ja wiki sanoo sitä kasvavan Pyreneillä, en tosin tiedä kumpaa tarkoittaa...). Vertakaan ei ihan helposti loydy, nyt olen kuitenkin saanut vinkin mistä kannattaa käydä kysymässä...kahtotaan nyt mitä tästä tulee :)