Half Machine Lip Moves

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2010.

Negatiivisista asioista kirjoittelu jatkuu, en minä oikeasti ole näin synkkä ihminen...kovin usein.
Mutta pikkuisen alkaa ärsyttää Ranneliikkeessäkin käyty keskustelu...

Jos henkilökohtainen tapakristillisyys on edennyt niin pitkälle, että kirkolla ei ole muuta funktiota kuin toimia taustakulisseina omille prinsessaunelmille niin silloin varmasti on harkitsemisen arvoista erota kirkosta.
Toisaalta onhan kirkolla perinteitä riitelystä vaikkapa siitä tuleeko Pyhä henki Isästä ja Pojasta vaiko vain Isästä.

Ai niin, unohdin, seksihän on maailman tärkein asia ja millään muulla ei ole mitään väliä.

Mieleen tulee mahtaako tämä rummutettu keskustelu olla jonkinlainen oikeistolaisten talousliberaaliateistien salajuoni pitää kriittiset voimat hajanaisina, että "heikot sortuu elon tiellä" -ajattelu jatkuisi esteettömästi kun kirkko ja viherpiipertäjät riitelisivät Titanicin kansituolien järjestelyistä.

Onhan totta että ateistinen ihmiskuva ei arvota ihmisiä näiden sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen yms. perusteella, vaan pelkästään sillä perusteella kuinka paljon nämä kykenevät tuottamaan ja kuluttamaan seuraavan viisivuotissuunnitelman (vanha malli) tai kvartaalin (uusi malli) aikana. Minusta tuo ei kuulosta millään tavalla houkuttelevalta (ja hyvä on muistaa, että naisen euro on 80 senttiä...)


maailmassa on virhe

Pientä hajoilua tuli taas kun aamulla näin telkkariuutisissa jutun siitä kuinka lasten huostaanottoa pyritään vähentämään ja tukea pyritään ohjaamaan siihen suuntaan että lapset voisivat pysyä perheissään. No hyvä, ei siinä mitään, ajattelin, kunnes uutistenlukija pääsi seuraavaan lauseeseen: "tavoitteena on miljoonasäästöt."

GNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!

On se kiva että lasten huostaanotossa säästetään niin että ei tehdä niitä huostaanottoja.