• millikan

Pass the dust, I think I'm Bowie

Sää on taas muuttunut lämpimämmäksi, mikä hyvänä asiana mainittakoon.

Olin viime viikonloppuna käymässä pitkästä aikaa ulkona tanssimassa, tai ainakin yrittämässä. Ongelmahan on se, että täällä nuo diskot yms. tapaavat avata siinä kello yhden aikaan yollä joka on pikkuisen myohäinen ajankohta tyossäkäyvälle ihmiselle...

No nyt tuli kuitenkin käytyä yhdessä paikassa...musiikki oli sellaista listahittikamaa, ei mitenkään mieltäylentävää muttei nyt niin kauheatakaan...sen sijaan paikan ikäjakauma ei ihan sisältänyt allekirjoittanutta, ollen pääsääntoisesti (vähintään) kymmenen vuotta nuorempaa. Ja oli siellä sitten tietty muutama kappale vanhempia setiäkin jotka tietysti saattoivat olla sinne minun tapaani muuten vaan eksyneitä, tai sitten ei...No, joka tapauksessa jos laitettaisiin paikallaolijat pantavuusjärjestykseen niin kärkipäässä olisi ainakin se yksi tytto jolla oli päheä afro. Ja minä en siis ole bi.

Rasittava piirre paikassa oli kuitenkin selvemmin rajatun tanssilattian puute, mikä johtaa siihen että tanssilattian virkaa tekevä alue on täynnä paikoillaan seisoskelevia ihmisiä, mikä ainakin minun tunnelmaani häiritsee pahasti (tuollaisissa tilanteissa alan aina toivoa että DJ alkaisi soittaa hc punkkia että voisi hyvin omatunnoin alkaa bodyslammaamaan ihmisiä...mutta eihän niin koskaan käy).
Niinpä päädyin hyvissä ajoin lähtemään kotiin lukemana Raamattua ja kuuntelemaan Black Randy & The Metro Squadia.

3 kommenttia

mopsi22

16.1.2009 00:59

mjoo, ikäjakauma on raakaa...oon 25 vee ja mitä niitä poitsuja kattoo välillä, niin mullakin on vanha olo...lienee kulttuurinen ja alakulttuurinen juttu...

hassua sinällään...mä jotenkin mieluummin kuitenkin eläisin ja sekstailisin semmosen kanssa, jolla vähän kokemusta ja näkemystä...en sitte tiedä, miksi vanha patu hamuaa nuorta lihaa? onko se oikeesti vaan kulttuuria vai onko nuori sitten parempaa? nooh, kenties...

Rokkihomo

16.1.2009 01:32

Bodyslamming. Uuden vuoden yönä tuli tälle Bowielle flashback männäajoista kun vanha ystävä vähän nauttineena meinasi että nyt tanssimaan ja kunnolla.
Niin että tanssi"lattiassa" on reunat.
Ei se ihan reunoja myöten ehkä mennyt, enkä ehkä jaksakaan hyppiä kolmeaneljää minuuttia vaan vain osan siitä, mutta muisto palasi mieleen i alla fall.

Silloin männäaikoina musiikkitriggerinä toimi Pelle Miljoona Hassisen Kone Kollaa kestää, ja pogoamassa pogoamassa pogoamassa oli proto-R...
...ja tytöt.

Pojillahan kun olisi voinut tulla vaikka hiki tai mennä tukka sekaisin.

millikan

16.1.2009 13:57

Jooh, ehti kyllä kaipaamaan että jos paikalla olis se ja se ja se kaveri niin voitais tehdä rehellinen tanssilattiainvaasio, yksistään se on hankalampaa...eip voi mitään.

Tuli kyllä katseltua myos niitä hienoja tukkalaitteita mitä olivat ihmiset laittaneet, ei kai niiden kanssa kauhean energisesti kai voikaan tanssia...ja joitain ihmisiä joista voi sanoa että jos olivat ikärajan mukaisesti 18-vuotiaita niin niiltä tullaan kysymään papereita vielä nelikymppisinä, sen verran babyfaceja olivat.

Ja Black Randyn Trouble at the Cup ansaitsee toki linkityksen kun Ranneliikkeessä ollaan: "Schools and factories make me sick/I'd rather stand here and sell my dick"

http://www.youtube.com/watch?v=O3KBdWCug7E