Half Machine Lip Moves

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2009.

Mopsi laittoi omaan blogiinsa linkin Rammsteinin uuteen videoon (video: "jahas, tällainen", musiikki: "tylsä"), ja kun näitä linkkejä sattui olemaan käsillä niin muutama Youtube-pätkä...jotain hieman muuta:

Johnny Dangerous: Dirty Is the New Black

http://www.youtube.com/watch?v=6qNud-RAT-M

Deep Dickollective: For Colored Boys

http://www.youtube.com/watch?v=PdIWqsxbcMM

God-Des & She - Lick It

http://www.youtube.com/watch?v=Z1P6hIo1kxk

JenRO - Try It

http://www.youtube.com/watch?v=VyUYkVuf5eA

rahaa kulttuuriin

Pyörähdin sitten sarjisfestareilla. En niinkään ohjelmaa seurannut mutta myyntitiskeiltä tarttui toki mukaan kaikenlaista...tällä kertaa en ihan tuntemattomien juttuja heräteostoina hankkinut vaikka aiemmin ovatkin monet olleet kiintoisia löytöjä, kun niiden tutumpienkin nimien lehtiä ja albumeja riitti kivasti.

Mm. seuraavat ovat rahallisesti nyt tuettuja ja tulevat suosituksellani:
http://ahokoivu.sarjakuvablogit.com/
http://grezen.sarjakuvablogit.com/
http://hillo.sarjakuvablogit.com/
http://norpatti.sarjakuvablogit.com/
http://roju.sarjakuvablogit.com/
http://www.kaltsu.net/
http://www.villeranta.com/

Ja eilen taas tuli koluttua levykauppoja ja mukaan tarttui vaikka mitä...en tarvitse spotifya, kun uutta kuunneltavaa musiikkia löytyy kylliksi muutenkin :)vadelmavenepakolainen ilmoittautuu

Ulkomailla asumisesen hyviin puoliin kuuluu se, että paikallisen poliittisen toiminnan pahempiin poskettomuuksiin voi suhtautua "trallallaa, ei ole minun maani politiikkaa" ja tyhjänpäiväiset tabloidijulkkiksetkin ovat enemmän eksoottisen huvittavia kuin myötähäpeään ja misantropiaan kannustavia.
Kun taas kaupassa käydessäni vilkuilin lööppejä ja Seiskan ja vastaavien kansia (joojoo, ei pitäisi) ja hermostuin tunkkaisista mitättömyyksistä jotka kannet täyttivät niin mieleen tuli huomattava puute Suomessa; meillä ei ole omaa kuningashuonetta joiden touhuista raportoida. Ihmisiä jotka on pienestä pitäen koulutettu esiintymään ja joiden geneettisessä valinnassa jo suositaan kaunista hymyä. Lisäksi jos on tylsä viikko niin sen tikusta asiaa -kaivamisen sijaan voisi hyvin tehdä kansikuvajutun siitä mitä prinsessa Leticia on tällä viikolla pitänyt päällään, ja se lasketaan uutiseksi.

Koska kunnollisen monarkian muodostumisessa menee aikaa ja se vaatii mielellään vähintään yhtä sotaa, ehdotankin valtioliittoa Ruotsin kanssa; poliittisesti pysyisimme erillään (jotain rajaa sentään) mutta muodollisesti tunnustautuisimme Ruotsin kuningashuoneen alamaisiksi.

Bernadottien (Bernadottejen? Bernadottein?) tie on meidänkin tiemme!