Half Machine Lip Moves

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2008.

Dream on

Joskus tulee ihmeteltyä muiden ihmisten vilkkaita unia. Itse en yleensä muista kauhean helposti uniani, ja kun muistan herättyäni niin on pakko todeta niiden unien tapaavan olla aika...tylsiä.
Vime yonä näin unta siitä että laitoin papereita numerojärjestykseen. That's all, folks.

Tämähän johtuu luonnollisesti siitä että arkielämäni on niin tavattoman jännittävää että unet kompensoivat sitä. Ja on minulla ajoittain niitä merkillisempiäkin unia (kuten että suuri Cthulhu oli possessoinut meidän traktorin joka nyt meni ympäriinsä tapamassa ihmisiä).

Silti, kuvaava esimerkki on uni jonka näin aikaa sitten...uni alkaa siitä että herään sängyssäni, huoneessa on pimeää, ja mietnin että olenko hereillä vai näenko unta...nousen, kävelen ulos huoneesta, kaikki on aivan normaalia, menen ompelukoneen luo, otan nuppineulan ja tokkäisen sormeeni. Ei pistä. Tyonnän neulan sormeni lävitse. Ei vieläkään mitään. Totean näkeväni unta ja tyytyväisenä menen takaisin vuoteeseen.


Ei ole saanut päivitettyä tännekään hetkeen...pari aloitusta raapustanut mutta ovat sitten jääneet.

Olette siis missanneet mm. maininnat että olin katsomassa Buster Keatonin leffan General, josta olisin poukkoillut pohtimaan myos vastikään näkemääni näyttelyä Marcel Duchampin, Francis Picabian ja Man Rayn taidetta josta olisi päästy sujuvasti mangaan ja animeen (siis sujuvasti ainakin minun päässäni).

Samoin olisi voinut kommentoida espanjalaisia televisiokanavia (minulla näkyy vaihtelevalla kuvanlaadulla 15...oudoin on se, jossa vanhat naiset ennustavat korteista. Ilmeisesti 24 h vuorokaudessa).

Ehkä joku päivä.


Tää on taas tätä

Piti käydä ostamassa vaatteita, ja taas oli hauskaa arpoessa että mikäkohän mahtaa olla paikallinen tapa ilmoittaa vaatteiden kokoja...esimerkiksi jos housujen koko on 543 niin mitä ihmettä se tarkoittaa? Tai X84?

No, vyotäro ilmoitetaan näkojään samassa kaavassa kuin mihin olen tottunut, eli olen siis siinä 54-56 tienoilla (54 tällä kertaa, olen näkojään laihtunut vähäsen, jippii), mutta sitten se pituus joka on se viimeinen numero, 3. Kysyin myyjältä joka sanoi sen vastaavan kokoa 80, tämä ei tietenkään auttanut koska olen tottunut pituusmerkintänikin olevan sitä väliä 54-56...no, sovittamalla kävi ilmi että olen siis myos kokoa 80 ja 3. Ja luultavasti pari kolme muutakin numeroa ja kirjainta muissa maissa.