Half Machine Lip Moves

Näytetään bloggaukset elokuulta 2008.

Muutto käynnissä pikkuhiljaa...minulla on molemmat asunnot käytossä reilun viikon, ja huonekaluja ja muuta isompaa ei liikutella, joten kanniskelen itsekseni tavaroita. Rinkka täyteen ja menoksi.

En siis kohta enää asu alueella josta Jean Genet kirjoitti omaelämäkertaa (vaikka toki kaikki haluaisivat asua Genetin kirjassa, vai...?). Ja Raquel Mellerin patsastakaan en näe enää joka päivä (lisää aiheesta "kuka helvetti on Raquel Meller" tulossa joku päivä).


Ei ole tullut kauheasti päivitettyä, pahoitteluni...

Kiinnostus jazziin on kasvanut viime aikoina. Be-bopista en juuri pidä ja Miles Davis, Coltrane ja monet muut arvostetut isot nimet jättävät vieraaksi, niinpä täytyy olla varovainen sen suhteen kuunteleeko muiden ihmisten suosituksia...mutta nyt on kuuntelussa Louis Armstrongin Fats Waller -tribuuttilevy ja hyvältä kuulostaa...samoin noita aatelisia King Oliver, Duke Ellington ja Count Basie pitäisi kuunnella enemmän.

Kuun vaihteessa pitäisi taas muuttaa asuntoa, kun se on niin kivaa...


Kiusatkaa.

Kertokaa kuinka Suomessa on viileää ja sateista. Kuinka ilma ei ole kuin lehmän henkäys ja kaupungilla liikkuessa ei reittejä suunnitella sen mukana että voi kulkea mahdollisimman paljon varjossa...


Hajamerkintojä

Tämä viikko on ollut hautovan helteinen, reilu 30 astetta joka päivä ja ilmankosteus korkealla...vähän kuin olisi hoyrysaunassa, viileähkossä mutta vaatteet päällä eikä pääse ulos kuistille nauttimaan saunaolutta.

Olen alkanut kieroutuneesti kiinnostua sevillana-musiikista (flamencon alalaji).
Samoin tulee huvittavia loytojä tehtyä kun kuuntelee vanhempaa etelä-eurooppalaista poppia ja iskelmää, kun suomalaiset ovat kuitenkin ihan kiitettävästi niitä versioineet...että kun kuuntelee jotain hassua kokoelmaa 60-luvun espanjalaista poppia niin yllättäen sieltä loytyy Kuusamo, nyt kutsuu mua Kuusamo (tai siis mitä siinä espanjaksi lauletaankaan).

Asioita jotka eivät ole hyviä mielenterveydelle: 2000 palan palapeli Hieronymus Boschin maalauksesta. Sen palamäärän ohella tulee tutkittua sitä maalausta hyvinkin yksityiskohtaisesti...


Taas voisi kirjoitella kaikenlaista...

Totean kuitenkin vain että tuli tällä viikolla käytyä laitoksessa jollaisessa en ole ikinä käynyt...suomalaisessa ravintolassa (ravintoloita Suomessa ei lasketa, ne on vaan ravintoloita ilman etuliitettä).
Sellainenkin ihme Barcelonasta loytyy.

Tilasin lihapullia ja perunamuusia :)