Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2008.

huimaa

eilen illal katottii kamun kaa leffaa ja ku nousin ylös mua huomas ihan homona. ei oikee pystyny kävelee ja näkökentäs oli klappii. ja sit piti hakee kaverit barist. ajamine oli hankalaa ku valot ja kaikki jotenki ärsytti silmää ja mieltä. sit aattelin et varmaa nukkumine ja kepo tekee hyvää mut eipä tää askel vielkää o kunnos, ja huippaa pääst ja tuntuu muutenki vittumaiselt. tänää olis työpäivä mut mul ei o kovikaa vahvasti sellanen olo et pysyn tolpillani kokonaist päivää, ku on vil seisomatyö ja sillai. mun pitää odottaa et klo tulee kahdeksa ja terkkari aukee. ja totta vitus mul on mieles kaikki pahimmat vaihtarit. ja kans et kehde viikon pääst pitäs olla sit san franciscon kulmilla ja mitä vittuu jos mua vaan huippaa ja pyörryttää? kulje siin sit ratikal mäkee ylös ja alas. vituttaa.
----------------------------------------------------------------------------
ei mitää, vissii jotai klappii välikorves tai jossan, et lepoo van ja sillee, rennosti. jos menee puhekyky tai toinen käsi turraks pitää soittaa vaa ambulanssi et son sit jotai vakavaa. not bad, not as vulgar as i expected.


rentona

mulon ollu aika paljon kaikkii juttui nyt, siis sillee paljon töitä ja pitkii äivii ja sillee. mu a väsyttää ihan sikamana ja tänää on vapaata. mennää hiukan kaverin kans huinima ympäri kaupunkii ja varmaa syömää ja sillai, ajellaa ympäri runsalaa hirvensaloo, puhutaa ihmisist ja syödää. eilen tapasin tai siis pikasesti jo perjantain uusii tyyppei kenen kans situtaa pian autos tiiviisti ja pitkää. eile oli aivan mahtava ilta, kaveri oli ostanu valtavan hyvää shampanjaa. eka oli pihatalkoot ja minä näillä käsille repelin ylös hirvittävän määrärn ruusunjuurakkoo ja sit ku oli ruma kanto viel kulmil ni aloin sitä repelemää paloiks. mul oli pieni kirves ja käsisaha kunnes tuli kaveri sanoo et heiol on kyl moottorisahaki, et vois helpottaa ja nopeuttaa. sil sit vedettii isompina paloina ja hiuka voimal ja kiukulki kantoo. sit oli kaveri tehny ruokaa, sellast kasvis-curryy, hiukan tulist mut ei liian ja hyvää. juotii shampanja pois, sit oli jäätelö-vadelmapaukkui, mul oli mukana cosmopolitania ja sit mul oli vasiten ostettu pullo cavaa, mikä toimis kans oikeen kivasti. son jännä ja hieno huomata mite hyvä humala tuee ku on kiva porukka ja hyvää juomaa ja nauttii elämäst hyväl omaltunnol. mun beibe sanoo ettei mikää mikä syödää hyväl omaltunnol lihota ja oon alkanu uskoo vahvasti et mun poikkis on oikees. mun poikkis on aika fiksu jamppa, sil on sillee oikee ote tähä elämää ja se on nätti.

poikkis on töis mut tänää ollaa yhteydes. mul ikävä sitä.

juntune nukkuu mun jalois sängys. sei o nii helppoo ja kivaa ku vois joku luulla. täytyy roudaa sen oma peti siihe sängy vieree, ku men mahdu. et paappa voi nukkuu lattial.


päivitys

juntunen, der alte herr kliffa, tulee tänään sit muutaman viikon kyläreissul. tulis ihan for real ja pysyvästi mut pelse lähtee reissuun pian pitkäks aikaa. ku kliffa on hiuka apee ja apaattinen kaveri nyt ni on funssattu et tekis hyvää tällanen pieni reissu et paappa sais enemmä huomioo ja sillai. siis et tulee pelsel hetkeks aikaa. joo, ku pelse sai pikkuveljen ni sei saaa ny huomioo tarpeeks ja onha se ny vanhuksel kova paikka.
poikkis tulee kai muutamaks päivää kulmil kunha pääsaa takas maihi. mul on ikävä sitä ja viel ku on tää kriisi et jamppa asuu kaukan sillonki ku ei o meril. et mein näkeminen aika hankalaa aina. mut sit ku nähdään ni on aika siistii. ja sit ollaa et wow, muutetaa yhtee. ja poikkis on ihan muuttaas mun kaa samaan kylää ja son aika jeessii shittii seki, et ei olla niin asiassa kiini ettei vois joustaa. nyt oon alkanu sit haalimaa ultima thulee ku poikkis diggaa siit. onhan tos jo isompana ja pienempänä tuota ultima thulee. et voidaa juoda mukavasti siiderii joskus tai miksie vaik ihan oluttaki. join viime la saunas oikee pullollisen karhuu.. soli kokemusten kokemus. mähän en siis juo bissee, en hyi fan soikoon en. aiiinaa ennen join aina karhuu ja aina pullost (tietty..) ja olin kovasti et waudewille mut se ei enää se maku toimi. poikkis tykkää bisest, se o jotenki herttast. mun poikkis on aika herttanen.. mul sit taas tää et tykkään kovasti aino aallost harmaana tietty. skumppaa varte must mul pitäs olla kyl riedelin lasi ja sit oltii mun bestiksen kaa ihan kummissaa oikee ku tajuttii et meillähä ei oo ollenkaa skumppasyylärii.. meil? oikeesti, come oon.. mut onneks meil on aikaa ja anttilat ym olemas eli ei siin sen kummempaa ku mennää ostamaa vaan.

ja hei noksu ja mopsi, blogimiitinki turus ihan vaikka ens viikon lauantaina? ja stella, ku kuitenki olet turkulaisen abloggaajana ollu kuviois mukan. ja ainaki mein kaikkien mielis olet turkulainen bloggaaja..sit ketä muita täs ny on sit.. roopee ja martinii pyöriis kulmil. olik muita?

mul hirvee hinku päästä damiin taas hetkeks käymää. kävis hiuka ottaas kuppii siin ja nauraen kulkis kaduilla. menis kattoo onk mittää edukast ja hienoo mads noorgaardii bijenkorfil ja sillai. viimeks oli upee nahkarotsi mut ku mul on niit nahkarotsei niin monta jo olemas ja toiseksee ku teetin itelleni sen yhden rotsin kuitenki ni sit tuntu hullult ja kamalalt ajatella et olis taas lauttanu rahaa uutee rotsii..

"asuntoministeri"? kuin kaua suomes ollu asuntoministeri? miks? mikä se on ja mitä se tekee? miks kaikil asioil pitä olla oma ministeri? suomen pelseministeri.. ministeri pelse puuppi.. i like the sound of that..


svedut

mullahan on suuri rakkaus ruottii. mut en puhu hirveest kieltä. kaik juontaa juurensa yläastee ruotsinopettajaa, soli kauheeta molemminpuolista inhoa, vihaa ja halveksuntaa ja sit menin lukioo ja sit tuli mahtava ope mut mul hakkas ja klappas jo se perusta niin pahasti ettei siit sot mitään tullu. no nythä mul on haave asuu tukholmas, olla nätti ja edustava ja tää haave on ollu kuviois jo pitkää. ku tukholma on vaan niin kiva. ja siel on nk, ja sehän on taivas ja paratiisi. ja mun poikkis kuka on sillee vaan täydellinen eli sil on parta ja son seilori, what more can i aks? joo tatskoi, totta, mut sei nyt o kuitenkaa niin tärkeet ku mun beibe puhuu ruotsii. ja nythä mul on hirviä tarve oppii ruotsi, ei sillee ees välii osaak sen kieliopin (ja ruotsin lehtorit kaikkial haukkovat henkeään) mut haluisin sillee nonchalantisti pystyy sanoo asioi på svenska, kommentoida ihmisten vaattei ja ulkonäköö ja tilaa 16 senttii kuivaa valkkarii, soodal ja 2 sentil vaniljavodkaa kiitti ja laitak hei tuoppii ja muutama jääpala. ja et sais sen sujuu sille.. soljuvasti ja kliffasti, et kaiki kattois vaan et wow, toi menevän näkönen tukholmalainen nuorukainen (?) on todella vetävä ja fiksunolonen kaveri. hiuk pitää treenaa viel et toi siste saavutetaa..


jeesaust

tää päivä meni hitaasti. töis tuntu et kello on pysähtyny ja turha ees kuvitella et pääsee kotii. mut en ees menny kotii ku aboan kaa ostaa vaattei. mähän en o sillee tavallaa sellain tyyppi ketä kiinnostas muitten asiat (eipä..) mut jos jossain voin koittaa osaa auttaa ni sit niinki vaateasiosi. son hassuu sille ku onha se aboa tuttu jamppa vuosien takaa mut en tiä onk koskaa puhuttu mitää..? tai moon yleensä aika turvat jos ja kun baarii eksyn etten ees sillee tiedosta oikee mitää. oonha mä martininki josku nähny baaris mut usva peittää kasvot ja unohduksen tuuli puhaltaa piirteet pois. enivei, aboan kaa oltii kahvil eka ja puhuttii niinku just miehist ja sillee. ja meinatti et olis iha jees, iha ok treffaa vaik uudellee sillee et olis noi puoliskot messis. mun poikkis vaan ku on seilori ni en tiiä, son aina meril välil et sen kaa pitää sit sopii et koska sil sopis. ja sit mietittii et olisko ihan kreisi läppä ihan vaan ranneliikkee turun jaoston kans blogimiitinki.

aboa oli ja on aika kliffa jamppa, sille niinku tajuu kaikkii juttui ja ihmisii ja asioi ja konseptei. ku kaikki ei tajuu. nyt vaan venaan et mun beibe tulis linjoil ku mul olis sila asiaa. aboa sai farkut mut samettitakki ei viel. ja kaikkihan on likeis ku pelse päivittää aboan garderobin tilaa. mut pakkohan jonku on seki jobi hoitaa.


nääh..

yoko oh-no ei ny pääse kulmil. pelsen pitää vaan diilaa sen kaa et son joittenki mielest herkkä, joistai jopa fiksu ja komee ja vaik se nyt vaatii hiuka kaikkee ajatustyötä ni minkäs sil nyt tekee..? toisaalta en usko ihan absoluuttisee pahuuteen ja/tai tyhmyytee, kaiki kaikis on jotai positiivist.

mutsil on synttärit tänää. mul on syyskuus, mun parhaal kaveril viikko mun jälkee, sen tyttöystäväl marraskuus.. mollaan synkkii syksyn lapsii niinku roope2 sanos. mut son totta. mun poikkis on synyny toukokuus ja must ihan kreisii ajatella et jollain on syndet muullon ku syksyl.. mut onpahan sit meil toukokuus upeet juhlat ja bileet. voidaa keksii jotai kreisii tekemist kaksistee sit kevääl ku alkaa olee jo valosaa ja lämmint. piknikkii ja sellast. ostin mutsil huivin, sellasen tosi ohuen villahuivin, aika ison kooltaa ja hyvän laadultaa et onsit kätsy jamiellyttävä käyttää. son sillai tiikeriraitanen tai seeprs, miten vaa, musta-harmaa siis et ei mitää kreisii lepardivärii. ostin ittelleni lepardisen silkkihuivin. se menee upeesti yksii mun vanhan nahkalaukun kans. mä tykkään huiveist.

mul hiuka issuei hyväksy tätä lama-shittii.. men usko siihe ollenkaa, pelkkää propagandaa. mut ihmiset onjoteni herkkäuskosii ja hysteerisii, niihi uppoo kaikki paska mitä lehdis päätetää kirjottaa. toisaalt siin sit se etu et mahollisesti voi olla kämppien hinnat tulos alas. et voi saada upeen torpan edukkaasee hintaa.

haluisin hirveest jonku firman kaa tehä jotai yhteistyötä freelancena. mul hirveest kivoi ideoi ja meikkei ni vois kuvitella et saisin iisisti duunii.

mikael fogelholm on must aika kuuma.


upee

kävin toises pankis, mis oli mukava ja fiksu mies tiskin toisel puolel. kaik oli ihan kohdillaan, mikää ei tuntunu mahdottomalt, mul ei naurettu (tein kirjallisen valituksen siit muijast) ja tulevaisuus näyttää ihan kirkkaalt. son sillee jännä, mun näkemyks ja asenne tähän maailman tappavaa lamaa ja talouskriisii kohtas vertaisensa pankis ja must oli aik jeessii shittii puhuu sen jampan kaa asioist semminki ku oltii kovasti samoil linjoil. mul nyt edellee katkol moni asia elämäs, kai son siks hetki viel mietittävä et mist mitä millon sitä haluaa asioi saada jatkettuu. poikkis mulla on jo ja son aika ihq, ku ollaan nii hirveen rakastuneit. ja ruvetaa poikkiksen kaa puhuu ruåtsii ku haluun niin kovin oppii puhuuhn sitä. mun poikkis on ihana. se puhuu ruåtsii, son nätti ja son mun.

mua ei koskaa kukaa pitäny kovinkaa herkkänä, sillee millään tasol runopoikana tai muuta. mä en o koskaa ees mitenkää toivonu tai halunnu et kukaa olsi pitäny mua hirvee herkkänä ku siit ei o mitää hyötyy, enkä koe mitää tarvet et kukaa pitäs mua fiksuna. meil olis nykis mahis mennä brian wilsonin keikal, mut taidan jättää välii. ku ei nappaa ni ei nappaa. mulleha beach boys on melkee pahinta myrkkyä mitä voi tarjoilla. ja keikka maksaa 75€ et melkee sen massin asennan mieluummi kliffaan vaatteesee tai asusteesee. voi maailma, mietin et jonku mukavan olosen.. eiku ei, mullahan olis missiona löytää mustat visionin varsilenkkarit, ku ne vanhat hajos käytöst ja ne oli vaan niin hienot. muutenki mietin et kenkii mul ei o yhtään tarpeeks, et niit vois alkaa haali lisää. ja viedä muutamat vanhat suutaril fiksattavaks et sais niinku takas käyttöö.

täst tulee aivan valtavan upee päivä.


keikal

oltii eile kuuntelee leonard cohenii. tykkäsin kovasti, ainoostaa mua alko rasittaa et orkka piti esitellä 7 kertaa keikan aikana.. ja muutamat maneerit alko pistää silmää hiuka liikaa. mut muutoin oli koskettava hetki. mein takan oli joku mimmi, visiis suuri taiteilia, mut kovasti alko laulaa mukana ja taputtaa epärytmii ja sehän son aina parasta kanssakuuntelijoil. joku vitunaikan pelle ku ei ees tajuu rytmist mitää. mimmi oli kans oma koreografia, tiätty, ku hallelujah kosketti niin syvält..

pitäs mennä töihin päi ny, beiben pitäs tulla tänää kulmil, mua väsyttää ku ajoin viel yöl himaa hesast. mut sitä son elämä. tänää töis aika iisi päivä vissii ja toivottavasti.


massii

mulla on nii hyvät tulot et ainakaa kelan sivui olevan laskurin mukaa mul ei o mitää saumaa saada asumistukee jos asun vuokral. oanki mukaa mul on nii paskat tulot et mun on turha ees haaveilla asuntolainast (aina siihe pisteesee saakka et pankkineiti nauro äänee ku kuuli mun nettotulot). mua ei niinkää vituttanu se etten saanu lainaa siit pankist ku mua vitutti sen muijan reaktio. sillee et se vosu on kuitenki asiakaspalveluduunis, sen kuuluu osaa hoitaa homma paremmi. mua ei vittuikaa kiinnosta miä hän työkamujen kaa puhuu must ja mun tuloist ja mun elämäntilanteest, ei sillee vittu yhtää, mut kun on mun kaa (tää siis käytii puhelimes tää keskustelu) puhuu, ei naureta äänee, oikeesti ei. et eihän hän nyt vittu kuvittele et must tää mun tilanne olis ideaali? et onk hän sen uskomuksen alla et must tää on se way to ku on 32 mittaris, et mä en heräis joka vitun aamu ahdistuksee ja kuristavaa tunteesee huonosti nukutun yön jälkee? et mun helposti tilttaava mieli jotenki tykkäis siit et mul ja mun elämäl vittu nauretaan äänee? tiiän ettei sitä frouwaa vois vähempää pöyhästä mun tulevaisuus mut ainaki se pankki nyt sai diilattuu tasan sillee et yks potentiaalinen asiakas katos hein listoiltaa. kuitenki voisin kuvitella et asuntolaina korkoinee olis pankil ihan kannattava diili, et asiakkait koitettas haalii ku mun kohal viel olis saatu repeltyy asiakas kilpailevalt pankilt, et vaikkei nyt sitä lainaa voiskaa myöntää ni voisin kuvitella et pedattas asiaa sillee et asiakas ottas vaik myöhemmi yhteyttä, ku tulot esim paranee.. mua vitutti niin paljo et otin hirveet gini-kännit illa kamujen kaa, tulin himaa ja aloin känäs nillittää mun poikkiksel seksijuttui meses.. mut mul ei naurettu eikä fantasioi disattu. sillai pankinki pitäs diilaa hommat, et katto pölö ja köyhä mut antaa sen länkyttää ja kattellaa tulevaa sit yhdes.


politiikkaa

moon aatellu et alan olee valveuunu ja fiksu ja osaa- ja kantaaottava nuori aikuinen. ja sit olinki et perskeles, pelse menee oikee äänestämää kunnallisvaaleis. ylen sivuil oli sellain vaalikone ja sen mukaa mul oli ei missää tietys järjestykses ni parhaite sopivat ehdokkaat rkp, sdp, vihreet ja kokoomus. et must aiak levällää tavallaa. mut sit mul nää omat agendat, et jos ollaa jollan puolelni sit ollaa jollan puolel, mul demarit hiuka liian sillai ev.lut., sos. dem., suht koht, et tavallaa vähän kivaa kaikil. ku must sen pitää sit olla nii et hyvä ja kivaa jollein ja joillein ei, et enhä mäkää hluu kaikil hyvää ku ittelleni vaa. mut mullahan on tää et kovin paljon kans katton ulkonäköö, ku se on se sielun peili.

ja sit taas, olin lahdes kamun kaa ja nuori friidu tuli ittees kauppaa et skp ja sillee jamul tuli niin suuri kunnioitus tytsyy kohtaa et jos olisin lahdes kirjoil ni varmana sais mimmi mun äänen. ihan vaan kannatukse vuoks. mun beibe kirjautu just mesee, pakko lopettaa.

ai nii, kliffa tulee tänää mul. hohtava mamma.