• pelsepuuppi

diana

jumittanu youtubest kaikkii dianast kertovii lpänderei. mun suosikki so far oli diana her life in jewels et millasii koruu ja tiaraa käytetty milonki. mun ollu jotnki vaikee sisäistää ja ymmärtää et diana on tosiaan olu niin nuori ku koko show on alkanu, et esim. viljalti nuorempi ku mä nyt siin vaihees ku ne reissas ja olu hewittii ja kaikkee. ja silti se näyttää niin.. noh, julma maailma mis eläny. jut alko pyörii yks ohjelma osa 1/20 eli mul pitk aamu edes vissii, onneks on myrsky ja mul on kahvii ja ruisleipää.. kans metwurstii ja paprikaa (keltast ja punast), edamii ja tomaattii. oman puun omenoita kans vasus vieres ja sit kananmunii vois keittää tai paistaa. et kunnon aamiainen.

ja charles edellee vaan mua mietityttää. aika paljon, et diana ollu 16 ku he ekaa kertaa tavannu ja charles jotai 30 kieppeil hiuka vajaa vissii. must siin jotai dirtyy.. toisaalta ku ite olin teini en mitää muuta halunnu ku hiuka vanhempaa setää panemaa mut ojennuksee. nuoremmat ei o koskaa kiinnostnu mua. mut niin, et kuin pal chrlesis on ollu sit se eläimellinen vetovoima ja kuin pal ollu se et prinssi ja ihan ok näkönen (some might say) ja et kuningas to be ja vitusti massii? ku muutamassakin eri lähtees tullu vastaa juttuu et charles oli tiettyjen piirien (sisäoppilaitoksii, aatelisii tyttöi) pin up boy. diana ja charles tarinan mukaa tapas 13 kertaa ennenku ne meni naimisii.

sit näit juttui, kuka uskoo ketä, kuka tulkitse miten. mut mut.. kun katoin yhden dokkarin dianan salasist nauhoist ni must tuntuu et dianal oli.. mua alkanu kovasti kiinnostaa enemmän koko tää draama..

4 kommenttia

Roope2

26.10.2008 11:20

Economist-lehden sisaressa Intelligent lifessä näkyy olevan kansikuvajuttu Charlesista otsikolla Time for reappraisal.

pelsepuuppi

26.10.2008 18:54

kiitti vinkeist, menin just nettisivuil lukemaa jos sais sielt kautta jotain infoo.. noh, näköjään ei pääse sen enempää ku lukee vaan otsikon.. ihan hirveen tuore kuvahan ei o kannes mut ehken sei o mitenkää nii oleellist.

pelsepuuppi

26.10.2008 18:56

ai mut kattos vanhat issuet onki sit luettavis et täytyyk venaa et tääki nro olis siel.. tai täytyyk peräti mennä akateemisee lukee se? hmm.. monta monessa.

stellagrrrl

27.10.2008 10:56

saat multa lainaks sen numeron, et pääset skannailee kuvii. ihan hyvin kirjotettu juttu...