Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2008.
Seuraava

uudellee

tänään pakko ajaa parta. tai pakko mut ittes takii, alkanu vituttaa tää reuhka naamas. muutenki angstinen meisinki. nukuin ihan mot helvete ja nousin sit varhain ku ei viitiny vaa maata paikallas, ku son nin turhaa jos ei nukuta ni ei nukuta.

mähä en yleensä diggaa mistää illee.. jo tykkään tatskoist kovasti ja sillai, mut yleensä kaik bloody tappurat ja tribaalit ei nappa mul mitenkää mut joteni täs on joku kliffa pointti ku kolisee jonni verra.

edellee vituttaa moni asia, pitäs mennä töihi ja olla ilosena. huome vapaa ja tekis mieli kovasti vaappuu baarii illal, iha vaa muutamal jos vaik tää kireys häviäis. tai no, ei se viinast o tullukkaa ni miks se sil lähtiskää.


ilta

ilma oli koko päivän kaunis, menin töihin, en varannu parturii, en käyny kattelee vaattei, en hakenu työpaikkaa, en tehny treffei poikkiksn ekaa, en suunnitellu tulevaa reisuu, en laittanu kaveril viestii, en varannu aikaa pankist, en pyytäny palkkaa hääpuvust, en miettiny vanhempien remppaa, en tehny mutsil pellavajakkuu, en siivonnu, en maksanu cohenin lippuu, en laihduttanu, en ajanu partaa.

iha jeessi päivä.


aamu

kaunis ilma, aurinko paistaa, töihin pitäs mennä, parturi varata, käydä kattelee vaattei, hake työpaikkaa, tehä treffii poikkiksen kaa, suunnitella tulevaa reissuu, laittaa kaveril viesti, pyytää palkkaa hääpuvust, varata aika pankkii ja asuntolainaa alkaa kaavailee, miettii vanhempien alakerran remppaa, mutsille tehdä pellavajakku, siivota, maksaa cohenin lippu, laihduttaa, näyttää nätilt, mydä paljon, saada elämä, ajaa parta.


mysteerii

ku on sillee in love ei okkaa näemmä paljoo sanottavaa ihmisil.. olin beiben luona muutaman päivän ja en ees avannu mesee ja meilitki luin vaa pikasesti aamusi. kaveri kyl ehtis hiuka kertoo sen juttui netis mut mul ei aika antanu periks.

mul kreisii ajatust ja ihmetyst pääs. menneisyys hiuka hakkaa pääl välil, tai siis ne möykyt ku menneisyydes isketty takaraivoo ja koitan kovin niist päästä eroo ku on toi poikkis je se tekee hyvää. ja ku se lukee tätä ni en me sanoo enempää.

diana on vuodes 1987 ja bulimia on pahentunu aika rankaks. ja charlesil oli issuei sen autojen kaa ja camilla ja diana jutteli. en o ehtiny siis lukeekkaa aikoihi ku ollu niin kiiret ja sillee.. ei ollu kirja messis.


kissat

must mielenkiintost et kissat on nii.. tai et ihmiset kysyy ink kissa- tai koiraihminen. men oikeest hiffaa sitä. mullaha on ollu kissa, oli 18 v ku lensi taivaasee, mun exäl (eli käytännös meillä) oli koira ja mullahan on sit tää oma side der alte herr kliffaa + mun kamut aika herkästi osaa antaa mun numeroo eteenpäi ku tykkään eläimist (en liskoist tai hyönteisist) ja tuun niitten kaa aika hyvin toimee. mula on ollu undulaattei ja gerbiili ja se oli häijy ämmä. eli siks mun on vaikee tajuta miks kukaa tavallaa vois sano et on eläinrakas mut vihaa kissoi tai koirii, es.mes. ku must se ei pelaa yksii. mullahan on jopa sillee et mua ei koskaan naurata vaik leffois tai telsus jos jotenki tehdää huumorii si et eläimii sattuu tai et ne kuolee tai ne vaan hylätää tai muuta. en siks koskaa muksunakaa tykänny monist sarjakuvist ku mua syletti et miks sen pitäs olla hauskaa et kissan pää räjähtää tai kojootti jää jyrän alle. eihä mua naurata sekää jos ihmisen pää räjähtää tai jää jyrän alle, kaatuu tai saa turpiis (ellei se o paksu tyyppi ku putoo hevosen seläst ku sil mä en vaa voi olla nauramat ku se on nii hauska ja samas jaksos se mis maammo oli jääny lasten keinuu jumii.. ah ha ha ha ..). ja mullahan on tää juttu kans et jotenki joillain ihmisil on jotenki asenne et meiluummi eläimet kärsii ku ihmiset ja moon siitäki hiuka et.. onk sit näin? ku must tavallaa ajatus siit et pysrtyy tekee eläimel jotain pahaa, satuttaan tai kiduttaan kuoliaaks tai muut ni must se vaan kertoo et ihmisel täyty olla aika pahoi henkisii häkkyröi ja kans et jos pystyy tekee eläimel pahaa ni miks se raja menis siin sit, et mikä sanoo et ihmisil ei tapahtus ,mitää. sit kelaa et homot ja lesbot ei saa adoptoida lapsii ku tulee kierutunei ja samaa aikaa denat ja nistit saa naida naksuttaa kakaroi minkä toosa kestää ja/tai mieleltään epävakaat tyypit. jocelyn wildenstein on tarinan mukaa ihan in love kissaeläimii ja kottanu duunaa naamaas sen mukasesti. okei, oli sit mitä mieltä tahans alopputuloksest ni täytyy nyt vaan rispektaa et joku on niin kaffel et uhraa oman ulkonäkös sil. ja sit halle berry, onah se simpsakka mimmi, mut en o koskaa tajunnu et miks siit niin mieltsisti meuhkataa aika ajoin. enkä o nähny kissanaista mut ainaki batmanis se oli pahis ja nyt sit nätyttää et kerrotaa mite se on syntyny. ja aika ketterästi friidu vaappuu seinii pitkin.


tissit

ja rasvaimu. eilen tuli 4D-dokkari (ku moon jumis niihi..) ja mua hämäs taas monta asiaa. siis nyt li teinien kauneusleikauksist kyse, mimmit silee 16 ja 17 ja uuset tissit olis paikallaa ja yhdel mimmil vatsalaukunohitusleikkaus kun hän on lihava eikä salil käynti o auttanu ku mimmi kuitenki kävi isän mukaa 3 kertaa kuukauden ajan ja de va de. ja kun tuo vaan näyttää niin rujoly yuo opraatio kaikkins, rasvaimu ja kaikki, et mite maailmas voi kukaa alistuu tolase toimintaa? tai no, jelposti. mul vaan itel hiuka sillee issuei et neula, piikki, veitsi veri ja kaikki ja okse tulee mutsamaa aikaa mua niin kiehtoo kaikki operaatiot ja porukat ku duunailee ittees. onha mulki mieles kaikkii juttui mitä voisin ja haluisin naamassani muuttaa ja kropassani kans, mikä nottei, ku siinäki klappii mut sen verran vaan syytän itteeni et i've gon soft ku en ehtiny käydä salil ja nyt pitäs ottaa ittes uutee kurimuksee ja saada ittes säkenöivän kauniiks ettei mun beibe dumppaa mua, ettei olis tää samantyyppinen kriisi ku oli kanssabloggaajal hetken aikaa sit ja suuret sydänsurut.

jos mult kysyttäs et pelse, mites saisit elämäs sujuu upeimmin, et mikä olis se ideaali show, ni sanoisin et siihen liittys viljalti hengailuu ja salil käyntii mut sit kans samal useita hetkii kokkausohjelmien paris. mä niin tykkään katto ku jengi kokkaa ja juttelee samal. olin aikoinaa jo ihan liekeis teija sopasest ja siit teijan keittiössä ohjlemast joskin mä kelasin et kui sil muka on niin paljon kaverei ketkä sen kaa aina kokkas, ku mul tulis tasan kaks jaksoo jos olis sama show. toises mentäs mäkkärii syömää tuplajuusto ja toises tehtäs kesökeittoo ilman suolaa, maitoo ja perunaa (you do the math..).


Seuraava