• pelsepuuppi

levoton

mulla juilii sisällä suuri levottomuus. kaiken suhteen ja joka tavalla. suuret asiat pyörii päässä ja pitäs keksii mikä on oikea suunta. nyt tuntuu että hukkuu. ja kroppa alkaa symppaamaan ja luhistumaan. ja kun ei voi ketään muuta syyttää kun itseään. ei ketään. ja sehän se vasta juiliikin.

beiben kans nähdää ens viikol. son kivaa ja sitä odotn. sit mennäänki amerikkaan. sitäkin odotan. mulla on työhuone hesassa. ei järkee mut on ede joku linkki johonkin suuntaan. mua ahdistaa ja mietityttää. ja on flunssanen olo. ja tänään joudun meneen taas töihin vaikkei yhtää innostais. mut saapahan rahaa. edes sen minimipalkan verran. blah.. vali vali vidu vidu, katto pelse peilii ja tee jotai ratkasui ku vois viedä hiukan etenpäin.

10 kommenttia

mopsi22

22.10.2008 13:44

Niin helvetin rasittavaa kuin se onkin, niin yleensä sieltä peilistä näkyy juuri se tyyppi, joka ainoastaan voi muuttaa elämää(nsä). Oih, kun olisikin syntipukki olohuoneessa. Voisi sille kaataa kaiken paskan niskaan. Ei ole, joten omasta niskasta ne on kuurattava. Nou kän duu.

Mutta toisaalta, puhtauden eteen ku vähän näkee vaivaa, niin kyllä se palkitseekin. Omaan ojaan vittumaista pudota, mutta on sieltä ihan kiva noustakin.

Jostain ihme syystä ihmiset yleensä venyttävät kaikenlaisten päätösten tekemistä. Niistä kun voi koitua jotain odottamatonta, epäjärjestystä sun muuta. Bf opettanut, että jos jotain haluaa, niin ei se sun etees kävele. Omilla ratkasuilla se elämä vasta muuttuu. Että päättämään vaan. (ja aina voi jotakuta muuta syyttää, ainaki vähä, eiks jee ;P)

pelsepuuppi

22.10.2008 18:36

toi on niin totta, liebe herr zweiundzwanzig, pakko son vaan alkaa nousta ite. JOSKIN muita voi aina hiukan syyttää. mun ykkösinä pn monasti omat vanhemmat (ku ne ei suinkaan o koko elämmänsä koittanu tehdä kaikkeaan et lapsil olis hommat jees), mun kaverit ja ystävät (koska eivät o aina osanneet lukee mun ajatuksii ja pakottaa mua ajatteleen muita ratkasuja ja vaihtoehtoja), mun sukupuolta je seksuaalisuuttani (koska homona vaatealalla on vaan niin yksinäinen susi) ja ennenkaikkea yhteiskuntaa (ihan vaan koska se on YHTEISKUNTA, täysin irrallinen ja itsenäinen rakennelma mein kaikkien jokapäiväisen elämän ulkopuolella).

plussat ja miinukset riviin ja sit pohtimaan. mun beibe on sillee hiukan niinku järjen ääni (ja niin virun nätti sellanen viel kaiken lisäks) ja osaa kans hiuka mua rauhottaa ja puhua niinku ihan oikeelle aikuselle ihmiselle. son aika jees.

mopsi22

22.10.2008 19:20

Järjen äänet on suoraan sanottuna vittumaisia, ihan siksi, että joutuu katselemaan totuutta rakkaan ihmisen muodossa...mutta et sä itteäs näe koskaan, vaan toisista joudut itseäsi peilaamaan, niin se vaan o...ja mullakin on nätti peili :)

sokratesta: kaikki ajattelevat aina liikuttavansa yhteiskuntaa, mutta kukaan ei ajattele liikuttavansa itseään...

pelsepuuppi

22.10.2008 19:32

sokrates vaikuttaa iha fiksult jampalt. onk se kirjottanu tai sanonu jotai muuta fiksuu?

mopsi22

22.10.2008 20:00

Ai että ny sitten joudun ihan tässä paljastamaan, että tiedän sokratesista tasan ton lausahduksen, vai? :P

pelsepuuppi

22.10.2008 20:08

kultaseni mä luen voguee ja iD:tä, mul voi heittää mitä vaan läppää ja moon ihan et wow!

mopsi22

22.10.2008 20:12

no juu, mäkin lukisin...lähinnä vogueta oon ollut ku ostin sen poikaystävälle lahjaksi...se oli joten gaymoment, sillee absolutely. Bf vielä oli ihan hekumoissa, että hänellä on poikaystävä, joka tuo voguen lahjaksi...lehti se vaan o :) (joskin kauniita kuvia...vaatteet ovat käsittämättömän upeita)

Poikaystävän kanssa aina supatellaan, että sitten kun (hahhaaa, sori repeen jo...) on Rahaa (eli ei koskaan...) niin ostetaan joku hieno haute couture puku...ihan vaan mallinuken päälle johonkin kauniiseen kohtaan suuressa merenrantalossamme...

Mutta, muoti on taidetta, mitä suuremmissa määrin. Todistaahan sen jo voguekin.

pelsepuuppi

22.10.2008 20:22

oi vitsi mul oli tosi pitkä lista kaikkii hyvii lehtii ja kirjoi ja kaikkee.. jos haluut nähdä tai siis haluutte nähdä shown mikä mulle on ollu kovin juttu ikinä ni juutuubistaki löytynee (tietty sillee tyhmästi pätkis..) diorin haute couture näytös syksylt 2007 eli diorin 60-v juhlashow versaillesin palatsis.. jokanen puku on eri taiteilijan inspaama ja VOI VITTU miten täydellsitä kauneutta, ihan vaan silleen pyhää..

saank mä tulla sit kylään tein merenrantataloo? voin ajaa mun kermanvärisle avomersul madonnan kaa sinne. mul on vaan diorii päällä ja poikkiksle westwoodii, onk se ok?

mopsi22

22.10.2008 20:38

Sekaan mahtuu :)

hmm, vai tubii...oon kattellut tota Fashion networkkii vai mikä on, jolla on turkulaisia siunattu. Sieltä tulee kellon ympäri muotia...ja ihan kaunista...ja jos muoti mättää, katon komeita miesmalleja (joilla lihakset :P)

JPHki

22.10.2008 20:48

Levottomuus voi olla voimavara, mutta jos kroppa alkaa oireilla, olisi varmaan aika löytää keino rauhoittua. Kyllä se sielunrauha aina jostain ilmaantuu kun on tarpeeksi keikkunut veitseterällä. Puhun kokemuksesta...