• pelsepuuppi

vapaata

ihanaa, mul on tänää vapapäivä. et ihan koko viikonloppu vapaata ja hengailuu. mul on missio mennä kattoo yhtä jumpperii kaupan, mennä kattoo kaverin kämppää josko muuttasin siihe ku hän muuttaa eteenpäi piakkoin, mennä juntusen ja kaverin kaa kävelyl ruissaloo. et busy day edes, on kyl.

eilen näin ihan takuuvarmasti stellan ja rokkihomon, muita en. yhtä jamppaa epäilin roope2 (hmm..) mut en menny sen enempää huutamaa et olek se sää ja kuka sä oot. mun ajatus äänestää rkp:tä dumattiin eilen hiuka sillee.. noh, mul tarjottiin eri tahoilt toisii tapoi ottaa ensi askel kohti ruotsalaisuutta. ja muutenki en tiiä olisko se sit aika koittaa suoraa ruotsalaiseks iman et ottas välitransformaatioo suomenruotsalaiseks? eli listal olis nyt sit
-luettava miika nousiaisen "vadelmavenepakolainen"
-päivitettävä vaatekaappi sisältämää enemmän ruotsalaisii merkkei
-alkaa käyttää asusteis enemmän keltaista ja sinistä, ja tietty kultaa

ja mul annettii eilen vinkkii et mul on löytyny uus tuote, raamattu. sillee niinku muotilehtenä. bloody genius.

http://www.illuminatedworld.com/products/

ja sielt tietty "swedish products" koska muut ei o sillee worthy. et kiitti vinkeist stella. tos opukses yhdistyy mun lempiasiat; fäshön, jeesus ja hyvällä maulla toteutetut ideat. ja tietty se svenska talande bättre folke. ja kun mä haluan mun elämään raflaavaa tyylikkyttä.

mul pyörii taustal taas queen, ku se on vaan niin hyvä elokuva.
---------
nii siis son tietty the queen mikä pyörii taustal. leffa, ei bändi. vaik bändiki vois pyörii ku oj då miten hyvä se on.

2 kommenttia

Roope2

25.10.2008 14:42

Epäilty jamppa en ollut minä, hmm.... Olin kotonani. Uskallankohan enää tulla tapaamiseenkaan, jos todellisuus ei vastaakaan mielikuvaa. No, enköhän kuitenkin.

pelsepuuppi

25.10.2008 14:54

hei älä huoli, mul on sulle 2 mielikuva. et hyvä ja paha, et meni niin tai näin ni kaik fine. tules vaan kokouksee ku se järkätää..