• pelsepuuppi

torstaina

*päivitys: hirmu hankala kirjottaa näit työhakemuksii. ku sama jaappa aina vaan joo mut sit kans ku pitää ittees niin kovin kehuu. enkä ees oo suomenruotsalainen.*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mulla on vapaa, huomenna duuniin, ja kait sit lauantaina kans, en o varma. mun kaveri tekstas mul et baarii ku ei o nähty aikoihi ja molemmat seukkaa merimiehen kaa. sit hetken pääst tuli viesti et "pitäskö xxxx kans pyytää ku seki on pannu seilorii?" ja mikäs siinä, tottakai. mä olisin valmis ihan jo parjantaina mene ulos mut sit jos la duunii ni ei o kiva, mutku men o varma olek mä siel duunis. ku haaveilen et olis la vapaa ja sit olis ollu ihan kunnin viikonloppu ja sit ens viikon sunnuntaian mä meenki jo hesaa. voisin vaik esitellä mun beiben mun kavereil. sillee ihan virallisesti. ja sit osin mein pitää kans beiben kaa lempii hirveesti ku ei sit nähä taas monee viikkoo..

moon miettiny asiois ja elämää. mulla on niinku eilen sanoin ne muutamat jutut mieles mitä elämält haluisin ja sit oon koittanu tehä asiois sen etee et saisin hommat rulettamaa. jos haen töitä jostai ja soitan perää ja kaverit sanoo et "hei me palataa asiaa" ni sehän on sillee "ei". mut mikä mua hämää on se et jos sanotaa ei ni miks ei sit sanota ei? sama mua kyrsii ku hakee kämppää et täytyy tehä se kirjallinen tarjous/hakemus ja son sit sitova. menee aikaa ja samaa aikaa ei voi oikee hakee kämppää mistää. mikkelin uus piispa ei hyväksy homoliittoi, se must se nyt ei o ylläri ku kattoo milt paappa näyttää, ei niinkää retee jamppa. mä en kans ihan tajuu tota hk:n mainost mis se paksu jenkki lähtee suomee. onk se niinku vaihto-oppilas tai jotai? mähä halusin hirveesti nuorena vaihto-oppilaaks, olisin halunnu englantii, en amerikkaa. nyt taas tilanne ihan toisin, mua ei oikee britteihi sais millää.. mut amerikka olis jees.

tost mist mopsin ja jphkin kans tais siis kommentooivat ni son ihan totta. jos alkaa kroppa präkäämää vitutuksen takia on vissii viimiset hetket alkaa tekee juttui et sais elämäs oortninkii. mulla alkaa sit joulukuun alust uus elämä. tai tavallaa jo nyt mut oon menos reissuu koko marraskuuks ni siin ei oikee ehdi paljoo sit toiselt mantereelt laittelee.. et sen jälkee. mul yks sukulainen ku on tehny katkeruudest taidetta, son tavallaa upeeta kattoo mut samal ei ite ikinä haluis katkeroituu, ei sit niinku yhtää. ja olen kans kelaillu et mun täytyy vaan alkaa skarppaamaa mones mieles koska jos ei ite tee mitää elämäs etee ni sen katkeruuden saa helposti aikaan ja sit ku sekin on kuitnki vaan sitä et mist katkeruus johtuu on ettei o ite omaa elämääs handlannu ja ollaan kateellist muil ketkä on elämäs handlannu ja siit sit jatketaa, kaikki on kaikkien muitten syytä paitsi ittes. kyl kyl, pitänee tuo JPHki vasiten kutsuu ranneliikkeen turun jaoston miitinkii, mopsi siel kuitenki jo turkulaisena on ja sit ku stella tulee aina kaukaa hesast saakka ni onhan se oikeus ja kohtuus. mä tarviin lisää kahvii.

1 kommentti

JPHki

24.10.2008 22:17

Ai niin, Pelse, kiitos kohteliaasta ajatuksesta, mutta tavatkaa te turkulaiset tällä erää keskenänne. Voin tulla puoliskoni kanssa joskus toiste, jos joku vielä järjestää isomman porukan tapaamisen. Mutta sähän kai käyt Stadissa aika usein, jos satuttais joskus olemaan samaan aikaan liikkeellä niin voitais käydä vaikka drinkillä?