• pelsepuuppi

ihme

mähän periaattees ihan tykkään työstäni, sillee et fine mukavat työkaverit asiakkaat ihan keskimäärin ok ja wow wow. mut nyt ku on pari päivää lomaa eli saikkuu (mun tauti on "Huimaus" ja must siin vahvasti viktoriaaninen fiilis..) ja huomaa miten kiva on herätä ilman et pitää mennä sinne töihin happanemaan, et ei ookka sitä ahdistust ja masennust ja vitutust. et kai se kannustaa sit lopulta hakemaa uutta ja parempaa elämää.

ja ku en paljoo pyygä elämält, sen kämpän vaan ja poikkiksen sinne saman katon alle. toisaalla hiukan tuskailtii asuntolainaa ja .. no, muutamas keskustelus eri ihmiset jotenki tuntunu olevan hunona siit et homot liikaa koittaa saada heteroo elämää.. ja mä en tajuu. mullekkin on muutamaa otteese sanottu et pitäs jakaa toosaa enemmän, etten o kunnon bomo jos en o haaralavettina vessas. tai jos haluun vaikka sormuksen sormeeni ja yhteisen oman kämpän kuten rokkihomoki sano jotenki pettää homouden (en jaksa millää täs vaihees kaivaa sitä tarkkaa läppää esii..) ja ei.. kun pelse ei jaksa ajatella tollasii, kun mu ei jaksa kiinnostaa miten pitäs olla ja miten ei pitäs olla ja kuuluuk nyt näin tai näin. ketä vittu kiinnostaa? mun poikkis ei haluu kihloihin eikä se hluu puhuu häistä tai siis hänel häät on enemmän heterojuttu ja se on mulle fine, mut mua taas ei oikee saa maistraattii rekisteröimää suhdetta, must son taas vääräl taval homoo, se ei o mua varten. moon ihan valmis ottaa asuntolainaa poikkiksen kaa, se ei mua pöyhäse onk se muista liian heteroo tai mitä, ihan kivasti saan handlattuu et käydää yhdes sales lauantaisin ostaa stokelt viikon safkat ja mietitää yhdes mite saadaa elämä diilattuu, ihan fine, mä en haluu lapsii vaik olisin ihan superhyvä isä, mä en haluu rekisteröidä suhdettani vaikka se olis kuin.. mitä tahansa, mut silti mä haluisin jonkun pienen jutun, sillee "lupauksen" et täs ollaa yhdes (joo joo sei merkkaa mitää) mut sit taas.. onk se liian heteroo? mut eik tää koko puskas huoraaminenki o ihan vaan heteroitte normien mukaa elämist? ja miks oikeestaa kukaa es jksaa liikoi miettii mitää nprmei?

must kliffaa et rokkihomo osti asunnon pölhön kaa (mut ei siis mitää hajuu et mist..), must kliffaa et muutama muu saa parhaat kiksit anonyymist vessaseksist ja puskapanoist, must kaikki on ihan vitun fine, kunha mun ei tarvi alkaa liikoi tilittää muille miks haluun mitäki. mut jos mä haluun kihloihi ja poikkis ei ni siin on hiuka sit must keskustelun paikka. mut sitä keskusteluu en käy täällä. siks mä tykkään mun kavereist ja ystävist, et ne ei jaksa murehtii mitää mitä muyt miettii tai mite mun pitäs olla ja urittää, ne on vaan happy jos mä oon happy.

ostin eilen queen elokuvan. son hyvä vaik helen mirren onki a bit too thin ollakseen kuningatar. tolppamaiset nilkat oli saatu hyvin topattuu, charlesin näyttelijä oli a bit too handsome ja kaikkee mut hei kysees elokuva. ja elokuva mist siis todella pidän.must vaan hassuu tavallaa et just lukemani dianan elämäkerran mukaa diana ja prinssi philip oli ihan sillee frendei, et ei ollukka niin vittumaist kiristelyy ku esim leffa antaa ymmärtää, vaik mulla sii sollu kyl monist muist kirjoist vahvasti se kuva et kuningasperhe ei oikee digannu dianast.

8 kommenttia

Juksteri

21.10.2008 09:42

Tuosta parhaista kikseistä. Mikäköhän siinä on, että joillakin ihmisillä on niin kova tarve opastaa muita, miten tullaan onnelliseksi. Onkohan sen takana joku geeni..? Paranemista.

Roope2

21.10.2008 09:47

God save our gracious Queen, God save our noble Queen, God save the Queen. Send her victorious, happy and glorious long to reign over us. God save the Queen!

pelsepuuppi

21.10.2008 09:50

moon huomannu et suurelta osin ne ketkä opastaa eniten muita onnen saloihin on ite suhteellisen ahdistunen olost posse. onhan täälki foorumil muutama hahmo ku paistaa läpi ihan vaan suunnaton ahdistus ja pahoinvopinti ja nehän siel on eniten suunapäänä kertoo kuin oikees he on. mut mut, mä koitan olla sen enempää ottamat kantaa tavallaa niihi juttuihin sit kuitenki, ku ne on sitä possee kusaa parhaat kiksit et opastaa muille miten saa onnen, et täytyyhän mun seki sit sulattaa hein tavkas, et ihan fine.

pelsepuuppi

21.10.2008 09:51

kato roope ehti väliin kans. kiva. roope on yks mun suosikkijamppoi täl foorumil. ja nyt rusekakielinen pelse lähtee miettiin minkä väriseks maalataan vanhempien alustan uus katto.

JPHki

21.10.2008 12:07

"ja miks oikeestaa kukaa es jksaa liikoi miettii mitää nprmei?"
Tismalleen! (oletan että viimeinen sana on "normeja")

martin

21.10.2008 12:30

Yhdyn Roopen laulamaan hymniin.
Pelse - bon!

pelsepuuppi

21.10.2008 13:24

joo jphki son normei. ku mä aina välil jämähdän miettii normei sillee just et huomaaki yhtäkkii et on ihmisii ku tavallaa on kovinki et vapaus veljeys tasa-arvo (ystävyys solidaarisuus) mut lopulta elääkin aika tiukasti vanhojen tuttujen sääntöje mukaa tiekkö "kumpi teist sit on niinu mies ja kumpi nainen?" öö kultaseni meil on molemmil mulkku, mollaa molemmat niinku miehii.. "nii mut et kumpi niinku tiska ja pese pyykit?" a niinku tekee naisten työt? et säki kovasti feministinä ja tasa-arvon ihmisenä kuitenki luokittelet duunit miesten ja naisten töihin? tai puhuk sä kulta top/bottomist? et nainen saa melaa ja mies sutii?

for real, ihmiste on sekasin..

JPHki

21.10.2008 13:53

:D
Pelse, sä olet pistämätön humoristi, kuten olen sanonut aikaisemminkin!