• pelsepuuppi

väsky

edit. tää imagen juttu tuksust on ihan vitun mahtava. PAM!! must tuli taas fani.
-------------------------------------------------------------------------------------
moon hirmu väsyny mut alkanu jännittää vissii toi reissu ny hiuka ja heräsin tosi varhain ja nyt mietiskelen elämääni. uus imag ja man odottaa lukemist. imagen kannes on tukiaisen johanna ja se on saatu oikeestaa aika nätiks siihen. kans ku on mustavalkonen kuva ni ei näy se röyhkee tan in-a-tube (and we're talking orange..) ja meikkiki on toista ku se karsee pnkki ähellys mikä sil yleensä ammuttu naamaa. son mystinen karaktääri, tukiainen. mähän olin alkuu tosi kovastiki fani tavallaa (ja siis sillee way before kanerva) mut sit tuli just tää kanerva sähellys ja mul meni ihan maku koko akkaan ja nyt sit taas ku son saanu niin paljon kuraa päälleen jok suunnast ni alkanu miettii sit et kuka on johanna tukiainen.

eiffel-torni on must yks kauneimpii ja nerokkaimpii rakennelmii mitä on olemas. vaikken sillee hirveest diggaa tavallaa pariisist (vaik samal tietty en sitä ihan dumaakkaa) ni eiffelis on jotain ihan kreisin upeeta. ollaa runsaa viiko pääst vegasis ja siellähä sit oliki jo kopioo ja pienoismallii kaikist jutuist. en tiiä, täytynee oikee perehtyy asiaa paremmi.

4 kommenttia

martin

30.10.2008 12:17

Mekin pidämme Sinun kanssasi Eiffel-tornista.

pelsepuuppi

30.10.2008 12:48

hirveen monethan ei tykkää eiffelist siis mitä oon kuullu juttuu t paikalliset pariisilaiset mut mut.. usko et silti salaa lovee torniaan..

Rokkihomo

30.10.2008 16:27

Mutta "tuksu". Äh. Väärä mielipide.

pelsepuuppi

30.10.2008 17:41

tuksu ei o oneks mun lanseeraama nimi.. mut oikeesti, images oli monta kohtaa ku oli vaan niin totta, niin kovin totta ja sellasii seikkoi ku moon kans päässäni kelaillu sillee liittymät tuksu mut ehken enemmä just kanervaa, halmeesee ja karpelaa. ja haloo, mitä tuksust ees kuuluu olla mieltä. tai "kuuluu". väärä mielipide son kumminki.