• kesäpoika

Valoisat illat

Hitaasti hämärtyvät illat ovat seksikkäitä. Tekee mieli suudella ulkona pitkään, ja mennä pusikkoon.

Huomenna silkkiturkki pääsee kokeilemaan metsästyskoiran elämää. Me mennään metsään harjoittelemaan jäljestystä, tai oikeastaan kokeilemaan, jos silkkiturkilla olisi siihen viettiä. Tänään käytiin tekemässä jälki, vetämässä vereen kastettua sientä narussa pitkin maita ja mantuja.

Toivottavasti kukaan ei käy sotkemassa sitä yön aikana.

Päivässä ehtii niin paljon enemmän nyt kun illat ovat pidentyneet ja kesäaika alkanut. :)

2 kommenttia

arkadas

12.4.2008 19:34

Tuskimpa sitä tarkoituksellisesti joku sotkee - siis jälkeä. Sää tekee tehtävänsä - varsinkin sade. Muistan itsekin tuolla "muinaisella" 80-luvulla juoksennelleeni koiran koulutuksen takia edellisiltana metsässä useammankin kerran. Tosin etsintään minä silloista lemmikkiäni koulutin. Suojelukoiraksi niin pehmeäluonteisesta saksanpaimenkoirasta ei olisi ollut.

Onnea vaan koulutukselle...

kesäpoika

12.4.2008 19:53

Kiitos.

Silkkiturkki on testannut yhtä jos toistakin lajia, se on lähinnä mukavuudenhaluinen sohvakoira yliaktiivisilla omistajilla.. Ei palveluskoiratyyppiä ollenkaan. :)

Metsäneläimiä mä epäilen potentiaalisimmiksi jäljensotkijoiksi. Eivät peurat ja jänöt varmaan tarkoituksellisesti tuoksu koiran nenää kiinnostaville, mutta jäljen poikki kulkemalla ne voivat silti harhauttaa tuhinakirsun väärään suuntaan.. :)