• kesäpoika

Look

En muista sanatarkasti, miten se sanonta menee. Jos et voi voittaa heitä, liity heihin.. ?? Jotenkin niin. Mä sovelsin vähän samaa kaavaa masentuneeseen olooni. Jos kerran on pakko olla paha mieli, niin mä teen siitä sitten harrastuksen.

En mä sitä ihan tarkoituksella kyllä tehnyt, en ainakaan aluksi. Eilen aamulla vaan kävelin peilin eteen, enkä näyttänyt tarpeeksi siltä, miltä sisällä tuntuu. Aikani laitoin tukkaa, mutta ei se jotenkin riittänyt. Sitten vedin kajalilla silmien ympäri mustat rinkulat.

Kaivoin kaapista rakkaan mustan paidan, mulla ei oo mitään mustia vaatteita, ja omalta puolelta rockeimmat farkut ja niittivyön ja ranteisiinkin niittiremmit. Kilisevää ketjua ja kaikkein kovinta kopinaa pitävät kengät.

Siinä samalla tajusin, miksi jotkut haluavat olla erilaisia kuin muut. Se on sitä, kun tahtoo tulla nähdyksi, muttei tahdo olla aktiivisesti sosiaalinen. Sille mustakin tuntuu. Katsokaa, minä voin huonosti! Enkä jaksa olla kiva.

Ennen uloslähtöä mä homouduin vähän, vedin gansterihattuni päähän ja panin huulet törölle. Vapise Helsinki.

Illalla huomasin kulkeneeni kulmat kurtussa koko päivän, kun päätä alkoi särkeä.

Mun tekisi mieli olla outsider. Katsella ja olla rauhassa. Mutta kun en oikeasti oo yhtään sellainen, tutut ihmiset tökkivät mua ja kysyvät, mikä on. Stockalla joku tyttö, jonka oon tavannut joskus baarissa, halusi tulla halaamaan. Käveltiin yhtä matkaa kotiinpäin ja annoin sille kuitenkin numeroni.

En jaksaisi olla seurallinen seurallisella tavalla, mutta sellaisten ihmisten keskellä, jotka jaksaa ymmärtää.

6 kommenttia

Simsalabim Jim

24.8.2008 19:47

Ihmiset viestivät ulkoasullaan paljon, joko tiedostaen kuten sun tapauksessasi tai sitten tiedostamatta.

Itse tykkään pitää hieman boheemia ulkomuotoa. Kampaan hiukseni kerran viikossa saunan jälkeen ja se on sitten siinä. Parta on useammin sängellä kuin ajettuna ja silittämättömät vaatteet päällä vähän miten sattuu. Pyrin viestimään ihmisille, että tässä on tyyppi joka ei ole turhantärkeä ja pikkutarkka nipottaja vaan rento ja lämmin tyyppi, jonka edessä muidenkaan ei tarvitse olla tiptop.

Luulen, että useimmiten ulkonäöllä viestiminen on tiedostamatonta, mutta toisaalta se on hyvin rehellistä.

kesäpoika

24.8.2008 19:56

Niin.. mä tiedostan aika tarkkaan kaiken, minkä teen. Mutta sillä tavalla en valinnut. Vanha ei vaan näytä sille, miltä tuntuu nyt. Se näyttää teennäiseltä. Ja kun musta tuntuu joltain, niin en sitä peittele, en edes oikein osaa. Eikä musta muidenkaan pidä peitellä.

Mä oon yleensä aika siisti. Vaikken ookkaan varsinainen trendipelle vaan katumuoti-ihminen, mutta siisti kuitenkin. Tykkään että kotonakin on siistiä ja kaikki asiat järjestyksessä. Nyt on kyllä muutenkin sellainen olo, että tekee mieli jättää pizzarasiat lattialle, eikä leikkiä Glorian kotia. :-/

Dragon-85

24.8.2008 21:48

Pizzarasiat lattialle... sisäinen siisteysintoilijani näkee ensi yönä painajaisia... :D

Simsalabim Jim

24.8.2008 22:32

Kotona pitää kyl minunkin mielestä olla siistiä. Pizzarasiat ei meillä oo ollu lattialla, mutta Glorian kodit kylläkin :)

Mikko

24.8.2008 23:21

Moi Kesäpoika. Joskus on tervettä jättää pizzarasiat ihan juuri siihen mihin ne jäävät. Se tekee yllättävän hyvää. Masennu rauhassa, älä tunne siitä huonoa omatuntoa. Tiedät että se menee ohi ennenpitkää. Anna aikaa itsellesi, ja pidä huolta siitä että saat sitä.

Torontosta

25.8.2008 03:25

Mina olen neat-freack,,, usein en silita vaatteita mita laitan paalle kun menen ulos en jaksa, tai valita, ihmiset ovat nahneet minut tip-top kunnossa ennemmin eta tietaavat en ole slobby. He eivat luule minun olevan snob, olen tavallinen kaduntallaaja kuin muutkin. Miss Mess!!