Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2006.
Seuraava

Finlanders..

Olen yllättänyt itseni kuuntelemasta kyseiseltä bändiltä kappaletta Oikeesti. En yleensä kuuntele suomi humppaa ;) Mutta tuo on vain kolahtanut..
Jaa pari päivää ihanaa loma aikaa ja sitten töihin :( pitänee soittaa töihin ja tarkistaa työpaikan osoite. Etsiä sitten oikea dösä jolla sinne ensi viikolla pääsen. Ei sinällään pidän työn tekemisestä ja työssä olosta. On vain niin paljon muuta ajateltavaa. Ja jos pitäisi valita ottaisinko kävelyn sateessa rakkaan kanssa vai töissä olon valitsisin ekan :)


Voihan *****

Juuri kun alkaa edes osa asioista mennä paremmin huomaa että Mr Murphy käy taas luona.
Ihmettelin illalla mikä ihmeen pala mulla oli yhtäkkiä suussa ja lähemmän tutkiskelun jälkeen tajusin että pala oli osa paikkaa eräästä hampaasta.
Tietäen miten pitkään menee päästä hlekurille ja kuinka kallista ton paikuttaminen on.. No iso mieshän ei itke, top varsinkaan.. No aivan varmasti itkee jos alkaa tuntua että seinät tulee vastaan. Aina kun yhdestä asiasta selviää joten kuten jo uusi väijyy kulman takana. Kaiken kukkuraksi yö unet on taas jääneet vähiin.. En vain saa nukutuksi.


Raha..

Hmm on se jännää ajatella että aikaisemmin ruoka jne maksettiin oravan nahoilla. Ajatelkaa kuinka helppoa olisi käydä hankkimassa lisä rahoitusta. No henkilöltä joka ei siedä eläinkokeita eikä muutakaan eläimiin tai ihmisiin kohdistuvaa rääkkäämistä, mieletön ajatus.
Kuitenkin tämä rahan perässä juokseminen alkaa tympäisemään. Miten mukava olisikaan vain pakata sen verran tavaraa mukaan mitä pystyy kantamaan selässä ja lähteä vaeltamaan vaikka vuodeksi pitkin poikin eurooppaa.. Tai vain rakentaa se saunallinen asunto järven rannalle ja loikoilla laiturilla rakkaan kanssa. Kalaa järvestä, marjoja metsästä ja muu itse kasvattaen.


...sama vain jatkuu..

En saa vain nukutuksi. En tiedä miksi. Ok ja tvstä tulee onneksi hyvää ohjelmaa. Kihlattu nukkuu tuossa vieressä. Yksiön hyvä puoli on että vaikka toinen on vuoteessa näkee hänet koneeltakin.
Menin eilen aamu yöstä nukkumaan. Meni sekin aika kääntyillessä vuoteessa. ja kun sain nukahdettua, viereltä jo noustiinkin.
Elämä on joskus outoa. Toivottavasti nukahdan kohta heti kun menen vuoteeseen.


Seuraava