Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2008.
Edellinen

Jaahs

Kesä loma ohi. aikaiseksi sain; maalauksen tekele, matka murun kanssa, pari taidegalleriaa koluttu ja mieletön määrä kirjoja tuli luettua. Yhteen veto, olipas tylsä loma. No osittain syynä apatia ton mun ja murun välimatka. No tulipahan hengähdettyä töistä, jaksaa ehkä pari viikkoa taas kuunnella tuota työpaikalla olevaa torailua :D
Toisaalta uin varmaan enemmän kuin pitkään aikaan ja samalla tuli otettua kohtuudella aurinkoa. Vinkiksi ne valkoiset shortsit tosiaan näyttävät kaiken läpi, vedessä lotrailun jälkeen, jos alla ei mitään ;)


Enää kolme laiskottelu päivää..

Voin todeta että vanhojen J.R.R.Tolkienin kirjojen joita kirjailija itse ei ollut ajatellut julkaista julkaiseminen on lievää rahastusta. Tosin pakkohan tuo oli Húrinin lasten tarina lukea etten aivan tipu kelkasta. Sinällään ok kirja muttei yllä tosiaankaan sormus-trilogian tasolle. Noo saapahan perikunta rahaa.

Päivä hurahtikin kaupungilla ja kirjaa lukiessa. (Kyllä tapanani on lukea kirja kerralla ;) Ajattelin jättää tänään auringossa oleilun väliin että iho saa hengähtää, huomenna sitten anivarhain aamu uinnille. Päänsärkyni jo povaili ilman vaihdosta mutta kyl toi aurinko näköjään jaksaa ainakin viel tuolla pilvien raossa paistella joten kaipa tää päänsärky johtuu vain noista kipeistä hartioista.

Kun jäin lomalle päätin että uutisia en katso ellei pakko ja että työsähköpostia en katso. Täytyy sanoa että kai se on vähän pakko alkaa nyt sit katsomaan noi pääuutis otsikot läpi ettei ihan pöytäkeskusteluista tipu työpaikalla :)
Nallelle iso hali kun jaksaa mun kanssa.


Löhöilty on

Blääh auringossa löhöäminen ei oikein sovi minulle. Tosin sielläkin voi lukea jotain. Jostain syystä jäänyt tuo lukeminen vähän vähille töiden ohessa. Pitääkin tarttua vastedes ahkerammin kirjaan kiinni. Kulttuuri rientoja en ole edes jaksanut ajatella, kaikkinaiset tapahtumat joissa onneliset parit kirmaavat katsomon puolella saa mun masennuksen ihan uusiin ulottuvuuksiin. Joten kulttuuri anti jää kirjojen varaan. Murun kanssa olis kyl mukava käydä katsomassa joku näytelmä.
Hetkinen nythän olin vallan unohtaa, olenhan mä pari taidenäyttelyä kesän aikana katsastanut. Ja jopa saanut seuraavan oman taulun harjoitustaulun tehtyä :D


Masentaa

Jaa eilinen päivä muuten ihan ok. Valkoinen valas eli minä ajautui taas rannalle, vesi oli lämpimämpää (Jaakon kivi tais olla aavistuksen tehoton? ;) ja lämpöä riitti. Kuitenkin otti pannuun miksei samallaisia kelejä suotu kun nallen kanssa oltiin yhdessä lomamatkalla :(

Nyt sit pitäs tehdä vaikea päätös, jäädäkkö kotiin lorvimaan vai tehdä sama rannalla.. Joo olen outo ihminen ja kaipaan jo töihin :) tai no en mä niitä töitä kaipaa vaan sitä että on tekemistä sen verran et kaikki muut asiat edes hetkeksi unohtuu. Ja työtähän siel ens viikon perjantaina odottaa. Pitäs purkaa muutto laatikot, väsätä parit työsopimukset jne. Toivottavasti atk-puoli on saanut järjestelmät kuntoon kesän aikana tai minä näen punaista, eikä se aina ole hjuva asia olleenkaan :D


Aurikoa ja uimista

No päätin aurinkoisen sään houkuttelemana lähteä heti aamusta uimaan. Uimaranta oli kutakuinkin tyhjä vielä klo 10 aikoihin, mikä normaalisti kesällä on kyllä ihme. No aurinkorasva iholle ja sen aikaa odottelin että kuivuisi ja sitten uimaan. Pari viikkoa aiemmin vesi oli ollut jäätävän kylmää ja nyt mukavan kylmää. :)

Uimaranta seikkailun jälkeen terassille parin kaverin kanssa ja kas muistuttivat että Kukkaisviikon kulkue menisi kohta ohi. No eikun sitä seuraamaan.. Arvatkaa vain muistinko ennen kaupungille lähtöä laittaa lisää suojavoidetta.. No nyt on taas vähän turhankin auringossa ollut olo. No huomisen aamu uinti varmaan viilentää taas mukavasti :D


Pubi teki historiaa..

Asun eräässä kerrostalossa keskustassa juuri pubin yläkerrassa joten voitte arvata ettei aina ihan rauhallisia nuo yöt. Eilen voin kyllä kyseisen pubin kunniaksi sanoa että sain jopa nukuttua kunnon unet :D Toisaalta voihan tuol upealla ilmalla olla osuutta.
Mutta nyt kameran kera rannalle uimaan. Pitää katsoa jos laittaisin myöhemmin pari kuvaa Pyynikiltä. Aurinko voiteenkin jopa muistin hankkia :D Ei nimittäin ole juuri kyseistä tuotetta tänä kesänä pahemmin tarvinnut.


Tylsyyden ylistys

Äsh että osaakin olla tylsää. Alkaisi jo ne työt. Huomenna tosin jos on yhtä mukava ilma kuin nyt voisin käydä uimassa ja piristää vähän päivääni. Jeps ajan varmaan blogini lukijat hulluuden partaalle kun sanon seuraavan.. On ikävä nallea :(

Huomasin että kysymys oli etusivulla vaihtunut. En voinut olla ottamatta kantaa, jeps valitsin ihan sama. Syynä lähinnä se etten kuulu mihinkään kirkkoon ja näin ollen olen "pakotettu" tuohon tuomari toimitukseen muutenkin. Sen sijaan kyl olis ihan ok jos suomessa voisi jossain vaiheessa murua sanoa ihan aviopuolisoksi. Rekisteröity parisuhde kun ei mielestäni kuulosta samalle. :)


Kohde kaupungista vielä..

Joo vyölaukkuja oli useita, wunderbaumeja löytyi joka kaupasta ja ei tuolta vaatteita kyl tullut katseltua ;) Toisaalta jos on unohtanut viime tai toissa vuonna ostaa jonkun koltun ja sitä nyt halajaa niin eikuin tuonne. Hmm joo tuo kaato känni on kyl .. Paras bongaamani yökerho oli Wiltsu joka mainosti iltojaan Pyhäkouluna :D
Toisaalta monestako hienosta suklaa liikkeestä olette löytäneet dildoja suklaasta tehtynä kaupan näyteikkunassa? ;)


Yksi yö

Jaahs enää noin 12 h ja pääsen rutistelemaan nallea. Snadi yksiöni on ollut viikon aikana useamman kerran kuin pyörremyrkyn jäljiltä ja yhtä monta kertaa sit siivottu. Ja taas pitäisi siivota.. En kyllä jaksa .. Saakoot rakas minkä käsityksen tahansa aion kyllä vain katsoa että kaikki tarpeellinen on pakattu mukaan ja että kaikki on valmiina siihen että tulemme kämpälle. Tämä taas merkitsee sitä että kohta pitäisi mennä nukkumaan että jaksaisi aamul tehdä kaiken mitä pitää.

Toisaalta menin hörppimään turhan paljon energia juomaa (joka tapauksessani merkitsee että energiaa on vaikka millä mitalla. Ongelma on vain että taisin hörppästä liikaa koska en pysty keskittymään mihinkään ;) joten nukkumaan menosta voi vain haaveilla..

Jospa sittenkin vielä pyyhkisin ton lattian :) ja tarkastaisin matkalaukun.. Aivan kuin jotain olis unohtumassa... Ehei muistan kyllä, tällä kertaa, missä liput, avaimet, lompakko ja kännykkä ovat. en niin täpinöissäni sentään ole.


Kiinteistönvälitys

Tullut jostain syystä katseltua talojen hintoja. No tottakai se sellainen talo maalta siintää mielessä. Mutta huvittavinta on ollut lukea noita kiinteistön kuvailuja. Ekologista vaihtoehtoa etsivälle suomennos -> ei vessaa sisällä, ei pesutilaa sisällä, viemäröinti puuttuu jne ;)
Korjausmiehen unelma -> melkein pystyyn lahonnut hökkeli joka korkeintaan olisi korjausmiehen painajainen. Eihän siinä mitään jos löytäisi hyvä kuntoisen hirsirakenteen omaavan talon joka on vielä mukavalla paikalla, kyllähän sitä korjailisi. Mutta kun kuvista jo näkee että talo vain odottaa dynamiittia alleen niin..
Vetäydynkin tästä takaisin katselemaan noita mainoksia ;) Ai niin pieni kosteusvika -> pahimmanluokan homepesä.

Edellinen