Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2007.

Ikä loppu..

Elämäni ehkä paras isku repliikki jonka olen saanut. ".. Etsin vanhempaa ja lihavampaa miestä. En siis missään tapauksessa voisi olla niin vanhan kanssa kuin sinä olet.. " Olen siis siirtynyt vanhusten kastiin .. Eikä ehkä ihan paras iskurepliikki ellen sanoisi :D
Jaahs vietän hiljais eloa kotona, työn haitta puoliin kuuluu että lomien aikana olen työttömänä. No ei raha mitään mutta kun tuo aika käy pitkäksi.


Tylsää..

On se niin väärin, tahtoo matkalle ja heti.. ;) Jaa pitänee katsoa että kummallakin sattuu olemaan yhtaikaa lomaa.
Ajatuskin siitä että pääsisi löhöilemään meren rannalle, aaltojen pauhuun.. :)


Vanhoja valokuvia..

Jeps. Aloin selailemaan koneen muistia ja kas löysin kuvia lomamatkalta Turkista. Aavistuksen iski taas kaukomatkan kaipuu. Osittain ihan lämmön takia osittain koska kärsin atooppisesta ihosta ja lämmin ilman ala on huomattavasti mukavampaa kuin nämä pakkaset.

Tosin alanyan kierrän kyllä tästä lähin kaukaa :) Vaikka olihan sielläkin tavallaan kaunista.


Ei mikään lucky day..

Siis ensin värjöttelen ulkona puolisen tuntia yli kolmenkymmenen asteen pakkasessa. Sitten asiakas ryynää pitkin lattioita ja tottakai auttamaan joten omat vaatteet myös tuoksuvat nyt aavistuksen "jännälle". Työ kestää normaalia pitempään ja kas kotia päästessä päätä särkee.. Ja en tajua vieläkään mistä päähän on kuhmu tullut :D
Jaahs no toivottavasti huomenna menee paremmin.. Alkaa muutenkin olla vähän kaikkea muuta kuin elämän iloa uhkuva mielentila.


Kiehuakko vai ei..

Sattuu juuri olemaan Voimala tuossa auki. Aiheena opettajien kokema väkivallan uhka kouluissa. Sinällään vakava aihe mutta mielenkiintoista että kohde ryhmäksi otettu vain opettajat. Itse olen se henkilö joka ensimmäisenä on niiden iskujen kohteena, vasta jos kyseinen saa mut jyrättyä on opettaja vaarassa.
ärrin murrin.. Omassakin työssä huomannut että vasta kun uhka kohdistuu opettajaan, asiaan puututaan.