Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2006.
Edellinen

..Halia ..

Kiitos mamma :) Sain tosin tänään asiakkaalta sellaisen halin että ei vieläkään kädet ihan kunnossa ;))
Muuten kiva päivä, sain vihdoinkin aikaiseksi sen että hankin uuden puhelimen ja numeron. Eli kohta lähtee vanhuksille ilmoitus homoudestani ..



Flunssaa ja hummeria..

Jaa en tiedä kumpaa tekisi mieli enemmän tehdä itkeä vai nauraa.. Poden flunssan alkupuolen mukavinta ..töhnäinen ja tukkoinen olo.. ja ajattelin käydä syömässä ulkona.. Tiedän huono idea..
No listalla oli hummeria 10e/100g ;)) jeps flunssainen minäni ihmetteli että kas ompas halpaa ja tilasin sen.. Loppulaskussa sitten muistin että vähän pienehkö hummeri on jos painaisi vain 100g.. nyt sekä on flunssainen olo että myöskin sapettaa.. No pieni paasto tekeekin terää ..


Oih ja voih..

Että töissä olikin kivaa.. Raskasta mutta kivaa. Pitkästä aikaa saa tehdä oikeasti työtä johon on itsensä kouluttanut ja oikeastaan vähän ylikin. Tuttavat ihmettelevät miksi teen työtä jossa työpäivän jälkeen paikat on hellinä ja mustelmilla.. Pakko sanoa en aina itsekkään tajua (ehei en ole masokisti) uskoisin että suurimpana syynä on se ettei työssäni tule juurikaan hetkiä ..."mitäpä tekisi?".. vaan kokoajan on tekemistä.

Kihlatun äitee oli kylässä, mikä minun kannalta tarkoitti sitä että sain ruokaa niin ettei itse tarvinnut valmistaa ;)

Lauantaina olisi vihdoinkin tuparit.. jeps ovat päässeet vähän venymään mutta ei vain ole ollut tilaisuutta.. Tosin nytkin vain osa pääsee tänä lauantaina ja osan kanssa juhlimme vasta ensi viikolla. Ongelma on se etten halua joka kerta tarjota vieraille samoja herkkuja joten eikun kaivelemaan kaikki keittokirjat läpi.. Drinksun taidan loihtia omasta päästä ;))


..Hampaaseen taas :)

Mietin joskus nuorempana josko lähtisin opiskelemaan mielenterveyshoitajaksi. No onneksi en tehnyt jos tämä työkin on mitä on mitä tuossa toisessa voisi tapahtua.
Viisuri muistuttaa ajoittain olemassa olostaan mutta nyt sain toisen kipeän hampaan. Töissä asiakas hujautti erään etuhampaista vähän lyhyemmäksi :) (Keinohammas joten ei varsinaisesti kovia kipuja) Eli nyt ei enää viisuri ole juurikaan mielessä :D :D


Jiihaa

No niin nyt on sitten mukava yö tiedossa.. Nyt vasta alkaa nukuttamaan ja aamulla pitäisi herätä klo 5 töihin lähtemään.
Kaupan päälle teen pitkästä aikaa viikon työtä johon liittyy sairaanhoidollisia tehtäviä :) Aavistuksen jännittää.. :D (Ok melkein horkka :))


Kyllä mies kivun kestää..

..tai sitten ei.. Himputin viisauden hammas vihloo taas. Lähinnä kipu johtuu siitä että se on vihdoinkin tulossa esiin. :) Tosin just tää esiin tulo vaihe on ärsyttävin. Kyseisen pitäisi mahtua kasvamaan muiden viereen joten siinäpähän nousee. Jeps inhoan hammaslääkäriä.. :D Yli kaiken.


Arpia..

Oletteko huomanneet kuinka ihmisillä on tapana vertailla arpiaan, keskenään :) ? No joku on saanut arvet leikkauksessa, toinen lyönyt kirveellä jalkaan jne..

No tajusin että hei mäkin pääsen kohta vertailemaan muiden kanssa arpia.. Tosin nämä on tulleet töissä :D Eli normaali rankka tosin mukava päivä töissä taas takana.


Mihin se aika rientää??

En tajua miten kukaan jaksaa koko elämäänsä tehdä yli 10 tuntista työpäivää (työmatkat huomioitu mukaan) :)
Itse ollut aivan puhki, ja syynä ei ole itse työ vaan nuo matkat. kuulun ihmisiin jotka nukahtavat helposti linja-autossa.. No meneekin töissä ekat tunnit taas herätessä ja illalla siinä että herään taas :) Sitten pitääkin mennä nukkumaan ..


Edellinen