Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2007.

Uskomukset..

Vanhan ajattelun mukaan, pakkasella kuolevat pöpöt. No piti paikkansa tai ei, mun puolesta vois sitä pakkasta vähän kokeilla. Sadetta ja harmaata, ellen sanoisi vallan on ankea keli. Tosin näin vatsataudissa se ei juurikaan haittaa kun ei muutenkaan pääse ulos.


Kiirua

On ollut vallan hulvatonta menoa koko kulunut viikko. En edes tänne ole kerinnyt kirjoittamaan mitään. Puhumattakaan että olisin jaksanut käydä tutustumassa kaupungin kulttuuri tarjontaan. Periaatteessa tekisi mieli käydä Aida katsastamassa mutta.. viikko pois palkasta kyykyttää sen verran tuota tiliä että taidan katsoa jonkun mukavan filmin sen sijaan.

Miten sitä aina suunnittelee tekevänsä vaikka mitä ja nyt kun ollaan kääntymässä jo keväälle ;) niin huomaa että suurin osa on tekemättä.



Jaa..

No eipä ollut häävi dokka.. Ok niille joilla henkeen ja vereen on aikomus häiden järjestämiseen tuo kai oli tarkoitettu. :)
Koko päivä mennyt aivan mönkään, siis verrattuna siihen mitä suunnittelin. Vieläkin on käymättä kaupassa. Tosin nalle saa tulla kotiin ja kertoa onko ruoka toiveita. (harvemmin täydellisesti niitä noudatan, mutta hei ainakin kysyn ;)
Aavistuksen sellainen miksi sitä rahaa ei tipu vain taivaalta ja minä voisin tehdä jotain kehittävää olo. Hmm pitäsiköhän tarjoutua sittenkin playboyksi :D


Esitys ajat..

On se kumma miten suurin osa dokumenteista tulee ennen ilta kymmentä. Siis mukaan lukien veriset kuvat tsunamin uhreista jne. Ja kas dokka Homouden historiasta on päätetty laittaa ilta kymmeneen. No onhan se hirveää jos omat pikku kersat vaikka huomaisivat että homoja on oikeasti.
Kyllähän nyt lasten on tärkeä nähdä verisiä ruumiita.


Hupaisat pyhät..

Saimme Elisalta upean uuden vuoden aloituksen. Jeps, Tampereen keskustan alueella useampi kaapeli talous sai olla ilman nettiyhteyttä koko uudenvuoden pyhien ajan. No tulipahan katsottua televisiota ja levättyä muuten. Sinällään eniten ottaa kupoliin se että tiedon kulku oli mitä oli. Kaiken lisäksi maksoin 2kk WOW:n peliaikaa sisään ja menetin näin ollen useamman päivän harakoille.
Uuden vuoden lupauksia tein vain pari joista toisen uskon onnistuvan ihan hyvin. Toinen on sitten monesta asiasta riippuva onnistuuko :D