Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2006.

Elämää juhannuksen jälkeen..?

Juhannus on nyt juhlittu ..auts.. pää parka.. :D
Olipahan syytä kerrankin juhlaan. Perjantaina oli työhaastattelu ja tulos on työpaikka Tampereella. Nyt pitää sitten irtisanoa vuokrasuhde, työsuhde ja kaikki muut ja muuttaa oman rakkaan luo. Elokuussa viimeistään olen sitten Tamperelainen virallisesti. :)


..elämää matkan jälkeen..

Jaahs tuli taas todistettua ettei yksi päivä riitä muualla oloon niin että se tuntuisi irti otolta arjesta :) Aamupäivällä Micraan kamat (vihaan sitä pikku autoa :) ja nokka kohti Kuopiota. Tapasin vanhan kaverini jonka jälkeen katselemaan nähtävyyksiä. Kaiken kaikkiaan aivan mielettömän mukava päivä. Mutta kun olin sitten illalla ajellut tuolla kotterolla takaisin kotiin.. No heräsin juuri. Pikku autolla ajelun huono puoli on se ettei matka tunnu juurikaan turvalliselta.. Entäpäs jos tuo hehtaari mersu tulee kylkeen? :D
No saimpahan ostettua raksulle uuden pyjaman, joka sopii paremmin kesä helteille.


Kuopioon..

aaah pakko on lähteä tuulettumaan Kuopioon, alkaa tulla oma asuinikaupunki jo kurkusta ylös. Vaikea valint akun miettii mitäs itä laittaisi, farkut mukavammat ajaa mutta nahka olisi muuten mukava.. ;)



HUps...

Kylläpäs on taas aika mennyt nopeasti.. Muutaman päivän sisällä tapahtunut vaikka mitä. Upeat ilmat, poltettu iho (työpaikan etuna/ varjopuolena paljon ulkona kesäisin), kutsu haastatteluun rakkaan paikkakunnalle.
Flunssa tosin jatkuu.. Mutta taas paljon parempi olo.
Aaah huomenna taas aurinkoa. Rakas tuskissaan tuolla linjan toiseesa päässä .. aion takoa sille karhumaista pukeutumista ja partaa kehiin ;)


Atshii..

Jaa tulipahan todistettua ettei, vaikka flunssa tuntuukin helpottavan, kannata heti rehkiä. Joo ajattelin pitkästä aikaa oikein urheilevani ja painuin uimahallille.. Ensin muutamat altaan välit sitten puoli tuntia vesijumppaa.. Sen verran oli päässä järkeä etten kuntosalille lähtenyt..
Seuraus jo illalla tuntui että räkää on nenäontelossa enemmän kuin laki sallii .. NO tämä aamu onkin sitten niiskutettu ja yskitty.. :D SSe siitä urheilun terveellisestä vaikutuksesta.


Tulisi jo se juhannus..

Jaahs sanotaan että selibaatti kasvattaa.. Ja pyh olen äreämpi kuin koskaan :D . Jeps nähnyt raksua pitkän aikaa sitten viimeksi.. ja nyt sitten pitää odottaa juhannukseen asti.. herranen aika yli kaksi viikkoa vielä. Flunssa alkaa olla ohi, on muuten aika sitkeä tapaus. yskittää edelleen. Kesä tullut ja töitä vielä noin kuukausi ja voin aloittaa vihdoin loman.
Apatia iskee.. :(


Jaahs..

Aamu vuoroon sitten aamusta .. jipii mihin se viikonloppu katos.. (takana 6 työpäiväinen työviiko) .. noh postiivisesti ajatellen, pääseepähän ajoissa pois kun het aamusta menee.. :)
Ei se yötyö mitään olisi.. sitä olen tehnyt.. mutta että aamulla normaaliin heräämis aikaani pitää olla jo töissä .. eih ja voih.. :D


No nyt-

Flunssa alkaa vähitellen helpottamaan.. Huomaa siitä että jaksoin käydä taas kaupungilla. Miten tämä kaupunki tuntuukin jo niin oudolta ja vieraalta. Tampereen miellän jo siksi KAUPUNGIKSI.
Siivosin varmuuden vuoksi vähän kaappejani jos vaikka työpaikka avautuisi lähiaikoina Tampereelta ja kas vein kamojani 7 kassillista kotiin. Mitä kaikkea sitä onkaan tullut raahattua töihin :D
Ei tämä flunssa vieläkään ohi ole, ja kaiken lisäksi rakasta näen vasta juhannuksena.. Vasta tuolloin sen verran aikaa että junalla kannattaa liikenteeseen lähteä :( Joten aavistuksen masentunut olotila.