Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2006.
Edellinen

Yöllä..

Jiihaa miten kaikki kauhuohjelmat ja muutkin sijoitetaan yö aikaan esitettäviksi.. Onneksi on sentään lomaa vielä viikko.. :)
taas niitä öitä jolloin tulee pohdittua elämää. Mitä kaikkea sitä tekisikään toisin jne. :) Hilpeää vai kuinka .. ei vain nukuta.


Kohta..

Pidän matkustamisesta, varsinkin laivalla. Ja kun mietin keväällä kuinka itseäni hemmottelen, muuton jälkeen. Päätimme että lähdemme risteilylle. Ok sattuneista syistä johtuen jouduimme tyytymään miniristeilyyn. Eräässä mielessä ihan hyvä näin eipähän kulu maissa rahaa.

Tänään sitten suuntaamme matkatoimiston dösään ja nokka kohti Turkua.

Mikään ei ole niin mukavaa kuin seisoa kannella, rakastamansa miehen kanssa ja katsella merta. Ok, suklaalla ja halvoilla juomilla voi olla oma syynsä matkan valintaan.


Aamulla klo 12..

Jaahs hyvä on ettei mene ihan hirveästi kiusaamisen puolelle, työssä olevia ressuja kohtaan. Heräsin jo ennen yhdeksää, pahus ja lomalla.
Pikkasen harmittaa kun ei enää ole parveketta niin ei voi mennä juomaan appelsiini mehua partsille ja katsella kaupunkia.. hmm pitääkö minun oikeasti jo pistää päälle..?? Tuo mies ressu ei kestä jos keikun koko päivän ilman vaatteita pitkin yksiötä.. :)


Tehdään ihme..

No nih nyt teen ihmeen ja kirjoitan tähän jo heti aamupäivästä. Aamu mennyt vuoteessa makaillen ;). Pitänee alkaa maksamaan laskuja ja pakkaamaan pikaristeilylle jotain mukaan :) Perjantaina Europalle sitten vähän yli viikko ja loma on ohi.
SR parka, noh eikös työ ole aina palkitsevaa ;))


Kirpparilla..

rakastan kirpputoreja.. Ok etsin niiltä Arabian astioita ja taidelasia.. Aivan oikein osa ihmisistä heittää arvottomiksi luulemiaan, upeita esineitä, pilkkahintaan pois.
Jaa kaverini SR taitaa olla harvoja ystäviäni joka harrastaa samanlaista. Toisekseen monet esineet ovat toisille roskaa ja toiset pitävät niistä vallan paljon.

Taivas että olisikin ollut mukava olla tänään uimassa vaikka lammella. Kuuma päivä, no olimmepahan kihlatun ystävien kanssa liikenteessä. Kumma miten tämän blogin kirjoittaminen jääkin aina aamuyöhön. Sama se on muussakin viestimisessä, toivottavasti kaverit muistavat kirjoitella vaikken aina kerkeäkkään vastaamaan.


Romanttinen elokuva

No niin kauhea paljastus katsoin nyyhky elokuvan ja vielä Disneyn :) Prinsessa päiväkirjat 2 :) ;) Prinsessan on pakko mennä kihloihin ja naimisiin henkilön kanssa jota ei rakasta.. No onnellinen loppu .. Kihlat perutaan ja häät , prinsessa saa tietty omansa.. :D
Eli huisaa siirappia.. ja vielä niin että lopetimme katsomisen aamuyöllä.. Suklaata ja juotavaa kului ..
Taidan painua kihlatun viereen nukkumaan, karhun unta :)


Aurinkoinen tampere

No niin ensimmäinen päivä Tamperelaisena on nyt kääntymässä iltaan.. Upea päivän alku, istumista kelalla (toteamassa että palkkani on liikaa jotta asumistukea enää kihlattuni saisi) ja sitten etsimään puuttuvia esineitä kotiin.

No koko päivän kruunasi mahtava sadekuuro, aivan ihana oli kulkea pitkin katuja sateen piiskatessa itseäni. Jaa olenko lapsellinen SR tosin tietää kuinka rakastan piirrettyjä Disney leffoja ja sateessa kävelyä.. Kihlattu ei oikein innostunut kummastakaan.. :)


Tamperelainen.. nääs..

No niin nyt se sitten tapahtui olen Tamperelainen. Tavarat osittain purettu ja olo on aavistuksen sekava. Viime yönä tuli nukuttua vain 2 tuntia ja sitten olikin aamulla klo 6, muutto auto ovella. No sain nukuttua melkein koko matkan tänne. 5 tuntia meni kun osa tavaroista saatiin paikoilleen.
Olen mielestäni ansainnut illan Mixeissä :) Joten painun kerrankin sinne ihan kaupunkilaisena.

Kaikille kavereille terkut ja erittäin rakkaat sellaiset SR:lle.

Jahka saan huilattua kirjoitan varmaan jotain järkevämpää..



Aamulla anivarhain..

Himputti en tajua mihin heräsin mutta ainakaan kello ei herättänyt. Eli siis nukuin huonosti, kahdelta nukahdin kutakuinkin ja kuudelta ylös :) Ja kun herään en saa uudestaan unta.
Ei häävit yöunet. No ei voi mitään. Kumpa muutto ja kaikki muukin olisi jo takanapäin tosin kun tietää mitä on edessä niin. No eihän aina voi nukkua hyvin.

Edellinen