Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2006.
Edellinen

Hups..

Melkein unohdin, ostin vihdoinkin itselleni uniformun ;) :D Pakkohan sitä edes jokin on kaapista löytyä.. Kännykän kameralla tosin otettu ja vielä jouduin pienentämään. Joten kuva on mitä on.


Miksi..

Tahtoo tuollaisen maiseman heti käytäntöön.. Toi on otettu vähän jälkeen muutaman viikon takaisen lumimyrskyn :(
Ok en pidä talvesta muuta kuin joulusta.. Mutta jos valittavana pimeä syksy ja vaaleampi talvi .. Hmm taidan valita talven.



Vanhuus..

Tunnen itseni vanhaksi ja raihnaiseksi ;) Kävelin kaato sateessa illalla ja nyt kaikkia flunssan merkit. On se niin väärin pari kymmentä vuotta taaksepäin ja aamulla olisi harmittanut vain se että vaatteet olisivat märät.. :)


Jaahs..

niin selitäppäs siinä kavereille ettei suomessa, Joulupukin maassa ole lunta vaan +5 astetta lämmintä. tässähän menee suomalainen identiteetti aivan pirstaleiksi. Kohta Jpukki muuttaa oikeasti pohjoisnavalle.. :(


Ei onnistu ylä c ;)

Jeps oppilaat halusivat karaokea, no muuten ihan ok mutta eivät osanneet puoliakaan. Joten minä jouduin sitten raakkumaan taustalla. Ongelma alimmat äänet ei onnistuneet alkuun ja ylä äänet jäi kanssa vähemmälle. Kyllähän se ääni vertyi mutta kas nyt on taas kurkku entistä kipeämpi.. Tosin kivaa oli :D


Maanantai..

Yleensä viikonlopun jälkeen on tympeää lähteä töihin. Nyt itse taas oikein hinkuan töihin. Mua ei ole tehty sairastamaan, en pysty moiseen. Tarkoitan sitä että kyllä yhden päivän voi vuoteessa kipeänä löhötä mutta että useamman :( .. (eihän tuohon itse voi vaikuttaa)
Tosin en voi sanoa että olo olisi mitenkään mielettömän levännyt. Viime yökin meni yskiessä. Mutta kuumetta ei ole enää ollut joten uskaltaudun töihin. Toisekseen ajatuskin jonottamisesta Hatanpäällä ei oikein innosta. Siis jos lääkärille pääsee 4 tunnin jonottamisen jälkeen vasta on tuo jo liikaa.

Suomen ilmasto on ärsyttävä. Juuri kun näyttää että alkaa talvi oikeasti, palataan askel taaksepäin. Inhoan tätä loska/pakkanen/loska rumbaa. Kerralla kunnon talvi.. Saisikohan netanttilasta tilattua kunnon talven?? ;)


Kipeänä.. taas

Siis siellä missä on oppilaita, siellä myös kaikki flunssat liikkuu. Tottakai sain kaikki kerralla.. Jouduin jättämään Mixein väliin ja pari muutakin rientoa. Harmittaa ja vielä enemmän harmittaa että Mr Topille ei sääliä nallen suunnalta tule. Tuli kotiin ja ensi töikseen tokaisi tekisinkö ruokaa.. (Löhöilin tuolloin sohvalla, nukkumista ja tvn katselua).. Pitänee lopettaa... ylös pyrkii jotain..


Vanhuus ei tule yksin..

Kävimme eilen sitten taas Mixeissä. Jotenkin tuntuu että aika jolloin oikeasti viihdyin rafloissa alkaa olla jo ohi. Varsinkin kun en oikeasti viihdy wannabee seurassa :D No nalle haluaisi lähteä vielä tänään uudestaan. En oikein itse tiedä haluanko.
Haluaisin käpertyä takkatulen ääreen lukemaan jotain hyvää kirjaa. Puuttuu vain se takka :)


Aurinkoa

Jiihaa linja-auto oli enää vain 20 minsaa myöhässä aikataulusta. :) Vähän on väsy olo, onneksi alkaa kohta viikonloppu.. Tosin lupauduin lähtemään huomenna ulos mutta enköhän sen kestä. Tuleepahan nähtyä muutakin ihmiselämää ;)

Edellinen