Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2007.

Voihan nenä.

Jaahs no nyt se selvisi mikä sitä pääkoppaa on kiristänyt. Lääkäri täti heitti että olisikohan poskiontelon tulehdus johon vastasin että ei ole ollut noin kahteenkymmeneen vuoteen .. Ja ei kun röntgeniin.. Vastaus kumpikin ontelo melkein täynnä. Joten ei ihme jos vähän jomottaa.
Selkä lyöntejen jälkeen edelleen kipeä ja siihen kuurin voin aloittaa vasta kun tämä eka on ohi :( No toivottavasti ennen pääsiäistä paranen.


Haasteita..

Vaikka kuinka haluaisin niihin vastata joudun kiltisti vain toteamaan ompas kiva. Huono olo taas. Tiedä yhtään mitä toi maananantainen sai kropassa sekaisin mutta nyt joka ikinen lihas kipeänä ja päätä särkee. Verenpaine varmaan taivaissa.



Kiännöskone..

Leikin ammulla ennen töihin lähtöä käännös koneella verratkaapas edelliseen. ;) Olipahan jotain tekemistä... :D
Jaahs yea dandelion some diminutive cute alike herb produce maintain and woe. Visitor acquaintance by and i thinking overtake him busy yourself safkaa so eikun pie meal taikomaan. Kastikkeen tekeminen meni thus long much until avasin capers vent and taste content. Olivat jotain rebuild greek and swine salt. Jeps then radical them joista physician uncle or aunt definitely warn. No there ago sekoittelin gravy and wonderment that ompas kaksiossa strange fervent cuisine. Ago consciousness that respiration is aavistuksen difficult. Terminal upshot body varied pepper red , everybody node district swelling , substitute oli like ronsulla. Jeps and meinas oxygen finish. No eikun terkkariin jeps ehei sane and sparingly dösällä.:) What now that while there arriving meinasin faint while no meinannut oxygen serve D Toppikin sai jotain kankkuunsa. Existence liquor relaxation happily prickly and tuhdin register annoksen after comfortably. Though forbidden grub - data batten its while augment.:D


Kapris rumba..

Jaahs kyllä voikin jokin pieni söpön näköinen kasvi aiheuttaa huolta ja murhetta. Kävimme tuttavan luona ja ajattelin yllättää hänet tekemällä itse safkaa joten eikun pasta ateriaa taikomaan.
Kastikkeen tekeminen meni niin pitkään hyvin kunnes avasin kapris purkin ja maistoin sisältöä. Olivat jotain uusia kreikkalaisia ja sika suolaisia.. Jeps siis juuri niitä joista lääkäri setä tai täti varmasti varoittaa.. No siinä sitten sekoittelin kastiketta ja ihmettelin että ompas kaksiossa kumman kuuma keittiö. Sitten tajusin että hengitys on aavistuksen hankalaa.
Loppu tulos keho kirjavan paprikan punainen, kaikki nivel alueet turpos, korvat oli kuin ronsulla. Jeps ja meinas happi loppua. No eikun terkkariin, jeps ehei järkevänä ja säästeliäänä dösällä. :) Mitä nyt että kun perille päästiin meinasin pyörtyä kun ei meinannut happi riittää :D
Toppikin sai jotain kankkuunsa. Olo alkoi helpottumaan onneksi piikin ja tuhdin kortisoni annoksen jälkeen mukavasti.. Tosin kiellettyjen ruoka-aineiden lista sen kun kasvaa.. :D


Kääk

Haasteeseen vastaan aivan heti kun saan päänsäryn laantumaan. Olimme leimareissa. Vallan mukavasti ihmisiä tosin ikäiseni miehet ovat kyllä täälläkin päin katoava laji.
Parin viikon kuluttua pitäisi kaivaa kamera taas naftalista ja painua kuvaamaan.


Lomailua

Olipahan perjantai. Tuli käveltyä enemmän kuin mitä normaalisti viikon aikana kävelen. Tuntuu kyllä jaloissa. Tapasin vanhan ystävän johon yhteyden pito ollut jäissä. Oli mukava pitkästä aikaa jutella.
Samalla tapasin muitakin kavereita, sitä ei aina tajua kuinka tärkeitä nuo ystävät ovat. Aamuyö juna-asemalla olikin seikkailu sinällään. Kamalat penkit jonka jälkeen kamaliin pendolinon penkkeihin. No masokistia minusta ei saa.