Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2010.

Kas kas

Eipä ole tännekkään jaksanut mitään kirjoittaa. Alku kevät töissä taas normisti sitä samaa kiirettä ja sähellystä. Itse kukin virkamies/nainen ;) on päättänyt vuoden kunniaksi keksiä ties mitä tekemistä joten ei ole töiden jälkeen juuri kirjoituspuoli enää hirveästi innostanut. Kaupan päälle pitäisi taas saada yhdet kotisivut valmiiksi. Ihan tyhjästä, koska sivustoja varten ei vieläkään ole toimitettu mitään materiaalia :D


Viimeinen vapaa

Kirpputori ja antiikkiliike kierros kuuluivat viimeisen joululomapäivän ohjelmistoon. Löysin pari harvinaista kasettimankkaa mutta ei niitä viitsinyt raahata nallen vastuksiksi kotiin. Joten tyydyin vain ihastelemaan.
Ja koska oltiin reippailu mielellä liikenteessä niin käveltyä tuli paljon ja manailtua Tampereen kaupungin huonosti hoidettuja liikenneväyliä.. vain Soneran talon edusta oli aurattu..

Päivän kruunasi Omenapiirakka (kuuma sellainen) ja vaniljajäätelö :)

Tosin yhtään ei tekis mieli mennä töihin.


2010

No nih uusi vuosi on sitten alkanut. Pitäisikö tuntua jotenkin erilaiselta vanhaan nähden? Kyseessähän on vain kalenterivuoden vaihdos. Ihmettelen vuosi vuoden jälkeen tätä hehkuttamista siitä kuinka kaikki nyt sitten muuttuu. Uuden vuoden lupaukset ovat asia sitten erikseen. Jos vaikka saisimme joskus pidettyä ne. Pakko myöntää että tein itse kaksi lupausta, näkee sitten kuinka käy :D

Tupakoinnin lopettaminen kai suurin lupaus. Ja vaikein mutta mitäpä sitä ei rakkaansa vuoksi tekisi. Eli kannustin on ainakin hyvä :)