Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.
Edellinen

Pöh ja pah..

Miten elämä välillä tuntuukin niin tyhjältä. Talvessa pidän vain joulusta.. ja kun se on ohi saisi minun puolestani alkaa kevät ja kesä. Missähän ihmeessä se lottovoitto viipyy?? ;)
Ei muuten mutta kävelin eilen myrskyssä ja nyt on niskahartia niin kipeä että hyvä kun päätä saa edes jonkin verran käännettyä.


Tahtoo elämän..

Tai siis onhan mulla. Miettinyt välillä jotain totally toisenlaista duunia.. Esim siistiä toimistoduunia ilman mustelma uhkaa :)

Siis pidän työstäni mutta välillä illalla kun laskee mustelmat tulee mieleen että täytyyhän sitä jollakin muullakin tavalla olla mahdollisuus rahaa ansaita.


Leimareiden jälkeistä elämää..

Paikkana YO-talo on kyllä mielettömän huono mihinkään. Suosittelen kyllä jatkossa Klubia. Loppuillasta oli jo ihan kiva meno päällä, tosin olisin kyllä odottanut vähän parempaa. Itse asiassa kokonaisuutena tylsä. Ihmisiä oli kyllä ihan mukavasti. Ja pakkohan se on sanoa että muutamien miesparejen tanssia oli ihan mukava katsella. ;)



Aah enää pari yötä jouluun!!

Ajatelkaa joulu vain lähestyy.. Jokohan saisin aloittaa joulu hössötyksen. Ostaa parit piparit ja glögiä. Kuunnella joulumusiikkia jne. :)
Hmmm ja joululahjat vielä ostamatta?!?! Normaalisti olen jo ostanut ja välttänyt joulun pahimman ruuhkan. Valitettavasti pakastin lokeroon ei mahdu juuri mitään joten jouluruuat pakko tehdä vasta aatoksi.

Nallen äiti tulossa kylään, pitäisi kai laittaa jotain päälle ja haettava jotain tarjottavaa. Nyt tarjoan mammalle kyllä jotain sokeritonta. On se kumma kun aikuinen ihminen leikkii sokeritaudillaan!!


Himputti .. missä..

Jaahs alkoi kuumeinen, mihinkäs laitoin sen paperin, etsiminen. Aivan oikein en tajua mihin olen laittanut viimeisimmän palkkatodistukseni. Viikon verran työtöntä jaksoa edessä ja pitäisi olla lippua ja lappua että saisin lyhennettyä tulevan kesän karenssia. Huom jos edes saan. Ilmoittivat työkkärissä tosiaan että pitäisi tehdä sepustus miksi lähdin edellisestä.. Sekin vielä :(
Kaupan päälle olen flunssassa :((



Aamulla varhain

Kävin saattamassa nallea osan matkaa töihin ja kuvittelin sitten meneväni takaisin nukkumaan. Kun nämä pitkään nukkumisen ilot sattuvat harvoin viikolle. Tosin nyt ei nukuta enää ja "pakko" oli koneelle itseni ängetä.
Sinällään jännä huomata paljonko ajastani viikolla tuo työ vie.. Hurjaa sinällään että ihmiset tekevät töitä enemmän kuin mitä muuta. Pari vaivaista lomapäivää sen vastineeksi että työmatkoihin ja itse työhön menee päivästä yli puolet, osan nukut ja kas muutama tunti vapaata.


Viiko pakkolomalla..

No niin nyt on käyty työkkärillä ja kas törmäsin siihen mihin uskoinkin törmääväni. Eli kun lopetin Joensuussa vakituisen työn ja muutin Tampereelle. Tehden määräaikaisia niin kuinkas ollakkaan joudun selittämään työkkärille, miks menin moisen hullun homman tekemään. :)
No kelpaakohan avopuolison luo muuttaminen syyksi. Tympääntyminen vanhaan duuniin tuskin tuo plussaa.
Tuntuu oudolta olla vain kotona. Onneksi perjantaina on Leimarit YO-talolla.


..jäämurskaa karatella..

Jeps olen kaikkea muutakuin innokas urheilija. Kuntosalilla käynti ja lenkkeily on sitten asia erikseen. No Tampereella on ensi viikonloppuna Karaten MM-kisat. Hmm onhan siellä ehkä silmän ruokaa mutta.. klo 10 jo alkaisi.. Sniff se siitä pitkään nukutusta lauantai aamusta.. Jeps voitin kisoihin liput ja nyt sitten nallukan kanssa menemme kummastelemaan kun jäämurskaa tehdään paljain käsin... En tosin tajua miksi koska helpommallakin saa jäämurskaa, eikä kädetkään mene kohmeeseen.
Antiurheilija urheilukisoissa .. jiihaa!!

Edellinen