Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2009.

:(

Joo no kuulun sarjaan (Kauniit ja Rohkeat) on vain turhan kesyä oman elämäni rinnalla. No ihastuin vuosia sitten mieheen jota kuvittelin ettei mahdollista saada. No nyt sitten selvisi että kyseinen ei nyt ihan pitkinhampain suhtaudu minuun. Nalle ei tosiaan vieraillut, selvisi syy, kaapissa. Tunteita nallea kohtaan ja paaljon tunteita tuota kauan salaa rakastamaani miestä kohtaan, valitakko kaappi vai ei .. Hittokun osaisi olla edes vähän julmempi :(


Snöff snöff

Nallen piti tulla viikonloppuna kylään mutta itsellä puhkesi tänään yllättäen flunssa. Jos kuume nousee kovaksi ja olo pahenee en kyllä uskalla nallen antaa tulla :(( Hitto ei voi muuta sanoa. Odottanut kuin kuuta nousevaa että nähtäisiin ja sais makoilla aamul toisen vieres. Kaikesta muusta puhumattakaan.
Täl hetkel olo on kuin saparoita kasvais vinhaa vauhtia :((


Hmm

Jaahs luin vanhoja blogeja ja kyllä taas menee ero uutisiin. :D Ei mennyt kemiat yksiin nallen kanssa. No tästä viisastuneena (tai tyhmentyneenä) alkanut miettimään onko homoilla kestävän suhteen löytyminen täysin mahdoton ja utopistinen ajatus.
Sen verran kuitenkin noista aavistuksen monesta erosta on ottanut takkiinsa että tällä hetkellä avoimessa suhteessa. Tiedä häntä toimiiko mutta eipähän tarvitse miettiä kaiken aikaa kaikkien juorujen paikkansa pitävyyttä mitä toisesta kuulee. Ompahan antanut toiselle luvan siihen ;) Edellisissä lupa optio oli mutta ilmoituksen kanssa (ei vain toiminut käytännössä)..

Tosin täytyy myöntää että kaakaota ABC:lla on toisinaan ikävä niin harhaan kuin perustuikin.