Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2011.

flunssassa

No tottakai viime viikonloppuna piti sitten sairastua flunssaan. Tuli sitten kaikilla herkuilla, ensin jojo kuume pahimmillaan yli 40 astetta, sitten räkis ja kuivaa yskää :(
En muuten valittais mutta kun on makuaistikin poissa :( mitään iloa kahvin juonnistakaan kun ei maista mitään. Vanha nivelturvotus palasi sitten flunssan mukana, no ensi viikko sitten lomalla.


Paluu arkeen

Oli eilen viettämässä erään ex-ukoistaan parisuhteenrekisteröimis juhlia. Vähän oli ollut maistraatin toimitus heidänkin mielestään lattea, 2 min ja kaikki ohi. On se kumma kun minkäänlaista kunnon kaavaa ei vieläkään ole saatu aikaiseksi.
Nyt vietettiin juhlat pieni muotoisesti lähimpien ystävien ja sukulaisten kesken, kesällä sitten isommat bileet. Vähän tuntui oudolta istua samassa pöydässä ex-anopin kanssa. :O


Ystävänpäivää

Mukava että edes kerran vuodessa on päivä johon ei sisälly uskonnollisia traditioita. Sinällään harmittaa etten kaikkiin ystäviini pysty tämänkään päivän aikana ottamaan yhteyttä. Miten kertoa ensimmäiselle miehelleni kuinka paljon hänestä välitän ja kuinka häntä on edelleen ikävä. Ilman että luulisi sitä isku yritykseksi.
Toisaalta on ihmisiä joiden en halua edes tämänpäivän varjolla ottavan yhteyttä.
Kiitos rakkaalle kohta jo vuoden parisuhteessa olosta. Monen mielestä suhteemme on erikoinen, mutta se on meidän suhteemme. Kai avoinsuhde parisuhteessa on vieras käsite mutta elämämme on meidän. :)


Iloisella mielellä

Taisin selvitä taas säikähdyksellä tuon sairauden suhteen. Sen verran turposi kyllä käsi että yksi haavauma tuli. Mutta kun tietää millaiseksi olisi voinut kehittyä niin tuo on kyllä pientä. :)
On mulla kyllä mahtava puoliso, välillä otetaan kyllä yhteen niin että kipinät lentää mutta ompahan eka joka oikeasti välittää siitä miltä minusta tuntuu :-*


Lomaa odotellessa

Joulu viikot menivät lähinnä töissä mutta ensi kuussa olisi tarkoitus lomailla 6 pv putkeen, mikäli lomatoiveeni menee läpi. Vanha sairaus muistutti olemassa olostaan ja juuri nyt kaipaisi ihan kunnon lomaa. Positiivista asiassa on se että viikonlopulla sain kuulla että vaivalle on annettu nykyään jo nimikin ja en ainut joka vaivaa toisinaan kivuliaasti potee. Toisaalta kuuluu harvinaisiin sairauksiin joten mitään täsmälääkettä ei ole.