Kaapista ulkona.... jo pitkän aikaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.

Toisaalta elämä jatkuu

Jaa no nyt alkaa vähitellen mennä että on taas sinkku. Kaikki päätökset tätä ennen tehnyt ajatellen kuinka ne vaikuttaa molempiin. Ja nyt lähinnä mikä vaikutus niillä on itseen. Haluanko elää loppu elämäni täällä vai muuttaisiko muualle. Entäpä työ? Sinällään mielenkiintoista ja jännittävää, kaikki ... taas... osittain tyhjän päällä.
Valtaisa kato töissä niin työkavereissakin kun asiakkaissakin. Alkaa vähän olla sellainen hitto kun on töitä fiilis jo :) No ompahan muuta ajateltavaa. Ja hip hei luvassa lunta ja pakkasta :)


Loskaa

Miettikää ihmiset nyt on helmikuu ja heleät talviset pakkasyöt.. vai onko? :) No maailma muuttuu. Saman huomasin itsessäni teki nimittäin jostain syystä mieli omistaa ruutupaita. On muuten muutama vuosi väliä että moisen olen hankkinut. Ja kaupan päälle sininen. Maailmankirjat on siis lopullisesti sekaisin :D


matka takana

jaa ei siitä mikään hirmu iloinen ja ratki riemukas matka tullut. No eipä muuta oikein odottanutkaan. Tukholmaa tuli katsottua myös Södermalmin puolelta vakion gamlan ja östran lisäksi.
Ja tottakai oli pakko ottaa hieno harrikka kyltti kuva. Sen kyllä ostoksilla huomasi ettei ruotsista enää löydy yhtään sen ihmeellisempiä vaatteita kuin suomestakaan. Samat löydän täältä tai stadista.

Sää suosi rohkeaa, joten Tukholma kylpi kaato sateessa ja se tuuli... Tuulta ja myrskyä merellä mennessä ja tullessa.